PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وارد نشدن به تنظیمات مودم 192.168.1.1

sir1
September 28th, 2017, 19:00
با سلام
قبلا وقتی ای پی 192.168.1.1 را در مرورگر و یوزر و پسورد را میزدم وارد تنظیمات مودم میشدم ولی الان با این ای پی هیچی نمیاره.
الان با کابل به مودم tp-link وصل شدم و با وایرلس نمیتونم به مودم وصل بشم چون برای مودم ادرس مک تعریف کردم و تنها اون دستگاه می توانند به مودم وصل بشن.
لطفا راهنمایی کنید که چطور وارد تنظیمات مودم بشم.

hassanshaikhi
September 28th, 2017, 19:27
مودم رو خاموش روشن کنید اگه درست شد برای اینکه دوباره اینطوری نشه توی قسمت access management گزینه UPnP رو غیر فعال کنید.

dertgtr
September 28th, 2017, 19:52
مودم رو خاموش روشن کنید اگه درست شد برای اینکه دوباره اینطوری نشه توی قسمت access management گزینه UPnP رو غیر فعال کنید.

UPnP دقیقا چه کاری انجام میده ؟ چون منم قبلا دقیقا همین مشکل دوستمون رو داشتم که الان مدتیه خود به خود درست شده !

sir1
September 28th, 2017, 19:54

چند بار خاموش و روشن کردم وارد تنظیمات نمیشه.
فایروال و انتی ویروس هم غیر فعال کردم ولی اوکی نشد.

bakuryu
September 28th, 2017, 19:56
ریست فکتوری کنید مودم را اگه روش های بالا جواب نمیده

mehranp
September 28th, 2017, 19:57
با سلام
قبلا وقتی ای پی 192.168.1.1 را در مرورگر و یوزر و پسورد را میزدم وارد تنظیمات مودم میشدم ولی الان با این ای پی هیچی نمیاره.
الان با کابل به مودم tp-link وصل شدم و با وایرلس نمیتونم به مودم وصل بشم چون برای مودم ادرس مک تعریف کردم و تنها اون دستگاه می توانند به مودم وصل بشن.

سلام شما ابتدا سیم لاین تلفن که وارد مودم میشه رو جدا کنید سپس مودمون رو خاموش و روشن کنید و در آخر میتونید از صحبت دوستمون هم بهره ببرید :

در آخر هم مجدد لاین رو به مودم وصل کنید و مجددا خاموش روشن کنید مشکلتون حل میشه .

sir1
September 28th, 2017, 19:57
ریست فکتوری کنید مودم را اگه روش های بالا جواب نمیده

چطوری این کارو انجام بدم؟؟

mehranp
September 28th, 2017, 20:01
چطوری این کارو انجام بدم؟؟

نیازی به ریست فکتوری نیست ، مراحلی که گفتم رو انجام بدید . مشکلتون حل میشه ، اگر حل نشد میتونید از ریست فکتوری استفاده کنید برای این کار هم پشت یا زیر مودم یه دکمه ریز هست که باید با سوزن وقتی مودم روشن هست فشارش بدید و بگیریدش ، همه چراغ های مودم روشن میشن بعدش خاموش میشن . البته بعد از ریست فکتور مجددا باید مودمون کانفیگ بشه و این رو هم بهتون بگم بازم صفحه موذمون بالا نمیاد ! مشکل از شرکت ارائه دهنده اینترنتتون هست که فقط با جدا کردن خط تلفن و خاموش روشن کردن برطرف میشه .

GOD
September 28th, 2017, 20:02
این روش معمولا جواب میده
برید سایت
https://www.whatismyip.com/
ای پی که بهتون میده رو بزنید توی مرورگر بطور معمول تنظیمات مورد رو میاره

mehranp
September 28th, 2017, 20:06
این روش معمولا جواب میده
برید سایت

پورت 80 رو آی اس پی ها خیلی وقت هست که به دلیل سو استفاده یه عده از دوستان بستن ، از روی آیپی دیگه وارد نمیشه

hassanshaikhi
September 28th, 2017, 20:07
UPnP دقیقا چه کاری انجام میده ؟ چون منم قبلا دقیقا همین مشکل دوستمون رو داشتم که الان مدتیه خود به خود درست شده !

UPnP (https://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Plug_and_Play)یه پروتکل شبکه هست برای شناسایی وسیله های توی شبکه توسط همدیگه.
یه مدت مودم من هم همینطور میشد بعد چند روز دیگه دسترسی به صفحه تنظیمات مودم نداشتم باید خاموش روشن میکردم تا درست بشه از وقتی که اینو غیر فعال کردم یک بار هم مشکلی پیش نیومده!

GOD
September 28th, 2017, 20:08
پورت 80 رو آی اس پی ها خیلی وقت هست که به دلیل سو استفاده یه عده از دوستان بستن ، از روی آیپی دیگه وارد نمیشه
بله بنده هم اطلاع دارم ولی بنده قبل ار ارسال متن تست کردم و جواب داد

sir1
September 28th, 2017, 20:19
سیم تلفن را کشیدم و مودم را روشن کردم ولی واردتنظیمات نمیشه.
با ای پی سیستم خودم که 188.212.214.70 بود وارد نمیشه.

mehranp
September 28th, 2017, 20:33
سیم تلفن را کشیدم و مودم را روشن کردم ولی واردتنظیمات نمیشه.
با ای پی سیستم خودم که 188.212.214.70 بود وارد نمیشه.

پس شما سیم تلفن رو بکش مودمت رو ریست فکتوری کن ، کانفیگاتو انجام بده بعدش سیم تلفنت رو وصل کن ، درست میشه . راه دیگه ای به ذهن من نمیرسه ولی این کار جواب میده ،

معمولا شرکت های مخابرات و آی اس پی های خصوصی که کانفیگ سرور هاشون زیاد جالب نیست این مشکل رو دارن ، قبلا از مخابرات سرویس داشتم این مشکل بود ولی با قطع کردن سیم تلفن مشکلم حل میشد ...

- - - Updated - - -

upnp رو هم روشن کن ، چون کارش اینه میاد بین دیوایس ها رو تفکیک میکنه و میتونه شناسایی کنه ، مشکلت برای دفعه های بعدی 99 درصد حل میشه ، این مشکل باز نشدن پیج مودم هم 100 درصد به خاطر کانفیگ شبکه هست ، متاسفانه بعضی شرکت ها خیلی بد شبکه رو کانفیگ میکنن

ErbHosting
September 28th, 2017, 23:33
با کابل چرا وصل نمی شید؟

sir1
September 28th, 2017, 23:35
با کابل به اینترنت دسترسی دارم ولی نمیتونستم به تنظیمات مودم وارد بشمکه با ریسیت مودم این مورد درست شد

dertgtr
September 30th, 2017, 01:45
این روش معمولا جواب میده
برید سایت

برای من که جواب داد نت مخابرات

amin karimi
September 30th, 2017, 13:13
با سلام

برای وارد شدن مودم رو دستی ریست کنید بعد firmware رو اپدیت کنین که برای همیشه این مشکل حل بشه

farhadhelix
October 2nd, 2017, 22:10
با سلام

این مورد باید چک شه که مشخص شه ایراد از کجاست

شما بهتره مودم رو ریست فکتوری کنید(یک حفره کوچیک پشت مدم هست که با یک سوزن به مدت 15 ثانیه نگه دارید )

بعد مجدد تنظیمات pppoe رو انجام بدید برای اتصال اینترنت

بهتر هست firmware مودم رو هم اپدیت کنید به اخرین نسخه

st3205
October 2nd, 2017, 22:23
این روش معمولا جواب میده
برید سایت

برای من هم وارد نمیشد که با این روش وارد شد.

ممنون

Alt+F4
October 3rd, 2017, 11:44
با سلام
پیش فرض ip همه ی مودم ها 192.168.1.1 نیست،بعضی مودم ها از ip 192.168.1.254 استفاده میکنن که معمولا پشت مودم نوشته میشه،
اگر میخواهید ای پی مودم را پیدا کنید به تنظیمات شبکه خود نگاه کنید،
ای پی گیت وی شما ای پی مودم هست.36892
روی علامت شبکه کلیک راست کنید بعد open network and sharing center ->local area connection ->Details

shayakx
October 5th, 2017, 21:04
مودمتون رو هارد ریست کنید.

sitevisa
November 12th, 2017, 10:48
عزیز با ریست کردن مودم می تونسد این مشکل بر طرف کنید. یه دکمی پشت موردم پیش کلید پاور هست که اینکار می کنه.

MJmoonwalk
November 12th, 2017, 11:33
مودم رو یکبار خاموش/روشن کن، کابل شبکه رو به پورت شماره یک موردم وصل کن. با استفاده از دستور ipconfig در برنامه داس ببین gateway چه آدرسی رو داره
اون آدرس رو در مرورگر وارد کن و به صفحه تنظیمات برو:
آدرس های Gateway معمولا: 192.168.1.1 یا 192.168.0.1

اگر این روش جواب نداد مودم رو به تنظیمات اولیه برگردون