توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجربه کار با زرین پال
technoserver.ir
September 19th, 2017, 13:04
این تاپیک برای ایجاد نظر های مختلف دوستان در باره خدمات درگاه زرین پال می باشد .
نظر بنده در این مورد:
بسیار طولانی به تیکت ها پاسخگو هستند .
بسیار سلیقه ای در این سایت رفتار می شود .
شما حق پیگیری سرویس خود را ندارید و اگر شما پیگیری کردی و ناراحت شدن سرویس شما رو توقیف می کنند.
درخواست حذف اطلاعات نیز دادم ولیکن به بنده پیام داده شد امکانش نیست و سرویس شما معلق شده است .
این تجربیات بنده بود از کار کردن با درگاه زرین پال که به کلی از سایت هام حذف کردم و در اختیار دوستان گذاشتم که اطلاعات کاملی نسبت به درگاه داشته باشن .
kiavaco
September 19th, 2017, 13:08
سخت گیری های بی مورد دارند نمونش حتما اسکن کارت ملی و ... قطعا بنده برای سایتم از این سایت درگاهی نمیگیرم
با صحبت شما که سلیقه ای کار میکنند موافقم
حتی یک عکس هم کفایت میکنه از کارت ملی نیازی نیست انقدر کاربران رو اذیت کنند برای اسکن گرفتن از کارت ملی
golpairan
September 19th, 2017, 13:34
نظر بنده مخالف دوستانه
یکبار به بنده دیر پاسخ دادند و بنده حتی با لحن بد با اون ها صحبت کردم و به خوبی پاسخ داده شد
وحتی فرآیندهای بنده هم سریع تر شد
کارت ملی و دیگر چیزها رو هم درگاه های دیگر هم میگیرند
Alt+F4
September 19th, 2017, 14:58
با سلام
من از زرین پال استفاده کردم و همچنان استفاده میکنم.
مشکلی از بابت پشتیبانی نداشتم که کاری انجام بدهیند ولی برای راه اندازی درگاه هربار تیکت زدم سریع جواب دادند.
من را که اذیت نکردند
در مورد آرین پال یا همان پارس پال سابق مطلبی عرض کنم
من درخواست راه اندازی درگاهی ازشون داشتم و گفتند سایت رو کامل کن،سایت رو کامل کردم به زبان انگلیسی ، گفتند فارسیش کن،گفتم که خدمات بین المللی میخواهم بدهم و از وب مانی هم درگاه دارم،گفتند حتما باید فارسی زبان باشد.
گفتم که سایت دیگر خودم که از شما خدمات میگیرم یک کلمه فارسی داخل به کار نرفته،گفتند که سایت دیگر شما ظرف مدت 24 ساعت آینده مسدود میشه!
1500 تراکنش در طی 2-4 سال داشتم بدون حتی یک شکایت،سرویس من رو مسدود کردند.
ولی زرین پال برای همان دو سایت به من درگاه داد و بدون مشکل دارم فعالیت میکنم.
البته مشکل از اونجایی شروع میشه که توی کشور ما آب سر بالا میره وگرنه همه پی پال استفاده می کردیم:112:
mha1368
September 19th, 2017, 15:34
وقتی سایت داری...هر کاری می کنی که ***** نشی و دردسر نداشته باشی و هر وقت اومدن گفتن فلان یوزر..فلان سایت..بتونی مدارک رو بدی تا خودت تبرئه بشی...
این کارهاشون در همین راستا هست ..
number one
September 19th, 2017, 15:37
درگاه واسط خوبی هست و به کرات ازش استفاده کردم
یکم دیر واریز میزنن و به تیکت ها رسیدگی می کنن که با توجه به وسعت کاریشون طبیعی هست
HNet
September 19th, 2017, 16:08
سایت خوبیه، من از اوایل راه اندازیش باهاشون کار کردم و اسکن هم ارائه کردم.
دیر پاسخ میدن ولی پاسخ میدن.
سختگیری هم اگر نمیکردن تا الآن ***** شده بودن.
technoserver.ir
September 19th, 2017, 17:03
با سلام
من از زرین پال استفاده کردم و همچنان استفاده میکنم.
مشکلی از بابت پشتیبانی نداشتم که کاری انجام بدهیند ولی برای راه اندازی درگاه هربار تیکت زدم سریع جواب دادند.
من را که اذیت نکردند
در مورد آرین پال یا همان پارس پال سابق مطلبی عرض کنم
من درخواست راه اندازی درگاهی ازشون داشتم و گفتند سایت رو کامل کن،سایت رو کامل کردم به زبان انگلیسی ، گفتند فارسیش کن،گفتم که خدمات بین المللی میخواهم بدهم و از وب مانی هم درگاه دارم،گفتند حتما باید فارسی زبان باشد.
گفتم که سایت دیگر خودم که از شما خدمات میگیرم یک کلمه فارسی داخل به کار نرفته،گفتند که سایت دیگر شما ظرف مدت 24 ساعت آینده مسدود میشه!
1500 تراکنش در طی 2-4 سال داشتم بدون حتی یک شکایت،سرویس من رو مسدود کردند.
ولی زرین پال برای همان دو سایت به من درگاه داد و بدون مشکل دارم فعالیت میکنم.
البته مشکل از اونجایی شروع میشه که توی کشور ما آب سر بالا میره وگرنه همه پی پال استفاده می کردیم:112:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل بزرگ زرین پال این است که به صورت سلیقه ای مدیریت می شود و حاضر به قبول مسئولیت و پیگیری آن نمیباشد و به جای پیگیری سرویس خود شمارو هم مسدود می کنند .
بعد دلیل را که جویا می شی بعد از 72 ساعت با توجه به اینکه تیکت مورد نظر را خوندن جواب میدن .یعنی بی تفاوتی!!
قطعا تا به این مورد گفته شده نخورید متوجه این موضوع نخواهید شد ولیکن اگر این سایت سازو کار شخصی نداشت قطعا بهتر بود
JeyServer
September 19th, 2017, 17:16
ما حدود یک ساله که با زرین پال به عنوان درگاه بک آپ [در کنار به پرداخت ملت] کار میکنیم و حدودا 200 تا تراکنش از این درگاه داشتیم؛ همین که در این یکساله حتی یکبار هم لازم نشده تیکت براشون ارسال کنیم برای ما ایده آله.(درصورتی که چندبار با به پرداخت به مشکل برخوردیم)
روزی بوده که 3 الی 4 بار درخواست تسویه زدیم و هر بار 15 دقیقه بعد حواله زدند و روز هایی هم بوده (دفعه آخری که *****شدند) بعد از سه روز تسویه زدند؛ که البته طبق قوانینشون بوده.
همین که یک شرکت خصوصی تونسته در این شرایط نامساعد ایران این خدمات و امکانات رو بده، فعالیتشون رو پایدار نگهداره و ما نگران تعطیلی ناگهانیشون نیستیم بسیار ارزشمنده.
qoquq
September 19th, 2017, 17:40
خیلی وقته از زرین پال استفاده میکنیم !
به موقع جواب گرفتیم بعضی اوقات یکم با تاخیر جواب گرفتیم که به نسبت حجم کاریشون بازم قابل قبول بود !
تا حالا برخورد نا مناسبی هم ندیدم ازشون و راضی بودیم !
RealHAM
September 19th, 2017, 17:44
سلام
زرین پال یکی از فعالان موفق در حوزه پرداخت بوده است و حالا بعضی وقتها مشکلاتی که دیر پاسخ داده میشود و این دلیل بر بد بودن آن مجموعه نیست.
یکی از مواردی که دوستان موقع انتقاد فراموش می کنند تعداد کاربران مجموعه زرین پال است که قشرهای متفاوتی را شامل می شوند.
bmi
September 19th, 2017, 18:02
مشکلات زیادی داره و مزایای خوبی هم داره
سعی کنید قانونی کار کنید
ولی سلیقه ای رفتار کردن رو قبول دارم
vpsman
September 19th, 2017, 22:19
خیلی وقت بود استفاده میکردم
اما اخرین واریزی که داشتیم بعد از درخواست تسویه متوجه اشتباه بودن شماره شبا شدیم. که تیکت زدیم اما با این وجود هزینه به شماره حساب اشتباه واریز شد
و به هیچ عنوان هم گردن نگرفتن
در کل بحث اینکه حساب باید به اسم خودتون باشه برای واریز کشکه چون کلا بررسی نمیکنن مشخصات حساب دریافت کننده رو!
بعدشم که اعتراض کردیم حسابو مسدود کردن و مارو متهم کردن به حاشیه کشیدن شرکت از طریق ارسال تیکت کردن!!