توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دامین به vps
amirk
January 3rd, 2011, 16:14
سلام
من برنامه ی Xampp رو ریختم و اسکریپت دیتالایف رو نصب کردم ، با آدرس IP می تونم اسکریپت رو مشاهده کنم و همه چی درسته!
الان می خوام دامین رو به سرورم متصل کنم ، اما نمی دونم چجوریه ! :( بلد نیستم ns درست کنم....(ns1.test.com)
از دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنند که باید چیکار کنم.
درضمن هیچ کنترل پنلی هم نصب نیست و من از طریق ریموت کار می کنم.
با تشکر
citykala
January 3rd, 2011, 16:42
برو تو یه هاست لینوکس با simple dns zone آدیتش کن . اول باید دومین رو ریدایرکت کنی
بعد برو رو اون ساب دومین از پیش تعریف شده ای پی خودت رو ست کن . تا توی اون ساب دومینی که می
خوای برای همون ای پی بیاد بالا سایتت
amirk
January 3rd, 2011, 16:52
ممنون.
vps من ویندوز هست!
درضمن من یه مقدار آماتورم ، ساده تر توضیح بدید :d
یه هاست لینوکس دارم (Cpanel) ولی فکر نمی کنم نیازی به اون باشه!
درضمن دامین من IR هست.
با تشکر
tak2media
January 3rd, 2011, 17:07
برو تو یه هاست لینوکس با simple dns zone آدیتش کن . اول باید دومین رو ریدایرکت کنی
بعد برو رو اون ساب دومین از پیش تعریف شده ای پی خودت رو ست کن . تا توی اون ساب دومینی که می
خوای برای همون ای پی بیاد بالا سایتت
سلام
این کار فکر کنم برای اتصال ساب دامین به وی پی اس هست ...
ولی این دوستمون می خواد دامین وصل کنه به وی پی اس ویندوز ...
amirk
January 3rd, 2011, 17:11
سلام
این کار فکر کنم برای اتصال ساب دامین به وی پی اس هست ...
ولی این دوستمون می خواد دامین وصل کنه به وی پی اس ویندوز ...
بله !! دقیقا همینطوره! :-s
tak2media
January 3rd, 2011, 17:22
سلام
دوست عزیز اگر دامین شما به غیر از IR بود می شد از طریق کنترل پنل دامین اینها را وصل کنیم ...
ولی حالا شما برای IR هم این مراحل را انجام دهید :
اگر IIS بر روی سرور مجازی شما فعال می باشد مراحل زیر را انجام دهید :
start --> Administrative Tools --> Internet Information Service ( IIS ) Manager --> local computer
بر روی Web Site راست کلیک کرده و New Website را می زنید.
در مرحله سوم Host header را برابر نام دامنه قرار دهید.
در مرحله بعد Path را برابر پوشه قرار می دهید که اطلاعات سایت شما در آنجا ذخیره می گردد.
مرحله بعد هم تعیین سطح دسترسی
و بعد Finish
بعد از اتمام کار برای اینکه طرف با www هم بتواند سایت شما را ببیند بر روی سایت ساخت شده راست کلیک کرده و مراحل زیر :
propertise --> Web Site Tab --> Advanced --> Add
موفق باشید
amirk
January 3rd, 2011, 19:54
سلام
دوست عزیز خیلییی مممنون بابت پاسخ.
متاسفانه Internet Information Service نیست ! :(
یعنی ISS نصب نیست !؟
الان باید چیکار کنم :((
دوست عزیز برای فعال کردن به ترتیب زیر عمل کنید ...
start --> control panel --> Add or Remove --> Add/Remove windows component --> Application server
موفق باشید ...
amirk
January 4th, 2011, 00:41
سلام
من همین کارو دارم انجام می دم وقتی به مرحله نصب میرسه می گه CD ویندوز رو قرار بدید!
من لینک زیر رو دانلود کردم (Windows Server 2003 Enterpirce) و می خوام آدرس i386 رو به این ویندوزی که دانلود کردم بدم که از روی اون Application رو نصب کنه !
Download details: Microsoft Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition VHD (http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=77F24C9D-B4B8-4F73-99E3-C66F80E415B6&displaylang=en)
کارم درسته !؟
ممنون :53:
citykala
January 4th, 2011, 01:46
ممنون.
vps من ویندوز هست!
درضمن من یه مقدار آماتورم ، ساده تر توضیح بدید :d
یه هاست لینوکس دارم (Cpanel) ولی فکر نمی کنم نیازی به اون باشه!
درضمن دامین من IR هست.
با تشکر
دقیقا من هم همین دو مورد رو گفتم
برید تو سی پنل رو zone edit کلیک کنید اونجا ای پی و ساب دومین یا دومین رو بدید و میبینید که با اون ادرس ای پی مورد نظر و اسکریپتی که توش اپلود کردین بالا می اد .
amirk
January 4th, 2011, 17:55
سلام
دوست عزیز اگر دامین شما به غیر از IR بود می شد از طریق کنترل پنل دامین اینها را وصل کنیم ...
ولی حالا شما برای IR هم این مراحل را انجام دهید :
اگر IIS بر روی سرور مجازی شما فعال می باشد مراحل زیر را انجام دهید :
start --> Administrative Tools --> Internet Information Service ( IIS ) Manager --> local computer
بر روی Web Site راست کلیک کرده و New Website را می زنید.
در مرحله سوم Host header را برابر نام دامنه قرار دهید.
در مرحله بعد Path را برابر پوشه قرار می دهید که اطلاعات سایت شما در آنجا ذخیره می گردد.
مرحله بعد هم تعیین سطح دسترسی
و بعد Finish
بعد از اتمام کار برای اینکه طرف با www هم بتواند سایت شما را ببیند بر روی سایت ساخت شده راست کلیک کرده و مراحل زیر :
properties --> Web Site Tab --> Advanced --> Add
موفق باشید
من مراحل بالا رو انجام دادم اما درمرحله ی آخر که گفتید بعد از ساخت propertise --> Web Site Tab --> Advanced --> Add برم ، این مسیر رو رفتم و به صورت Default خودش Add شده بود....
Permission هارو همه تیک زدم (real, write, و ....) اشکال داره !؟
خب الان باید چیکار کنم که دامین ست بشه ؟
منظور DNS هام الان چی هست :d
آیا در قسمت Host header که آدرس دامین رو نوشتم همون میشه DNS ؟؟ (مثلا اگه test.ir رو داده باشم می شه ns1.test.ir و ns2.test.ir) ؟
با تشکر
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
فکر می کنم از وقتی که IIS نصب شد Apache توی Xampp دیگه Run نمی شه !!
چون قبلش درست بود ، الان هرچی start می کنم ارور می ده :
Busy...
WARNING: terminating worker thread 0
Apache started
mojiz
January 4th, 2011, 20:03
برو تو یکی از این سایتا:
dyna dns.org
zone edit.org
every dns.com
free dns هم میتونی سرچ کنی از این سایتا ریخته!
یک اکانت رایگان بساز توش ست کن.
amirk
January 4th, 2011, 23:10
من یکم تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم که قضیه ی Apache اجرا نمی شه اینه که IIS و Apache جفتشون روی پورت 80 هستند. حالا سوال من اینه که اگه Apache رو روی پورت 8080 بیارم مشکلی ایجاد نمی شه !؟
یا اگه راه حل دیگه ای است خواهشا بگید ، سایتم خیلی وقته ِDown هست :(