توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مودم d-lte ایرانسل برای من خوبه ؟
bigcowboy
September 16th, 2017, 05:01
من الان 8 مگ از مخابرات دارم و عالیه و مشکلی باهاش ندارم
کارم هم بیشتر با ssh و سی پنل و این چیزاس (روی پورتهای مختلف)
کسی تجربه این مودم های D-LTE برای بجز وبگردی و دانلود داره ؟ جواب میده یا قراره کچلمون کنه :62:
چون یجا دیدم نوشته بود سرعتش روی ssl خیلی کمه و فقط به درد دانلود داخلی میخوره
a1994n1373
September 16th, 2017, 11:23
سرعتش به نسبت بد نیست . اما تو دالنود بیشتر خودشو نشون میده تا وب گردی !
novinvps.com
September 16th, 2017, 12:00
کسی تجربه این مودم های d-lte برای بجز وبگردی و دانلود داره ؟ جواب میده یا قراره کچلمون کنه :62:
سلام
بیشتر به منطقه ای که هستید بستگی دارد
از کسانی که در منطقه شما از td-lte استفاده می کنند قبل از خرید حتما وضعیت کیفیت را جویا شوید
yourhosting
September 16th, 2017, 12:54
کسی تجربه این مودم های D-LTE برای بجز وبگردی و دانلود داره ؟ جواب میده یا قراره کچلمون کنه :62:
درصورتی که نزدیک انتنش باشید برراحتی 50mg رو پر میکنه سرعت دانلود اما اگر فاصله داشته باشید نتنها سرعتتون کمتر هست بلکه اصلا هم پایدار نیست
حتما قبل از خرید تست کنید در محلتون اگر خوب بود مودم تهیه کنید
djkamran
September 16th, 2017, 13:00
درود
کدام شهر هستید
بنده کرمان هستیم با یک انتن سرعت دانلود و... واقعا عالیه قطعی 0 و پشتیبانی عالی
مخابرات داشتم 50 تومن منو خوردن براحتی
isn
September 16th, 2017, 19:24
سلام برای من که افتضاح بود ...
تهران منطقه هفت تیر با اینکه تو سایتش زده جز منطقه سبز ، بعد خرید اصلا کار نمی کرد یعنی چراغ آبی مودم ثابت نمی ماند ... بعد کلی تماس ایرانسل می گفت انتن دهی ضعیفه و دکل کشی نشده !! " دکل کشی !!! "
از طرفی پشتیبانی افتضاحی دارند یعنی اپراتور ها اصلا تو باغ مسائل فنی نیستند هر چی بگی فقط تو سیستم میزنه و هیچ موقع هم باهات تماس نمی گیرند ... منظورم شماره 09377070000
یه مشکل دیگه اینه که وقتی بخواهی درخواست بازگشت وجه بدی حداقل 2 ماه طول می دهند ...
یعنی مذخرف ترین شرکتی که دیدم ایرانسل بودش ؛ این تجربه من بود
bakuryu
September 16th, 2017, 19:33
بهتون پیشنهاد میکنم خود مودم رو از ایرانسل تهیه نکنید و از مدل های بهتر استفاده کنید ، در آنتن دهی نتیجه خیلی بالاتری میگیرید
djkamran
September 16th, 2017, 22:16
سلام برای من که افتضاح بود ...
تهران منطقه هفت تیر با اینکه تو سایتش زده جز منطقه سبز ، بعد خرید اصلا کار نمی کرد یعنی چراغ آبی مودم ثابت نمی ماند ... بعد کلی تماس ایرانسل می گفت انتن دهی ضعیفه و دکل کشی نشده !! " دکل کشی !!! "
از طرفی پشتیبانی افتضاحی دارند یعنی اپراتور ها اصلا تو باغ مسائل فنی نیستند هر چی بگی فقط تو سیستم میزنه و هیچ موقع هم باهات تماس نمی گیرند ... منظورم شماره 09377070000
یه مشکل دیگه اینه که وقتی بخواهی درخواست بازگشت وجه بدی حداقل 2 ماه طول می دهند ...
یعنی مذخرف ترین شرکتی که دیدم ایرانسل بودش ؛ این تجربه من بود
درود
خیلی جالبه برای بنده کاملا پشتیبانیش عالیه
دوستمم مودمش سوخت یکی دیگه براش فرستادن اما یک هفته تقریبا طول کشید
novinvps.com
September 16th, 2017, 23:39
بهتون پیشنهاد میکنم خود مودم رو از ایرانسل تهیه نکنید و از مدل های بهتر استفاده کنید ، در آنتن دهی نتیجه خیلی بالاتری میگیرید
سلام
فکر میکنم در حال حاضر در td فقط از مودم های خود ایرانسل میتوان در شبکه ایرانسل استفاده کرد.
اگر مودم های دیگری هم باشد بالای ۵۰۰ تومن میتونه باشه.
- - - Updated - - -
سلام
فکر میکنم در حال حاضر در TD فقط از مودم های خود ایرانسل میتوان در شبکه ایرانسل استفاده کرد.
bakuryu
September 17th, 2017, 00:01
سلام
فکر میکنم در حال حاضر در td فقط از مودم های خود ایرانسل میتوان در شبکه ایرانسل استفاده کرد.
- - - Updated - - -
سلام
فکر میکنم در حال حاضر در TD فقط از مودم های خود ایرانسل میتوان در شبکه ایرانسل استفاده کرد.
خير ، با مودم هاي ديگه هم ميشه
مودم ايرانسل كيفيت خوبي اصلا نداره
live
September 17th, 2017, 00:21
سمت ایرانسل نرید ، اگر اخبار رو پیگیری میکردید و از شکایت مردم مطلع بودید اینکارو نمیکردید ، از رسانه ملی هم که پخش شد شکایت مردمو پیگیری میکنن ، گرچه همشون یه کرباسن ولی ایرانسل دیگه شورشو دراورده
bakuryu
September 17th, 2017, 00:34
همچنین ، اگر مودم lte از برند مثلا tplink یا dlink تهیه کنید ، اگر ایرانسل مشکل داشت و ناراضی بودید ، بدون مشکل از اپراتور دیگه ای استفاده کنید
novinvps.com
September 17th, 2017, 01:57
خير ، با مودم هاي ديگه هم ميشه
مودم ايرانسل كيفيت خوبي اصلا نداره
سلام
منظور شما در مورد fdd فکر میکنم صحت داشته باشد که بله مودم های دیگر هم جوابگو است
در td-lte تا جایی که بنده اطلاع دارم در حال حاضر فقط مودم های خودشان می توان استفاده کرد
Matplotlib
September 17th, 2017, 11:19
با سلام.
من چند ماهی هست استفاده میکنم و کاملا راضی هستنم.
esmaeil95
September 21st, 2017, 03:57
سرعت بسیار عالی هست
دانلود با idm بین 4تا 9 مگ در ثانیه هست
مهمترین نکته ای که داره سرعت در تک کانکشن و اپلود بسیار بالا هست
میشه گفت پرسرعت ترین اینترنت ایران هست
فقط تنها مشکل قیمت بالای بسته هاش هست
ParsWebIT
September 23rd, 2017, 02:29
مودم خود ایرانسل رو نخرید چون هم خیلی گرون هست و هم سیم کارت شرکت دیگه رو نمیخوره
من یک مودم D-Link گرفتم آنلاک هست و شبا همراه اول میزارم برای دانلود 8-10 مگ سرعت دانلود ماهی 29 تومن روزا هم ایرانسل
با همراه اول ماهانه 250 گیگ حداقل دانلود می کنم
wapmaster
September 24th, 2017, 14:47
بنده هم میخوام https://shop.irancell.ir/shop/id-33/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85_%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84% DB%8C_GP2101/ رو بگیرم ! تخفیفش خیلی خوبه ,تحت پوشش هست منطقمون ,برای موبایل که سرعتش فوق العادست ,مودمش هم همینطوریه؟
novinvps.com
September 24th, 2017, 16:33
بنده هم میخوام https://shop.irancell.ir/shop/id-33/%d9%85%d9%88%d8%af%d9%85_%d8%af%d8%a7%d8%ae%d9%84% db%8c_gp2101/ رو بگیرم ! تخفیفش خیلی خوبه ,تحت پوشش هست منطقمون ,برای موبایل که سرعتش فوق العادست ,مودمش هم همینطوریه؟
سلام
td ایرانسل فقط بسته های شروعش قیمت ان مناسبه
پس از ان در صورتی با صرفه خواهد بود که بسته های بلند مدت خریداری کنید