ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه مستقیم بانک رفاه؟

saeed.mihan
September 24th, 2017, 20:11
سلام
وقت بخیر
دوستانی که از درگاه بانک رفاه استفاده کردند، لطفا تجربیات خودشون رو ارائه بدن اینجا.
امروز از بانک رفاه شعبه استان تماس گرفتند و ترغیب کردند ازشون درگاه بگیریم و امکاناتی که میگفتند همانند بانک ملت بود که هم اکنون داریم و اونها بر بستر سامان کیش هستند.
احساس میکنم دو درگاه مستقیم برای سایت لازم است.
ماژول وردپرس بانک رفاه وجود دارد؟

vpgroup
September 24th, 2017, 20:37
با سلام و احترام

احتمال میدهم ماژول اختصاصی آن در دسترس نباشد و شما باید طراحی کنید ؛ ولی باز هم یک سرچی داشته باشید

از توصیه میکنم از درگاه هایی که شناخته تر و محبوب تر هستند استفاده کنید ؛ البته از امکانات درگاه بانک رفاه خبر دار نیستم

موفق باشید

gavad700
September 24th, 2017, 20:44
کلا رفاه ، سپه ، و یکسری بانک و موسسه دیگه از زیر ساخت سپ ( پرداخت الکترونیک سامان ) استفاده می کنند.
ماژول ها هم تماما با ماژول های سامان یکی هست.

saeed.mihan
September 24th, 2017, 21:45
با سلام و احترام

احتمال میدهم ماژول اختصاصی آن در دسترس نباشد و شما باید طراحی کنید ؛ ولی باز هم یک سرچی داشته باشید

از توصیه میکنم از درگاه هایی که شناخته تر و محبوب تر هستند استفاده کنید ؛ البته از امکانات درگاه بانک رفاه خبر دار نیستم

موفق باشید

از درگاه محبوب ملت استفاده میکنیم بصورت پیش فرض، منتها پیشنهاداتی دادند که جالب بود

کلا رفاه ، سپه ، و یکسری بانک و موسسه دیگه از زیر ساخت سپ ( پرداخت الکترونیک سامان ) استفاده می کنند.
ماژول ها هم تماما با ماژول های سامان یکی هست.

امکانات پنل و پایداری چطوره؟ چون ما تاکنون فقط از ملت استفاده کردیم

a1994n1373
September 24th, 2017, 21:56
بانک ملت اگه همین مشکل قطع سرویس برای ای پی های خارج رو درست کنه همه چیش عالیه واقعا .

gavad700
September 24th, 2017, 23:03
از درگاه محبوب ملت استفاده میکنیم بصورت پیش فرض، منتها پیشنهاداتی دادند که جالب بود

امکانات پنل و پایداری چطوره؟ چون ما تاکنون فقط از ملت استفاده کردیم

پرداخت الکترونیک سامان از به پرداخت ملت بهتره خیلی هم بهتره ولی نمیدونم چه حکمتیه کاربر موقع پرداخت ترجیح میده بیشتر با ملت پرداختش رو انجام بده

saeed.mihan
September 24th, 2017, 23:37
پرداخت الکترونیک سامان از به پرداخت ملت بهتره خیلی هم بهتره ولی نمیدونم چه حکمتیه کاربر موقع پرداخت ترجیح میده بیشتر با ملت پرداختش رو انجام بده

لطفا مزایای رقابتی رو بیان کنید.
بنده فقط حس میکنم به پرداخت پنل گزارش گیری جالبی نداره، این مورد در سامان کیش چطوره؟

gavad700
September 24th, 2017, 23:41
لطفا مزایای رقابتی رو بیان کنید.
بنده فقط حس میکنم به پرداخت پنل گزارش گیری جالبی نداره، این مورد در سامان کیش چطوره؟

1- پنل گزارش گیری بهتر که اشاره کردین
2- واریز های مستمر و بهتر و آن تایم تر خصوصا توی روزهای تعطیل
3- مرکز تماس عالی تر
4- روند پیگیری و خدمات بهتری فقط از طریق یک ایمیل ( مثل تغییر آی پی ، نام پذیرندگی و ... )

در کل به نظرم منعطف تره حتی توی مباحث برنامه نویسی هم کمک می کنند.

Kian
September 25th, 2017, 01:33

به دو دلیل:
1- اعتبار بانک ملت که به گستردگی همه ایران شعبه و اعتبار داره و اکثر مردم کارت بانکی ملت رو دارند
2- امتیازات و جوایز باشگاه مشتریان ملت

saeed.mihan
September 26th, 2017, 10:16
1- پنل گزارش گیری بهتر که اشاره کردین
2- واریز های مستمر و بهتر و آن تایم تر خصوصا توی روزهای تعطیل
3- مرکز تماس عالی تر
4- روند پیگیری و خدمات بهتری فقط از طریق یک ایمیل ( مثل تغییر آی پی ، نام پذیرندگی و ... )

در کل به نظرم منعطف تره حتی توی مباحث برنامه نویسی هم کمک می کنند.

واریزی ها توسط شاپرک انجام میشه مگر برای همه یکسان نیست؟

gavad700
September 26th, 2017, 10:26
واریزی ها توسط شاپرک انجام میشه مگر برای همه یکسان نیست؟

ظاهر قصه آره ، اما من فکر میکنم یه لابی گری هایی هم این وسط اتفاق می افته

saeed.mihan
September 26th, 2017, 12:38
چه جالب.. پس درگاه را بگیریم تست کنیم چطوره