PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جهان پی

dertgtr
September 26th, 2017, 10:36
سلام

کسی اینجا کماکان از جهان پی درگاه داره؟

ارادت

yourhosting
September 26th, 2017, 10:41
سلام

کسی اینجا کماکان از جهان پی درگاه داره؟

ارادت

همچنان فعالیت میکند البته نه مثل قبل..

dertgtr
September 26th, 2017, 10:47
همچنان فعالیت میکند البته نه مثل قبل..

شما از جهان پی درگاه دارید؟

yourhosting
September 26th, 2017, 10:57
شما از جهان پی درگاه دارید؟
تا ماه گذشته به عنوان درگاه کمکی استفاده میکردیم مشکلی نبود اما اواخر بدلیل تاخیر بسیار در تسویه درگاه رو غیرفعال کردیم

dertgtr
September 26th, 2017, 11:03
تا ماه گذشته به عنوان درگاه کمکی استفاده میکردیم مشکلی نبود اما اواخر بدلیل تاخیر بسیار در تسویه درگاه رو غیرفعال کردیم

دقیقا الان منم همین مشکل تاخیر زیاد در تسویه رو دارم ! حیف این درگاه معتبر . خداییش جزو بهترین ها بود . اگر تسویه هاشون رو مثل سال های قبل بدون تاخیر انجام بدن می تونند کاربرهاشون رو حفظ کنند ولی با این تاخیر زیاد فعلی همین کاربرهای باقی مونده رو هم از دست میدند !

Staff
September 26th, 2017, 22:27
دقیقا الان منم همین مشکل تاخیر زیاد در تسویه رو دارم ! حیف این درگاه معتبر . خداییش جزو بهترین ها بود . اگر تسویه هاشون رو مثل سال های قبل بدون تاخیر انجام بدن می تونند کاربرهاشون رو حفظ کنند ولی با این تاخیر زیاد فعلی همین کاربرهای باقی مونده رو هم از دست میدند !

چجوری ثبت نام کردین؟

سایت هم ***** هست هم ثبت نام رو بستن

mizban97
September 26th, 2017, 22:32
چجوری ثبت نام کردین؟

سلام
احتمالا کاربران قدیمی هستند فکر نکنم همانند سابق عضو جدید قبول کنند.

iraniam2000
September 26th, 2017, 22:51
چجوری ثبت نام کردین؟

سلام
روی این گزینه که تو عکس نشان دادم کلیک کنید صفحه ثبت نام براتون میاد

http://worldup.ir/images/zw0dfmmkpig4dwdng3j3_thumb.png (http://worldup.ir/viewer.php?file=zw0dfmmkpig4dwdng3j3.png)

yourhosting
September 26th, 2017, 23:08
چجوری ثبت نام کردین؟

فکرنمیکنم به یوزر جدید سرویس دهی کنند
درهرصورت باتوجه به مشکل تسویه،پیشنهاد نمیشه مگر اینکه تا کنون حل کرده باشند ممشکل رو

ebiarmin
September 27th, 2017, 00:32
سامانه قبلی انها با دامنه دات کام همچنان قطع است گویا از دامنه دیگری استفاده میکنند .

karwan125
September 27th, 2017, 08:51
ما درگاه ازش داریم برای تسویه 3 روز ما رو معطل کردن در اخر با تیکت انتقاد آمیز ، پول رو واریز کردن ..
متاسفانه نه شماره شرکت جواب میده ، نه یه مدیریت درست و حسابی داره ...

natallli
September 27th, 2017, 14:36
36842

دامنه برای فروش

dertgtr
September 27th, 2017, 16:02
36842

دامنه برای فروش

دامنه سایت جهان پی با پسوند com هست

Staff
September 27th, 2017, 22:36
دامنه سایت جهان پی با پسوند com هست

+ JahanPay.me

+ 724Pay.net

Jahan Pay Co
September 28th, 2017, 00:00
با سلام
برای دسترسی به پنل قبلی از دامنه .com استفاده فرمایید.
https://www.jahanpay.com/

مشکل مربوط به تسویه نیز مرتفع شده است.
موفق باشین

Staff
September 28th, 2017, 11:01
با سلام
برای دسترسی به پنل قبلی از دامنه .com استفاده فرمایید.
https://www.jahanpay.com/

مشکل مربوط به تسویه نیز مرتفع شده است.
موفق باشین

ثبت نام باز هست یا بسته؟

Jahan Pay Co
September 28th, 2017, 11:26
ثبت نام باز هست یا بسته؟
در حال حاضر خیر
ولی بزودی...

Maxon
September 28th, 2017, 13:56
سلام
چرا از نکست پی استفاده نمیکنید دوستان؟ من یک ساله دارم استفاده میکنم
بسیار معتبر هستن و تسویه منظم روزانه دارن و امکانات متعدد و کاملی دارن که بعید میدونم کسی رو راضی نکنه!

لینک : https://goo.gl/okpe2F

Jahan Pay Co
September 28th, 2017, 13:57
سلام
بسیار معتبر هستن و تسویه منظم روزانه دارن و امکانات متعدد و کاملی دارن که بعید میدونم کسی رو راضی نکنه!

?ref=3309
:71:

Maxon
September 28th, 2017, 14:02
?ref=3309
:71:
بله از لینک بازاریابی هم استفاده کردم دوست حرفه ای من!!
که اتفاقا سیستم خوب شما هم تا جایی که یادمه نداشت! و همین یکی دیگه از امکانات خوب نکست پی هست که میتونین 30 درصد از کارمزد افرادی که معرفی میکنین رو هم دریافت کنین :)
به هر حال هدف اصلی بنده معرفی سرویس خوب بود که دوستان میتونن خودشون بررسی کنن

Jahan Pay Co
September 28th, 2017, 14:05
بله از لینک بازاریابی هم استفاده کردم دوست حرفه ای من!!
که اتفاقا سیستم خوب شما هم تا جایی که یادمه نداشت! و همین یکی دیگه از امکانات خوب نکست پی هست که میتونین 30 درصد از کارمزد افرادی که معرفی میکنین رو هم دریافت کنین :)
به هر حال هدف اصلی بنده معرفی سرویس خوب بود که دوستان میتونن خودشون بررسی کنن

در هر صورت هر شرکتی یه سیاست کاری داره و مخاطب سرویس نیز در نوع مارکتینگ موثره و ما معمولا از این روش برای جذب کاربر استفاده نمی کنیم.
موفق باشین

Staff
September 28th, 2017, 19:37
در حال حاضر خیر
ولی بزودی...

عجب

ثبت نام چه باز باشه ، چه بسته چه فرقی میکنه؟:|

به هر حال سایت که ***** هست

mehrangta
September 28th, 2017, 21:25
در هر صورت هر شرکتی یه سیاست کاری داره و مخاطب سرویس نیز در نوع مارکتینگ موثره و ما معمولا از این روش برای جذب کاربر استفاده نمی کنیم.
موفق باشین

اکانت های قدیمی هنوز فعاله ؟

natallli
September 28th, 2017, 22:38
اينا زیر زمینی کار میکنن سایتشون هم فیلطره
هر لحضه ممکنه برن پیش تاینی موی
از pay استفاده کن

iraniam2000
September 29th, 2017, 00:27
سلام

سلام
یعنی ما باید به پویا عبدالمحمدی با اون افتضاحاتی که تو دو سایت هاستینگ uir.ir و همچنین آرپاهاست درآورد باید اعتماد کنیم ؟
من 5 تومانی نزد ایشان نمیزارم بمانه چه برسه برم درگاه از جایی که ایشان مدیرش هست بگیرم

- - - Updated - - -

اينا زیر زمینی کار میکنن سایتشون هم فیلطره
هر لحضه ممکنه برن پیش تاینی موی
از pay استفاده کن

شما که زیرزمینی کار نمیکنید چون تمام اینها با لطف شما ***** شدن جناب مدیر zp ....
واقعا خجالت آوره که یوزر ساختید برای بهم زدن رابطه بقیه و جوری وانمود کنید که مثلا فلانی هستید

hostorder
September 29th, 2017, 01:28
جهان پی قبل این که چیلتر شه ما استفاده میکردیم و بهترین درگاه واسط بود بهترین خدمات و سریع ترین واریز رو داشت

dertgtr
September 29th, 2017, 10:58
سلام
یعنی ما باید به پویا عبدالمحمدی با اون افتضاحاتی که تو دو سایت هاستینگ uir.ir و همچنین آرپاهاست درآورد باید اعتماد کنیم ؟
من 5 تومانی نزد ایشان نمیزارم بمانه چه برسه برم درگاه از جایی که ایشان مدیرش هست بگیرم

- - - updated - - -

شما که زیرزمینی کار نمیکنید چون تمام اینها با لطف شما ***** شدن جناب مدیر zp ....
واقعا خجالت آوره که یوزر ساختید برای بهم زدن رابطه بقیه و جوری وانمود کنید که مثلا فلانی هستید

البته بیشتر مشکوکه به مدیر pay چون دقت کنی همیشه از pay دفاع میکنه و تبلیغشو میکنه و همیشه تو تاپیک های علیه pay شرکت داره و ....

natallli
September 29th, 2017, 13:15
سلام

- - - Updated - - -

زرین که دو روز فیلطر شد و همه میدونن چرا و چطور رفع فیلطر شد
ولی جهان پی چتوری داره فعالیت میکنه
اگر زیر زمینی نیست باید رفع فیلطر بشن وگرنه سرنوشت تاینی در انتضارشونه و پولا میره به فتا
payline.ir هم رفع شد

iraniam2000
September 29th, 2017, 13:40
البته بیشتر مشکوکه به مدیر pay چون دقت کنی همیشه از pay دفاع میکنه و تبلیغشو میکنه و همیشه تو تاپیک های علیه pay شرکت داره و ....

ایشان با این کارش مثلا میخواد بقیه را به مدیر پی بدبین کنه
واقعا خجالت آور که یک نفر همچین کاری میکنه هر چند مدیر پی هم زیاد بهتر از این نیست ولی این کار ایشان دیگه افتضاح هستش
این دو تا کل این بازار را بهم زدن هر چند سرویس دهی خوبی دارند ولی کارها و رفتارهاشون آبروی همه را تو نت ایران را برده و خدا را شکر کسی فارسی تو دنیا بلد نیست تا کارهای این دو تا را ببینه

yaghub
December 30th, 2017, 06:28
خیلی وقت پیش سرویس گرفتم از ایشون. خوب بود که!

Staff
January 6th, 2018, 10:49
خیلی وقت پیش سرویس گرفتم از ایشون. خوب بود که!

از جهان پی یا عبدالمحمدی؟:|

abbas141
January 7th, 2018, 19:37
اسم جهان پی اومد نتونستم شرکت نکنم :

هنوز که هنوز وقتی اسم جهان پی میاد واقعا کم مونده اشکم در بیاد :

سایتی بود که شاید از اولین مشتریانشون بودم و تا مدت ها خودم و دوستانم جزو وفا دارترین مشتریان بودیم .

ولی متاسفانه مسئولین همیشه در صحته به جای حمایت چند سال پیش تمام استارت آپ های این چنینی رو نابود کردند . تمام امید های استارت های اپ های این چنینی رو به صفر رسوندند

همان طور که الان استارت اپی هایی که فعالیت شون رو تلگرام هست رو دارند نابود میکنند ، اون موقع ها هم همین بلا رو سر همین حوزه ها اوردند .

خارج از حالا همه این مسائل :

طبیعتا نسبت قبل خیلی افت کرد ، ولی چند وقت پیش یکی از دوستان سرویس گرفته بود نسبتا راضی بود .

iraniam2000
January 7th, 2018, 21:27
سلام
مسئولان جهان پی سایت جدیدی را راه اندازی کردند و برای همین تقریبا این سایت را بیخیال شدن
کلا اینها گویا پول مفت زیاد دارند که سایتی با این همه امکانات را ول کردن و سایت جدید راه اندازی کردن

dertgtr
January 7th, 2018, 23:20
سلام
مسئولان جهان پی سایت جدیدی را راه اندازی کردند و برای همین تقریبا این سایت را بیخیال شدن
کلا اینها گویا پول مفت زیاد دارند که سایتی با این همه امکانات را ول کردن و سایت جدید راه اندازی کردن

آدرس سایت جدید = ؟

starting
January 7th, 2018, 23:40
آدرس سایت جدید = ؟

به اسم جهان پرداخت با ... کار میکنند و 15-20% کارمزد میگیرند حالا جای نقطه چین با توجه به درصد هر چی دوست دارید بگذارید

rezaonline.net
January 8th, 2018, 00:13
به اسم جهان پرداخت با ... کار میکنند و 15-20% کارمزد میگیرند حالا جای نقطه چین با توجه به درصد هر چی دوست دارید بگذارید
اگر منظورتون سایت jahanpardakht.com هست که این سایت با سیستم فروش عمومی آقای فخرآبادی هست
اگر هم منظورتون jahanpardakht.ir هست که غیرفعال هست .

در کل این دو تا سایت هیچ ارتباطی با سایت جهان پی ندارند.

متاسفانه فارغ از بی لطفی های مسئولین ، خود کاربران هم به نحوی در صدد تخریب این سیستم خوش نام هستند.
لطفا انصاف داشته باشید !

iraniam2000
January 8th, 2018, 00:18
آدرس سایت جدید = ؟

خوب برنامه نویس اونها اینجاست و اگه میخواست خودش آدرسش را قرار میداد ولی اگه خواستید خصوصی ارسال میکنم

- - - Updated - - -

منظور من خود چهان پی هست با همان تیم مدیریتی و برنامه نویس نه اسم مشابه

starting
January 8th, 2018, 00:36
اگر منظورتون سایت jahanpardakht.com هست که این سایت با سیستم فروش عمومی آقای فخرآبادی هست
اگر هم منظورتون jahanpardakht.ir هست که غیرفعال هست .

در کل این دو تا سایت هیچ ارتباطی با سایت جهان پی ندارند.

متاسفانه فارغ از بی لطفی های مسئولین ، خود کاربران هم به نحوی در صدد تخریب این سیستم خوش نام هستند.
لطفا انصاف داشته باشید !

سلام آقا رضا یک تیکت در سایتتون برای اون سیستم ارسال اسم اس دادم ولی متاسفانه جواب ندادید

BenYamin313
January 8th, 2018, 03:10
اسم جهان پی اومد نتونستم شرکت نکنم :

هنوز که هنوز وقتی اسم جهان پی میاد واقعا کم مونده اشکم در بیاد :

سایتی بود که شاید از اولین مشتریانشون بودم و تا مدت ها خودم و دوستانم جزو وفا دارترین مشتریان بودیم .

ولی متاسفانه مسئولین همیشه در صحته به جای حمایت چند سال پیش تمام استارت آپ های این چنینی رو نابود کردند . تمام امید های استارت های اپ های این چنینی رو به صفر رسوندند

همان طور که الان استارت اپی هایی که فعالیت شون رو تلگرام هست رو دارند نابود میکنند ، اون موقع ها هم همین بلا رو سر همین حوزه ها اوردند .

خارج از حالا همه این مسائل :

طبیعتا نسبت قبل خیلی افت کرد ، ولی چند وقت پیش یکی از دوستان سرویس گرفته بود نسبتا راضی بود .

استارت آپ های داخل تلگرام ؟!!!!

Jahan Pay Co
January 8th, 2018, 08:50

با سلام
تنها دومین فعال برای جهان پی صرفا JahanPay.com می باشد و موارد بالا متعلق به این شرکت نمی باشد.

موفق باشید.

iraniam2000
January 8th, 2018, 15:16
البته دامنه
http://jahanpay.me/
هم فکر کنم مال شماست و همچنین سایت جدیدی که راه اندازی کردید
راستی چرا سایت جدید را معرفی نمیکنید ؟ دلیلی داره ؟

Jahan Pay Co
January 8th, 2018, 15:22
البته دامنه
http://jahanpay.me/
هم فکر کنم مال شماست و همچنین سایت جدیدی که راه اندازی کردید
راستی چرا سایت جدید را معرفی نمیکنید ؟ دلیلی داره ؟

بزودی اطلاع رسانی می شود سپاس