توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرعت هاست های پارسپک
wpedit
September 13th, 2017, 01:12
با سلام
تایپک های انجمن و نگاه کردم یا در این مورد نبود یا قدیمی بود..........
بنا به دلایلی تصمیم به تعویض هاستم و انتقال به شرکت دیگه گرفتم
خواستم ببینم دوستانی که از سرویس های پارسپک استفاده میکنن سرعت هاستشون کم میشه بعدا یا خیر به همون شکله؟
ممنون میشم کسانی که استفاده کردن بگن چون قبلا شنیدم....
ممنون
live
September 13th, 2017, 01:26
با سلام
تایپک های انجمن و نگاه کردم یا در این مورد نبود یا قدیمی بود..........
بنا به دلایلی تصمیم به تعویض هاستم و انتقال به شرکت دیگه گرفتم
خواستم ببینم دوستانی که از سرویس های پارسپک استفاده میکنن سرعت هاستشون کم میشه بعدا یا خیر به همون شکله؟
ممنون میشم کسانی که استفاده کردن بگن چون قبلا شنیدم....
ممنون
سلام
حرفه ای هستند ، پول حرفه ای میگیرن و کار حرفه ای تحویل میدن ، فقط به اندازه ای که پول میدید میتونید از منابع استفاده کنید نه کمتر و نه بیشتر ، بطور مثال بازدید شما بالا بره تا به اندازه معمول که انتخاب کردید نرسه ، ممکنه سایت بالا نیاد ، یا اگر دیتابیس زیاد از منابع استفاده کنه نمیشه فایلهای چند کیلوبایتی رو دانلود کرد مگر اینکه به اندازه نیازتون خرید کنید
wpedit
September 13th, 2017, 01:33
سلام
حرفه ای هستند ، پول حرفه ای میگیرن و کار حرفه ای تحویل میدن ، فقط به اندازه ای که پول میدید میتونید از منابع استفاده کنید نه کمتر و نه بیشتر ، بطور مثال بازدید شما بالا بره تا به اندازه معمول که انتخاب کردید نرسه ، ممکنه سایت بالا نیاد ، یا اگر دیتابیس زیاد از منابع استفاده کنه نمیشه فایلهای چند کیلوبایتی رو دانلود کرد مگر اینکه به اندازه نیازتون خرید کنید
تشکر از شما
متوجه منظورتون هستم
ولی یه سری دوستان قبلا گقتن بعد از چند روز سرعت پایین میاد فقط خواستم بدونم بی دلیل امکان داره و صحیح هست؟
ArkaPayamak
September 13th, 2017, 02:01
تشکر از شما
متوجه منظورتون هستم
ولی یه سری دوستان قبلا گقتن بعد از چند روز سرعت پایین میاد فقط خواستم بدونم بی دلیل امکان داره و صحیح هست؟
بیشتر از 4 ساله ازشون چند تا هاست دارم همچین مشکلی وجود نداره
amin karimi
September 13th, 2017, 08:15
با سلام خدمت شما
هاست های خارجشون کیفیتش از صد درصد 90 هستش اون مشخصاتی که انتخاب میکنین شبیه رم و... واقعی هستش و کیفیت بهتری داره
اما هاست ایران که دیتاسنتر تبیان هستش از صد من بهش 85 میدم از نظر کیفیت
تمام سرور های پارس پک دایرکت ادمین + لایت اسپید هستش
حافظه دیتا sata/sas و حافظه دیتابیس ssd
بنظرم جز 5 هاستینگ ایران هستش
پشتیبانیشون واقعا عالیه زیر ده دقیقه
live
September 13th, 2017, 12:08
تشکر از شما
متوجه منظورتون هستم
ببینید ، حرف شما درسته ، اگر بازدید شما بالا بره ، مصرف شما بالا بره کیفیت خودشو از دست میده ، مگه اینکه برگردید و تعداد رم ، سی پیو ، بازدید و ... رو بالا ببرید ، همین اتفاق برای من افتاد که با افزایش اون موارد درست شد ولی هزینه میره بالاتر
farhadrohi
September 13th, 2017, 12:53
من تا چند روز پیشم سایتم روی پارس پک بود
پشتیبانیشون خوبه و همیشه جوابگو هستد
روی سرور ایرانشون بودم کیفیت و سرعت خوب بود از 100 میشه 75 داد.
سرور خارجشون هم سرعت بالایی داره و خوبه
به نظر خودم بعد از هاست دی ال بهترین گزینه انتخاب پارس پک هستش.
پنل کاربری خوبی داره و میتوانید مصرف های سخت افزار رو حتی ساعتی چک کنید
بک آپ گیری منظمی داره
میتونید فول بک آپتون رو به گوگل درایوتون انتقال بدین
هر موقع هم خواستید میتونیددر پنل خود از سرور ایران به خارج و بلعکس چنج کنید.
در کل میشه نتیجه گیری کرد: عالیه
wpedit
September 13th, 2017, 13:24
ممنون از تجربیات و راهنمایی هاتون
mohsengham
September 13th, 2017, 14:45
پشتیبانیشون بسیار سریع و درست انجام میشه اما بطور مثال اگر از ووکامرس استفاده کنین میبینین که با وجود ارتقا منابع هم نتیجهی آنچنان مطلوبی نمیگیرین و سزور مجازی با هزینهی کمتر مناسبتره.
wpedit
September 13th, 2017, 14:53
پشتیبانیشون بسیار سریع و درست انجام میشه اما بطور مثال اگر از ووکامرس استفاده کنین میبینین که با وجود ارتقا منابع هم نتیجهی آنچنان مطلوبی نمیگیرین و سزور مجازی با هزینهی کمتر مناسبتره.
بنده از edd استفاده میکنم. تاثیری ک نمیزاره
mohsengham
September 13th, 2017, 14:57
بنده از edd استفاده میکنم. تاثیری ک نمیزاره
یک ماهه سرویس بگیرین که اگر اوکی نبود منتقل کنین
live
September 13th, 2017, 16:23
از مدیر قبلی هاستتون بپرسید بیشترین مصرف مربوط به چی بوده ؟ cpu ram ... بعد از پنل منابع رو انتخاب کنید ببینید چقدر در میاد ؟ چون شروع قسمتهاشون از 11 تومنه باید ببینید براتون صرف میکنه یا خیر ، خوبیش اینه که قابل اعتمادن و بدیش اینه که هزینتون زیاد میشه و طبیعی هم هست ، حرفه ای هستن ، کلی کارمند دارن و زیر 2 دقیقه جواب میدن