PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده حرفه ای با سابقه کار در زمینه های مختلف هستم

Mr-Pro
September 22nd, 2017, 21:32
سلام وقت شما بخیر . بنده بالای 10 سال هست در اینترنت فعالیت دارم و از ویژگی های زیر برخوردار هستم

1 - آشنایی کامل با زبان انگلیسی ، دارای دو مدرک toefl و ielts

2 - آشنایی با اکثر سیستم های مدیریت محتوا

3 - سابقه کار در وب سایت های فیلم و سریال و موزیک و بازی و سرگرمی و ...

4 - سابقه فعالیت در زمینه هاستینگ ( فروش هاست ، سرور مجازی و ... )

به دنبال چند وب سایت هستم جهت فعالیت . زمینه فعالیت خیلی تفاوت نداره و فکر کنم بتونم خودم رو با هر سایتی انطباق بدم

لطفا پیشنهادات خودتون رو ارسال کنید . زمینه فعالیت و هزینه ای که در نظر گرفتید . آیدی تلگرام خودتون رو یا ایمیل خودتون رو ارسال کنید تا در صورت تمایل با شما تماس بگیرم .

mgt1234
September 23rd, 2017, 00:48
ایشون کارشون واقعا حرف نداره و همکاری باهاشون لذت بخشه :113:

mibfa
September 23rd, 2017, 03:23
سلام . نیار به ارسال مطلب در خصوص هوشمند سازی و سیستم های هوشمند و امنیتی و همچنین پرینتر سه بعدی و .. داریم . شما چگونه میتوانید کمک کنید و شرایط شما چیست ؟

Mr-Pro
September 23rd, 2017, 13:40
سلام . نیار به ارسال مطلب در خصوص هوشمند سازی و سیستم های هوشمند و امنیتی و همچنین پرینتر سه بعدی و .. داریم . شما چگونه میتوانید کمک کنید و شرایط شما چیست ؟

سلام عزیز . اینکه بنده باید چه کاری رو انجام بدم ، توسط شما باید مشخص بشه . برای مثال باید منابعی خارجی یا داخلی برای مطالب خودتون معرفی کنید . بنده شرایط خاصی ندارم فقط اینکه مبلغ پرداختی شما نباید ماهانه کمتر از 300 هزارتومان باشد . باید تعداد مطالب و قیمت هر مطلب جوری باید که امکان رسیدن به این مبلغ فراهم باشد . در صورتی که نیاز به گفت و گوی بیشتر دارید لطفا آیدی تلگرام یا ایمیل بدید

mibfa
September 24th, 2017, 02:45
ببینید من منبع خاصی ندارم لذا خود شما با توجه به چیزی که عنوان کردم باید سورس پیدا کنید که مرتبط باشه . فقط هزینه هر مطلب را مشخص کنید .

Mr-Pro
September 24th, 2017, 12:38
ببینید من منبع خاصی ندارم لذا خود شما با توجه به چیزی که عنوان کردم باید سورس پیدا کنید که مرتبط باشه . فقط هزینه هر مطلب را مشخص کنید .

با زمینه کاری شما آشنایی ندارم . محصولات داخل فروشگاهتون رو بررسی کردم . قطعات الکترونیک بود . حالا چیزی که شما از من میخواید این هست که برای مثال راجع به محصولات داخل سایت شما مطالبی قرار بدم یا اینکه به صورت کلی در مورد مثلا پرینترهای سه بعدی مطالبی قرار بگیره ؟

به نظر شما مبحث تخصصی هست و شامل واژه های تخصصی مربوط به رشته دانشگاهی خاصی میشه ؟

mibfa
September 24th, 2017, 13:18
با زمینه کاری شما آشنایی ندارم . محصولات داخل فروشگاهتون رو بررسی کردم . قطعات الکترونیک بود . حالا چیزی که شما از من میخواید این هست که برای مثال راجع به محصولات داخل سایت شما مطالبی قرار بدم یا اینکه به صورت کلی در مورد مثلا پرینترهای سه بعدی مطالبی قرار بگیره ؟

به نظر شما مبحث تخصصی هست و شامل واژه های تخصصی مربوط به رشته دانشگاهی خاصی میشه ؟
سلام
بله . البته مرتبط با این کالاها و اخبار هم باشه خوب است

Mr-Pro
September 24th, 2017, 13:47
اوکی من 2-3 روز بررسی میکنم ببینم چه منابعی پیدا میشه و چقدر بدون داشتن اطلاعات آکادمیک میشه روی این زمینه فعالیت کرد و نتیجه رو بهتون اطلاع میدم .

.................................................. .................................

دوستان در زمینه پشتیبانی هاستینگ هم فعالیت میتونم انجام بدم ، چند جا میزان فعالیتم و دانشی که در زمینه هاستینگ دارم رو ارسال کردم گویا مناسب بوده . اگر پیشنهاداتی در این زمینه هم هست ارسال کنید . با توجه به اینکه چند سال با سرورها و مجازی ساز ها و کنترل پنل ها و cms ها کار کردم فکر کنم بتونم در این زمینه هم فعالیت کنم .