PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ناگهانی در ورود به whm

telstra
September 12th, 2017, 09:53
سلام دوستان

من یه مشکلی دارم که از امروز صبح یهویی به وجود اومده. من با ورود اطلاعات صحیح نمیتونم به مدیریت whm وارد بشم. خطای

the login is invalid
میده. سعی کردم از طریق Vsphere برم ریست پسورد کنم دیدم اونجا هم باید login کنم در صورتی که قبلا login بودم. و باز هم با خطا مواجه میشم. آی پی عوض کردم اثر نکرد حتی با v.pn هم تست کردم همون خطا. ping هم میده و سایتامم کار میکنن. vps رو هم ریست کردم بازم نشد.

میشه راهنمایی کنید چکار میتونم بکنم؟

kiavaco
September 12th, 2017, 10:43
به پشتیبان سرورتون بگید رمز روت رو یه بار عوض کنند ممکنه رمزو عوض کردید یا موقع عوض کردن caps lock روشن بوده یا ...

telstra
September 12th, 2017, 11:01
به پشتیبان سرورتون بگید رمز روت رو یه بار عوض کنند ممکنه رمزو عوض کردید یا موقع عوض کردن caps lock روشن بوده یا ...

دوست عزیز کدوم پشتیبان؟
کل سرور اختصاصی دست خودمه. هیچ تغییر پسوردی هم اتفاق نیفتاده.

دیشب یک ایمیل برام ارسال شده با عنوان Altered RPMs found از طرف cpanel
که میگه یه سری فایل ها تغییر کرده! بعدشم یک ایمیل دیگه اومده با عنوان New Security Advisor notifications with High importance که میگه پورت 3306 mysql رو ببند
من الان نمیتونم به ssh دسترسی داشته باشم ارور login invalid میده خواهش میکنم راهنمایی کنید.

- - - Updated - - -

توی فروم های cpanel که سرچ میکنم میگه مشکل از cPHulk هست و همه آی پی ها رو به خاطر یک حمله بلاک کرده. میگه باید از طریق ssh آی پی خودتو وایت لیست کنی یا cPHulk رو متوقف کنی. مشکل من الان اینه دسترسی به ssh هم قطع شده پسورد رو که میزنم همون خطا رو بهم میده...
راهی داره که از طریق esxi بتونم ادیت کنم فایلهای کانفیگ cpanel رو؟

a1994n1373
September 12th, 2017, 12:16
دوست عزیز کدوم پشتیبان؟
کل سرور اختصاصی دست خودمه. هیچ تغییر پسوردی هم اتفاق نیفتاده.

دیشب یک ایمیل برام ارسال شده با عنوان Altered RPMs found از طرف cpanel
که میگه یه سری فایل ها تغییر کرده! بعدشم یک ایمیل دیگه اومده با عنوان New Security Advisor notifications with High importance که میگه پورت 3306 mysql رو ببند
من الان نمیتونم به ssh دسترسی داشته باشم ارور login invalid میده خواهش میکنم راهنمایی کنید.

- - - Updated - - -

توی فروم های cpanel که سرچ میکنم میگه مشکل از cPHulk هست و همه آی پی ها رو به خاطر یک حمله بلاک کرده. میگه باید از طریق ssh آی پی خودتو وایت لیست کنی یا cPHulk رو متوقف کنی. مشکل من الان اینه دسترسی به ssh هم قطع شده پسورد رو که میزنم همون خطا رو بهم میده...
راهی داره که از طریق esxi بتونم ادیت کنم فایلهای کانفیگ cpanel رو؟

سلام. دوست عزیز از طریق آموزش زیر اقدام کنید :

http://www.psychocats.net/ubuntu/resetpassword

telstra
September 12th, 2017, 12:39
سلام. دوست عزیز از طریق آموزش زیر اقدام کنید :

http://www.psychocats.net/ubuntu/resetpassword

سلام ممنون از راهنماییتون. یکی اینکه این آموزش برای ubuntu بود که vps من centos هست. من الان آموزش centos رو پیدا کردم یه مقدار فرق داره با این. فقط من مطئنم مشکل پسورد نیست چون اصلا تغییر نکرده به احتمال زیاد مشکل از همون
cPHulk هست که همه آی پی ها رو بلاک کرده.
یه دستور هست که میتونم آی پی خودم رو وایت لیستم کنم و دستورشم پیدا کردم. میخواستم ببینم به جای تغییر پسورد اگه این دستور رو بزنم میشه؟ چون همونطور که گفتم تقریبا مطمئنم مشکل از پسورد نیست.

- - - Updated - - -

ما یه بار این مورد برامون پیش اومد خواستید با مبلغ کخوبی میتونم مرتفع کنیم

میشه پیام خصوصی بدین؟ من اکانتم بسته هست.

alfapardaz
September 12th, 2017, 13:41
آموزش تغییر پسورد centos در گوگل هست ، به سادگی میتونید انجام بدید

telstra
September 12th, 2017, 14:20
آموزش تغییر پسورد centos در گوگل هست ، به سادگی میتونید انجام بدید

ممنون ولی اگه سوال من رو کامل بخونید متوجه میشید اصلا مشکل تغییر پسورد نیست. مشکل بلاک شدن همه آی پی ها توسط فایروال cpanel هست. حالا باید بدون دسترسی ssh این مشکل رو برطرف کنم.

BAMPA
September 12th, 2017, 15:53
سلام دوستان

من یه مشکلی دارم که از امروز صبح یهویی به وجود اومده. من با ورود اطلاعات صحیح نمیتونم به مدیریت whm وارد بشم. خطای

the login is invalid
میده. سعی کردم از طریق Vsphere برم ریست پسورد کنم دیدم اونجا هم باید login کنم در صورتی که قبلا login بودم. و باز هم با خطا مواجه میشم. آی پی عوض کردم اثر نکرد حتی با v.pn هم تست کردم همون خطا. ping هم میده و سایتامم کار میکنن. vps رو هم ریست کردم بازم نشد.

میشه راهنمایی کنید چکار میتونم بکنم؟

سرور خودتون هست درسته؟

یک بار وارد ssh بشید

دستور passwd root رو وارد کنید و پسورد روت رو تغییر بدید ببینید هنوز مشکل پا برجاست؟

telstra
September 13th, 2017, 11:00
دوستان با تشکر از همه مشکلم حل شد. با ریست کردن پسورد مشکل برطرف شد!

ولی باز هم برام عجیبه چون به هیچ عنوان تغییر پسوردی اتفاق نیفتاده بود و فروم های cpanel هم مشکل رو از فایروال معرفی کرده بودن اما الان مشخص شد مشکل از یه جای دیگه هست...

AfranetServer.ir
September 15th, 2017, 03:13
اگر همچنان مشکلتون رفع نشد اطلاع بدید راهنمایی کنیم

موفق باشید

https://AfranetServer.ir

tajikitm
December 6th, 2019, 16:49
سلام و احترام
دوستان بنده هم دقیقا همین مشکل با شرایط مشابه برام پیش امده
سرور شخصی هست
و به طور ناگهانی
امکان ورود به صفحه بسته شده