PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده وردپرس برای سایت شما با قیمت مناسب

Claydon
September 15th, 2017, 14:58
دوستان نویسنده ورد پرس هستم و مطاب ترجمه و یا کپی قرار میدم نمونه کار هم به وفور موجود هست...

هزینه ترجمه رو هر واژه 9 تومن قرار دادم میدونید که نویسنده های دیگه زیر 10 تومن نمیزنند مطلب...

هزینه کپی بدون ویرایش 400 تومن با سئو عالی میزنم.

ایدی تلگرام Salahi_M

mohsen6374
October 17th, 2017, 15:08
سلام اگر هنوز مایل به همکاری در سایتی هستید لظفا با شماره 9121952848 در تلگرام در ارتباط باشید.
ای دی قرار گرفته شما برای تلگرام کار نمیکنه

Dayatha
January 8th, 2018, 01:47
سلام جهت همکاری پی ام بدید
@Daw0d

alirezakhani
April 7th, 2018, 20:36
سلام دوست گرامی بنده به یک نویسنده نیاز دارم که یک روز درمیان یک پست بزنه با حدودن 2000 کلمه لطفا برای بنده قیمیت اهلام بفرماید نمونه کارم برای من پخ بکنید با تشکر از شما

my-host.site
April 7th, 2018, 20:46
سلام دوست گرامی بنده به یک نویسنده نیاز دارم که یک روز درمیان یک پست بزنه با حدودن 2000 کلمه لطفا برای بنده قیمیت اهلام بفرماید نمونه کارم برای من پخ بکنید با تشکر از شما

موضوع و محتوای سایتتون در چه زمینه ای است

alirezakhani
April 7th, 2018, 21:02
سلام خوبید
موضوعات سایت در مورد بازاریابی ، فروش و تبلیغات همچنین ، بازاریابی اینترنتی ، دیجتال مارکتینگ همچنین ، کلا در حوزه کسب و کار وکسب وکار هوشمند میباشد.
لطفا قیمت بدهید .
1- اگر در وب سایت قراربدهید چقدر است ؟
2- اگر فقط در فایل ورد به ما تحویل بدهید ؟
و ایا پکیجی برای تعداد مطالب هم دارید مثلا 10 تا پست 2000 کلمه ای فلان قیمت ؟ توصیه میکنم بهتون پک درست بکنید که مثلا اگر کسی 10 پست سفارش بدهد مثلا یک پست رایگان و یا نیم بها میباشد و پک های 20 پست و یا 50 پستی و یا 100 ویا 200 تایی اینجوری بسیار ملت راغب میشوند بیشتر با شما همکاری بکنند .ببخشید چون من در کار مشاوره کسب وکار هستم همیشه به دوستان و همکاران پیشنهادات خوبی میدهند که باعث رونق کسب و کارشان بشود.
منتظر خبر شما هستم لطفا در پی وی قیمت بفرستید
شب خوش

سپند
April 7th, 2018, 21:15
با سلام
با تیمی مجرب در خدمت شما هستیم.

خرید محتوا (https://crm.sepand24.ir/cart.php)

در ارتباط باشید

alirezakhani
April 7th, 2018, 22:12
سلام
دوست گرامی نمونه کار بدهید وننوشته ای تعداد کلمات در پستهای که میزنید چقدر است ؟ و اینکه پستهاتون تکراری هستند و یا خیر ؟ فقط نوشتید 100 پست میزنید ؟
تعداد کلماتی که در هر پست میزارید چقدر است .
در یکی از پستها دیدم برای کسی کار خواست دانجام بدهید هنوز تحویل نداده بودین ؟

با سلام
با تیمی مجرب در خدمت شما هستیم.

خرید محتوا (https://crm.sepand24.ir/cart.php)

در ارتباط باشید

سپند
April 7th, 2018, 23:05
سلام
دوست گرامی نمونه کار بدهید وننوشته ای تعداد کلمات در پستهای که میزنید چقدر است ؟ و اینکه پستهاتون تکراری هستند و یا خیر ؟ فقط نوشتید 100 پست میزنید ؟
تعداد کلماتی که در هر پست میزارید چقدر است .
در یکی از پستها دیدم برای کسی کار خواست دانجام بدهید هنوز تحویل نداده بودین ؟

در اون مورد مشکل برطرف شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط باشید

alirezakhani
April 8th, 2018, 18:34
سلام دوست گرامی من وارد لطفا سایت شما شدم ولی اطلاعات ناقص بود چند ت اسوال دارم پاسخ بدهید انشا.. بشو دباشما همکاری بکنیم ؟
1- هر پستی که میزنید چه تعداد کلمه دارد ؟
2- من در فایل ورد میخواهم که بتوانیم تصاویررا خودمان با توجه به متنی که میدهد به سایت اضافه بکنیم پس در سایت قرارداد نمیخواهد.
3- در دسته بندی محتوای شما مطالب ما جا نداشت ؟
ممنون میوشم توضیحات اینجا بدهید ویا در پی وی
با تشکر از شما

در اون مورد مشکل برطرف شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط باشید