PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حساسیت های ثبت از name.com نسب به ایران به چه صورت است؟

iMax
September 27th, 2017, 00:37
با سلام میخواستم دامنه ای رو از name.com ثبت کنم میخواستم ببینم این سایت با ایران مشکل داره ؟
ایا اطلاعات ادرس و شماره تلفن رو یه شماره خارجی فیک وارد کنم؟
آیا وری فای اکانت من با شماره تلفن هست ؟ و اگر شماره تلفن فیک خارج کشور بزنم برام مشکلی پیش نمیاد ؟

bakuryu
September 27th, 2017, 00:40
بله کاملا با ایران مشکل داره

پیشنهاد میکنم ثبت نکنید

iMax
September 27th, 2017, 00:42
حتی اگر شماره و ادرس فیک بدم و با v.p.n وصل بشم ؟

ParsWebIT
September 27th, 2017, 01:08
برخی موارد خیلی اذیت می کنند،
ما چند دومین داشتیم به مدت 7 سال سپس دادیم یکی از دوستان پرداخت کنه و هیچ جوری پرداخت رو قبول نمیکردند
کپی کارت هویت، نامه وریفای ادرس، حتی گفتند باید تصویر مستر کارتی رو که خرید شده باهاش امضا شده بفرستیم حتی زنگ هم زدیم دست آخر اون یک مورد رو تایید نکردند
اون سطح وریفای سخت رو هم رد کردیم بقیه اوقات مشکلی نبوده و همه چیز اوک هست.

1eng.ir
September 27th, 2017, 01:34
من الان حدود ۱۰ سالی هست ازشون پنل دارم و مشکلی ندارم، با اینکه میدونن ایرانی هم هستم ...
کلاً هم با ip ایران لاگین میکنم.

درسته با ایران و ایرانی مشکل دارن، ولی شما پرداختات درست باشه کاری بهتر ندارن.

تازه ۳ ماه میشه آدرس رو واقعی زدم و نیاز به وریفای باشه انجامش میدم. وگرنه تو این چند سال کلاً آدرس فیک بوده :)

wapmaster
September 27th, 2017, 01:46
من الان حدود ۱۰ سالی هست ازشون پنل دارم و مشکلی ندارم، با اینکه میدونن ایرانی هم هستم ...
کلاً هم با ip ایران لاگین میکنم.

درسته با ایران و ایرانی مشکل دارن، ولی شما پرداختات درست باشه کاری بهتر ندارن.

تازه ۳ ماه میشه آدرس رو واقعی زدم و نیاز به وریفای باشه انجامش میدم. وگرنه تو این چند سال کلاً آدرس فیک بوده :)

اولین باره این حرفو میشنوم !
اینا کلا با ما مشکل دارن و دنبال بهونه هستن که دامنه حذف کنن !
پرداخت به موقع دلیل بر این نمیشه که...

1eng.ir
September 27th, 2017, 02:05
اولین باره این حرفو میشنوم !
اینا کلا با ما مشکل دارن و دنبال بهونه هستن که دامنه حذف کنن !
پرداخت به موقع دلیل بر این نمیشه که...

ببخشید که اولین باره این حرفو میشنوید :(

ایرانی‌ها دوست دارن با شرکت‌های درب و داغونی مثل ریسلرکلاب، ریسلو و ... کار کنن و با یه تغییر کوچیک تو شرکتای کوچیکشون خانه به دوش بشن :)

بنده از پرداخت به موقع صحبتی نکردم! مگه فاکتور سرور و هاسته؟!
گفتم پرداختت باید درست باشه، نه اینکه از کردیت کارت هکی و پی‌پل ۱۵ تومنی پرداخت کنی!!
معلومه وقتی درست و حسابی کار نکنی باهاشون بلاکت میکنه!! هم شما رو و هم بقیه رو! تر و خشک با هم خواهند سوخت :)

http://uupload.ir/files/sobk_name.jpg

Check Date :)

ضمن اینکه همون گوددی هم نمیتونه دامین رو ازت بگیره! تو بدترین حالتش اینه کد انتقال بهت میده و میتونی منتقل کنی :)

bigcowboy
September 27th, 2017, 02:46
name پنل داشتم دامین داشتم زمان اوج تحریم مموتی که سی پنل آی پی ایرانو میبست هیچوقت هیچوقت تحریم و اینچیزا نشد (:| چند وقت پیش باز رفتم توش بازم پنلمو بود با اینکه خالیش کردم ...
نیم پسر خوبیست باش کار کنید

webmail.hr1994
September 27th, 2017, 08:45
ببخشید که اولین باره این حرفو میشنوید :(

ایرانی‌ها دوست دارن با شرکت‌های درب و داغونی مثل ریسلرکلاب، ریسلو و ... کار کنن و با یه تغییر کوچیک تو شرکتای کوچیکشون خانه به دوش بشن :)

بنده از پرداخت به موقع صحبتی نکردم! مگه فاکتور سرور و هاسته؟!
گفتم پرداختت باید درست باشه، نه اینکه از کردیت کارت هکی و پی‌پل ۱۵ تومنی پرداخت کنی!!
معلومه وقتی درست و حسابی کار نکنی باهاشون بلاکت میکنه!! هم شما رو و هم بقیه رو! تر و خشک با هم خواهند سوخت :)

http://uupload.ir/files/sobk_name.jpg

Check Date :)

ضمن اینکه همون گوددی هم نمیتونه دامین رو ازت بگیره! تو بدترین حالتش اینه کد انتقال بهت میده و میتونی منتقل کنی :)

خوشمان آمد! =))

iMax
September 28th, 2017, 00:34
سلام اقای 1end.ir عزیز ممنون بابت راهنماییتون
اگر ممکنه بفرمایید من الان دارم اکانت ایجاد میکنم توی name.com اطلاعاتم رو چطور وارد کنم؟ ادرس چی بزنم؟ شماره تلفن چی بزنم؟ چطور وریفای کنم؟
ممنون میشم این ها را پاسخ بدید.. منتظر پاسختون هستم که به محض تکمیل اطلاعات و وریفای کردن پرداخت رو انجام بدم و دامین رو بخرم
در ضمن من فقط یه دامین دارم میخرم! قصد گرفتن ریسرلی دامین ندارم ازشون
از وی پی ان کشور بریطانیا هم دارم استفاده میکنم
با تشکر و منتظر جوابتون هستم

Aria90
September 28th, 2017, 00:41
درود
من هم چندین ساله دارم با name کار میکنم ادرس ایران رو زدم و مشکلیم واسم پیش نیامده پرداخت هام رو هم با مسترکارت بنام خودم انجام میدم با ای پی ایرانم وارد پنل میشم بدون مشکل
بیشترین مشکل ایرانیا تحریم نیست توی سایت ها بلکه پرداخت های واسط نا معتبر هست مثل ovh که اصلا مشکلش تحریم نیست بلکه پرداخت نامعتبر هست