PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال فنی پس از دریافت ایمیل از بانک در مورد درگاه

unix_magnet
September 18th, 2017, 00:30
به بنده ایمیلی پاسخ داده شده با این مضمون
URLیی که اطلاعات را به درگاه پست میکنید از روی مستند چک کنید. url اشتباه است.

ضمنا از freer استفاده می کنم البته صرفا برای تست هست که اول نتیجه بگیرم تا بعدا درگاه به سایت وصل بشه

لطفا دوستان بفرمایید که دقیقا منظور از این جمله چی هست . بنده متوجه نمیشم
ضمنا اگر دوست عزیزی می خواد انلاین راهنمایی کنه می تونید تلگرام بزارید تا برای رفع مشکل مزاحمتون بشم

با سپاس

peyman_m
September 18th, 2017, 00:38
سلام
منظور از URL همون آدرس های رفت و برگشت به درگاه بانک هست که جهت اتصال به درگاه ( PaymentRequest ) و برگشت از درگاه به سایت ( Verify ) استفاده میشود و برای هر بانک و درگاه بصورت مجزا میباشد

unix_magnet
September 18th, 2017, 01:29
سلام
منظور از URL همون آدرس های رفت و برگشت به درگاه بانک هست که جهت اتصال به درگاه ( PaymentRequest ) و برگشت از درگاه به سایت ( Verify ) استفاده میشود و برای هر بانک و درگاه بصورت مجزا میباشد
بله درسته . من هم از ماژولی که تو خود سایت freer بود استفاده کردم . ایا ماژول ها اپدیت شده نیستن که این مشکل پیش میاد یا تغییراتی در کد باید اعمال بشه

peyman_m
September 18th, 2017, 02:26
بله درسته . من هم از ماژولی که تو خود سایت freer بود استفاده کردم . ایا ماژول ها اپدیت شده نیستن که این مشکل پیش میاد یا تغییراتی در کد باید اعمال بشه

برای هر بانک url متفاوت هست . شما از درگاه کدوم بانک استفاده میکنید؟

آیا با url موجود بر روی پلاگین به بانک هدایت میشین یا خطا میده ؟