ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درمورد خرید سخت افزار سرور

bahadori.embi
September 17th, 2017, 17:37
سلام دوستان
قصد خرید یک سرور رو برای کلوکیشن دارم

1. کدوم برند بهتر هست ؟ سیسکو ، اچ پی یا دل
2. از کدوم شرکت سخت افزار رو خریداری کنم ؟

اگر هم خودتون مدلی رو قبلا استفاده کردید و راضی هستید ممنون میشم معرفی کنید و بگید از کدوم شرکت خرید کردید

faraso
September 18th, 2017, 10:56
سلام دوستان

اگر هم خودتون مدلی رو قبلا استفاده کردید و راضی هستید ممنون میشم معرفی کنید و بگید از کدوم شرکت خرید کردید

سلام
در خصوص اینکه کدوم برند بهتر هست باید بگم هر سه برندی که نام بردید برندهای برتر و معتبر دنیای تکنولوژی هستند و نمیشه گفت یکی از این برندها بهتر از دیگری هست اما در خصوص تجربه کاری که هر شرکت با این برندها دارد میتواند شمارا راهنمایی کند برای مثال شرکت فراسو که تجربه کار با هر سه برند فوق را داشته در حال حاضر با برند سیسکو در حال فعالیت گسترده بوده و باید بگم از نظر کیفیت قطعات و قیمت از وضعیت بسیار خوبی برخوردار بوده و تا به حال پاسخ خوبی گرفته ایم .
برای مشاوره خرید میتوانید با شرکت ما در ارتباط باشید.

bakuryu
September 18th, 2017, 11:14
چند سوال را ابتدا جواب بدید

اینکه سرور را برای چه کاری میخواهید

قصد خرید سرور نو را دارید یا استوک
چقدر قصد دارید هزینه کنید

میزان سخت افزار های مورد نیازتان هم بفرمایید

company_hosting
September 18th, 2017, 11:28
سلام دوستان

سلام

در دنیای واقعی برای شرکت های بزرگ برای سرور
برند اول hp
برند دوم dell
برند سروم super micro
برند 4 huawei - cisco

اما در شبکه
سیسکو در دنیای واقعی زمانی بهترین برای شبکه بود اما الان بهترین نیست ولی سخت افزاری های داره که بهترین هست

شما در ایرن برای استفاده بهترین برند برای ارزانی سوپر میکرو هست
بعد اچ پی
بعد دل

شما تعداد فروشندگان قطعات و این رو برسی کنید که تعداد ارائه دهندگان قطعات یدکی کدام بهتر است

در این دوره بحث سر شرکت بد یا بدتر نیست و الان همه شرکت ها سیستم عای عالی میزننو درست میکنن مثل قدیم نیست که یک برند شهرت داشته باشه برای مثال

زمانی لپتاپ سونی ارزوی همه بوده اما الان با قیمت های بالای که داره و بقول گفتی فقط پول برندش میگیره اما بهترین نیست کسی سمتش نمیره

زمانی که اطلاعات کم باشه برخی فکر میکنن برند بهتر عمر بیشتر میکنه اینطور نیست
شما باید با توجه به منابع مورد نیاز و مورد استفاده تون و برندی که قطعات اون همیشه در دسترس باشه تهیه کنید

این قضیه هم همین هست که کدام برند بهتره ....
مثال دیگه
لامبورگینی یا i8 بخری و از این بترسی که بری تو خیابون تصادف کنی ... و سوارش نشی ، این سود یا فایده ای دارد ؟!؟!؟!

اما یک پراید بخر همه جا باهاش برو تصادف هم کردی قطعاتش تو بقالی گیر میاد

این بهتره یا اون ترسه ...

همه چیزی بخرید که از استفاده تمام منابعش ترسی نداشته باشید و قطعات یدکیش همه جا باشد

با تشکر

akbari
September 18th, 2017, 11:42
سلام
متاسفانه با تجربه ای که من در زمینه سرور دارم متاسفانه بیشتر سرور های HP در داخل ایران هستند از قطعات ریفر استفاده شده است که این امر باعث شده تا قیمتی متغیر در داخل کشور شده است .
بهتر است از سرور هایی استفاده کنید که به صورت پک (شاسی + مادربورد) وارد کشور میشن و قطعات به صورت تک قابل تهیه نیست که در برند hp و سوپر مایکرو این موضوع هست و شما همین امروز اقدام به خرید شاسی یا مادربورد به تنهایی کنید پیدا میشه.
پیشنهاد من سرور های دل هست به دلایل زیر :
سرورهای Dell ، هم اکنون در بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان رتبه اول فروش را به خود اختصاص داده اند.
سرورهای Dell ، از سیستم عامل های مجازی سازی مختلفی چون Vsphere VMware، Microsoft Hyper-v و Citrix Xen Server پشتیبانی کامل می کنند.
سرورهای Dell ، از آخرین نسل از پردازنده های قدرتمند Xeon v5) سری (Skylake از شرکت Intel بهره گیری می کنند.
سرورهای Dell ، دارای فورم ها ، سایز ها و ابعاد مختلفی برای استفاده در مکان های مختلف و برای امور مختلفی می باشند.
سرورهای Dell ، دارای سیستم مدیریت دسترسی از راه دور بسیار هوشمندی بنام iDrac هستند و امکانات فوق العادی ای را در این خصوص در اختیار شما قرار می دهند.
سرورهای Dell ، بر خلاف سرورهای موجود در بازار، قطعات تقلبی و یا به اصطلاح OEM ندارند و این خود تضمین کننده کیفیت سرورها و قطعات داخلی آنها می باشد.
سرورهای Dell ، حاصل تفکر و تکنولوژی کشور آمریکا می باشند و در کشور لهستان که یکی از کشورهای صنعتی اروپایی می باشد تولید می شوند.
سرورهای Dell ، از بروزترین تکنولوژی سخت افزاری و نرم افزاری دنیا و برترین و با کیفیت ترین برند قطعات بهره گیری می کنند.
سرورهای Dell ، در بسیاری از مواقع ، نیاز به سیستم های خنک کننده با هزینه های گزاف ندارند و در دمای طبیعی اتاق قابل استفاده هستند.
سرورهای Dell ، قابلیت رهگیری در وب سایت دل و سیستم تشخیص اصالت کالا را دارا می باشند.
سرورهای Dell ، بر خلاف سایر برندها ، در ایران اسمبل (سرهم بندی) نمی شوند و بصورت پک وارد کشور می گردند.
سرورهای Dell ، بر خلاف سایر برندها ، دارای 3 سال گارانتی کامل، شامل تمامی قطعات داخلی می گردند.

سوالی بود در خدمتم

bahadori.embi
September 18th, 2017, 11:55
سلام
در خصوص اینکه کدوم برند بهتر هست باید بگم هر سه برندی که نام بردید برندهای برتر و معتبر دنیای تکنولوژی هستند و نمیشه گفت یکی از این برندها بهتر از دیگری هست اما در خصوص تجربه کاری که هر شرکت با این برندها دارد میتواند شمارا راهنمایی کند برای مثال شرکت فراسو که تجربه کار با هر سه برند فوق را داشته در حال حاضر با برند سیسکو در حال فعالیت گسترده بوده و باید بگم از نظر کیفیت قطعات و قیمت از وضعیت بسیار خوبی برخوردار بوده و تا به حال پاسخ خوبی گرفته ایم .
برای مشاوره خرید میتوانید با شرکت ما در ارتباط باشید.

در ابتدا به سراغ شرکت فراسو رفتم
اما متاسفانه فعلا فقط سرور سیسکو موجود هست و سرور از هارد ssd هم پشتیبانی نمیکنه
خودم علاقه شدید به کار با فراسو دارم :)

- - - Updated - - -

چند سوال را ابتدا جواب بدید

اینکه سرور را برای چه کاری میخواهید

قصد خرید سرور نو را دارید یا استوک
چقدر قصد دارید هزینه کنید

میزان سخت افزار های مورد نیازتان هم بفرمایید

برای هاستینگ میخوام و اگه استوک هم باشه مهم نیست

هزینه خاصی مدنظرم نیست و بیشتر سخت افزار مهم هست
64 رم
سی پی یو 2 تا 8 هسته

bakuryu
September 18th, 2017, 12:18
بر اساس تجربه عرض میکنم ، حتما یک سرور استوک اچ پی بخرید

تمام ۶۴ رم برای هاستیگ ؟

اگر در ابتدا به اینقدر منابع احتیاج ندارید ، میتونید بعدا ارتقا بدید

faraso
September 18th, 2017, 12:24
در ابتدا به سراغ شرکت فراسو رفتم
اما متاسفانه فعلا فقط سرور سیسکو موجود هست و سرور از هارد ssd هم پشتیبانی نمیکنه
خودم علاقه شدید به کار با فراسو دارم

سرور های سیسکو دارای سس کنترلر میباشد و بک پلین 6 گیگابیت دارند و سرعت ssd ها هم روی 6 گیگابیت هست نتیجتا از حداکثر پرفرمنس هارد های ssd هم برخوردار هستید

bahadori.embi
September 18th, 2017, 13:49
بر اساس تجربه عرض میکنم ، حتما یک سرور استوک اچ پی بخرید

تمام ۶۴ رم برای هاستیگ ؟

اگر در ابتدا به اینقدر منابع احتیاج ندارید ، میتونید بعدا ارتقا بدید

شرکتی رو سراغ دارید که ازشون خریداری کنم ؟

- - - Updated - - -

سرور های سیسکو دارای سس کنترلر میباشد و بک پلین 6 گیگابیت دارند و سرعت ssd ها هم روی 6 گیگابیت هست نتیجتا از حداکثر پرفرمنس هارد های ssd هم برخوردار هستید

اولویتم با اچ پی و دل هست
اگه داشتید حتی یه لحظه ام مکث نمیکردم و از شما خریداری میکردم

1eng.ir
September 18th, 2017, 14:00
HP DL360 G7
Dual X5670 (http://ark.intel.com/products/47920)
64G Ram
P410i 512M

استوک

نیاز هست در خدمتم :)

bahadori.embi
September 18th, 2017, 14:02
HP DL360 G7
Dual X5670 (http://ark.intel.com/products/47920)
64G Ram
P410i 512M

استوک

نیاز هست در خدمتم :)

قیمت لطفا

faraso
September 18th, 2017, 14:11

- - - Updated - - -

اولویتم با اچ پی و دل هست
اگه داشتید حتی یه لحظه ام مکث نمیکردم و از شما خریداری میکردم

HP DL160
cpu 2x5530
32G ram
موجود داریم در صوت تمایل برای خرید تماس بگیرید

bakuryu
September 18th, 2017, 14:12

در خدمتیم قربان

mobinhost.in
September 18th, 2017, 15:30
با سلام و احترام

با توجه به اینکه اینجا قسمت سوالات و مشکلات می باشد ارائه قیمت بر اساس قوانین مجاز نیست ، در صورتی که نیاز به مشاوره دارید در خدمت شما هستیم

و اما پیشنهاد ما سرور HP ترجیها dl360 پیشنهاد می گردد

با توجه به اینکه اچ پی از نظر طول عمر و کیفیت بسیار مناسب می باشد و امکان قرار گرفتن سی پی یو 8 کور و 12 کور را دارد پیشنهاد می گردد در صورتی که قصد خرید دارید این پلن را انتخاب کنید

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در خدمت شما هستیم

slefx.ob
September 18th, 2017, 16:48
با سلام

به نظر بنده از برند hp تهیه کنید بهتر هست. قیمت های مناسب، کیفیت عالی، قطعات به راحتی همه جا پیدا میشه.
سرور نو بخواید شرکت تجارت سرور ماندگار پیشنهاد میشه. هم از نظر قیمت هم اصالت قطعات و هم گارانتی محصولاتشان.
استوک نیاز داشته باشید در خدمتیم.

hp dl360 g7
ram 32
cpu 2* x5660
hdd1 : 2* 146gb sas 10k Hp
hdd2 : 1* 1tb sata 7.2k Hp
power : 2* 750w
raid p420 1g
rail kit Orginal

قیمت تلگرام پی ام بدید.

با تشکر

company_hosting