PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شروع برنامه نویسی

aref12
September 11th, 2017, 18:12
سلام و عصر بخیر
دوستان چه زبانی رو واسه شروع برنامه نویسی پیشنهاد میکنن ؟ خودم میخوام با c++ مقدماتی شروع کنم به نظر شما مناسبه ؟
اگر کسی در اصفهان جایی رو میدونه پیشنهاد بده لطفا .آموزشگاه متاکو خوبه ؟

firebox
September 11th, 2017, 18:32
باید اول زمینه کاری تون رو مشخص کنید ، مثلا اگر برنامه تحت وب میخواهید بنویسید ، بهترین گزینه ‌جاوا اسکریپت هست ، اندروید جاوا ، ios و مک سویفت و...

aref12
September 11th, 2017, 19:47
فعلا میخوام از ویندوز شروع کنم و بعد به اندروید و وب گسترش بدم البته واسه وب که فکر کنم ساده باشه یادگیریش بعد از c++ .

a1994n1373
September 11th, 2017, 20:30
سلام و عصر بخیر
دوستان چه زبانی رو واسه شروع برنامه نویسی پیشنهاد میکنن ؟ خودم میخوام با c++ مقدماتی شروع کنم به نظر شما مناسبه ؟

واسه ویندوز سی شارپ
واسه وب php
واسه اندروید java - android studio

cheapmizban
September 11th, 2017, 21:15
به ترتیب از چپ به راست یادگیری C ,C++ , C#,Java,Pyton توصیه میشه .
برای وب هم به ترتیب از چپ به راست HTML,CSS,JavaScript/Jquery,Bootstrap,PHP توصیه میشه
راستی حتما ابتدا از ویندوز شروع کنید !

live
September 11th, 2017, 21:37
سلام و عصر بخیر

سلام ، دوست عزیزمون بهترین راهنمایی رو کردن اما شما باید بدونید که پایتون 2.7 در حال حاظر با java مقایسه میشه و میشه بجای java script هم ازش استفاده کرد اما پایتون 3 از java جلو خواهد زد که مربوط به آینده هست ، ینی یک زبان سمت سرور و کلاینت
اگر سینتکسهای سی رو یاد بگیرید میتونید به راحتی خیلی از زبانهای برنامه نویسی یاد بگیرید.
اما همه اینا در حد حرف بود ، شما باید یک استاد پیدا کنید تا بتونید زبان برنامه نویسی رو درک کنید.
موفق باشید

به ترتیب از چپ به راست یادگیری C ,C++ , C#,Java,Pyton توصیه میشه .
برای وب هم به ترتیب از چپ به راست HTML,CSS,JavaScript/Jquery,Bootstrap,PHP توصیه میشه
راستی حتما ابتدا از ویندوز شروع کنید !

aref12
September 11th, 2017, 22:35
از c و c++ به صورت مقدماتی کارو شروع میکنم .و بعد از اون c#.net

و بعد از ویندوز جاوا یا همون اندروید

چه راه طولانی :-ssامیدوارم خوب پیش بره ...

ممنونم از پاسخ دوستان

AtrafNet
September 11th, 2017, 23:04
سلام
به نظر من همون ++C که خودتون انتخاب کردید رو اگه بتونید اصولی یاد بگیرید عالیه.
خوبی ++C اینه که تقریباً تو تمامی سیستم عامل ها و تمامی پلتفرم ها می تونید ازش استفاده کنید.
مثل فریم ورک Qt که می تونید باهاش برنامه ++C رو یه بار بنویسید و تو سیستم عامل های مختلف اجرا کنید.
از نمونه برنامه های نوشته شده با فریم ورک Qt و زبان ++C میشه به VLC Media Player که حتماً می شناسیدش و تو لینوکس و ویندوز هم دیدینش اشاره کرد.

اما اگر وقت و حوصله یادگیری اصولی ++C رو ندارید #C خیلی آسون تره و یادگیری خیلی ساده تری هم می تونه براتون داشته باشه و با توجه به کتابخانه های NET. مایکروسافت تقریباً هر کاری رو هم می تونید به سادگی در ویندوز باهاش انجام بدید ولی موقعی که توش یکم حرفه بشید مطمئن باشید یه حس نیاز به آزادی بیشتری میکنید که باعث میشه سراغ زبان های دیگه ای هم برید.

اگه Java هم یاد بگیرید بد نیست ولی جاوا رو برای برنامه نویسی نرم افزار تحت دسکتاپ و کامپیوتر هدف نگیرید چون با اینکه جاوا براحتی از پس این کار بر میاد ولی کمتر مشتری و شرکتی رو در ایران می تونید پیدا کنید که علاقه ای به نرم افزار تحت دسکتاپی نوشته شده با جاوا که نیاز به نصب بودن کتابخانه Runtime جاوا در ویندوز هر کاربر داره داشته باشه به جاش جاوا پره از درخواست های برنامه نویسی اندروید که اگه به جاوا مسلط باشید تو برنامه نویسی موبایل و اندروید خیلی خوب می تونید درآمد کسب کنید.

تحت وب هم به نظر من اگه آزادی بیشتری در تمام انتخاب هاتون می خواین PHP رو انتخاب کنید اما اگه به سادگی و تحویل سریع پروژه و انجام شدن مراحل مختلف کار بدون زحمت و نظارت نیاز دارید ASP.Net رو انتخاب کنید.همچنین به نظر من برای اونایی که تکی و یه نفره برنامه نویسی میکنن باز PHP بهتره ولی برای کسایی که گروهی می خوان برنامه نویسی کنن ASP.Net یکم بیشتر در ارجعیته.
HTML و CSS و JavaScript هم که عضو جدا نشدنی طراحی وب هستن و شما چه PHP رو به عنوان زبان تحت سرور خودتون انتخاب کنید چه ASP.Net باید این سه تا رو تا حدی بلد باشید اما اگه کار زیادی به جاوا اسکریپت (با جاوا اشتباه گرفته نشه) انجام نمیدید نیازی به یادگیری متد ها و توابع مختلف کتابخانه jQuery ندارید به نظرم.

live
September 12th, 2017, 00:03
از c و c++ به صورت مقدماتی کارو شروع میکنم .و بعد از اون c#.net

و بعد از ویندوز جاوا یا همون اندروید

چه راه طولانی :-ssامیدوارم خوب پیش بره ...

ممنونم از پاسخ دوستان
سی شارپ رو فقط تو ویندوز میتونید استفاده کنید
شما باید بدونید که پایتون نزدیکترین زبان کامپیوتر به زبان انسانهاست و فقط نیاز به زبان انگلیسی داره و در تمام سیستم عاملها میشه ازش استفاده کرد ، شعار پایتون ننوشتن دوباره برنامه های کاربران پایتون هست ، بطوری که شما میتونید این برنامه هارو دانلود و استفاده کنید که نیازی به نوشتن دوباره اونها نباشه ، پیشنهاد میکنم درباره جنگو که با پایتون نوشته شده تحقیق کنید ، بازار کارشم فکر نکنم کمتر از سی شارپ و امثالهم باشه ، شاید زمانی دوره سی شارپ به پایان برسه بستگی به پایداری ویندوز داره که از زمان ویندوز ویستا سوتی زیاد داده ، ویندوز 10 هم که میبینید پیشرفتشو مدیون لینوکس و نرم افزارای لینوکسه ، در واقع چون لینوکس اپن سورس هست برنامه هاش رایگانه تمام سیستم عاملها از اوبونتو لینوکس الگو میگیرن ، دسکتاپ در کل مدیون لینوکسه و مواردی داره که در آینده به ویندوز اضافه میشه ، اینارو گفتم که بدونید شاید در آینده چهان با سی شارپ و ویندوز خداحافظی کنه

taksis
September 12th, 2017, 02:02
سی شارپ = ویندوز + لینوکس+مک+اندروید+iOS+ویندوز فون + وب،api,web service و...
دوستان ظاهراً زیاد با .net core آشنایی ندارن !!
+
اصلا فرقی نمیکنه با چی شروع کنی ! یکیو بگیر تا ته برو.
تمام این زبانها c base هستن،یعنی سینتکسشون شبیه همه وقتی یکی رو یاد بگیری یادگیری بقیه کار سختی نیست.
اصل برنامه نویسی دستورات پایه است + الگوریتم که پایه ی اصلی الگوریتم هم ریاضیاته.

rezaonline.net
September 12th, 2017, 03:11
پیشنهادهای بعضی از دوستان جالبه ! ظاهرا فکر میکنن شما عمر حضرت نوح رو دارید :-?
هر زبان برنامه نویسی که کار کنید یادگیری سینتاکسش حدودا چند هفته زمان میبره اما اگر بخواید تسلط پیدا کنید باید چندین سال وقت بذارید !
پس انقدر وقت ندارید که ده تا زبان برنامه نویسی رو فول بشید !!!!

شما زمینه کاریتون رو مشخص کنید وب ، دستکتاپ و ... بعد در مورد زبانهای مورد نیاز در اون حوزه تحقیق کنید و یکیشو انتخاب کنید !

پیشنهاد دوستمون AtrafNet تایید میشه .

Mehrvarzan
September 12th, 2017, 09:05
اگه میخوای قدیمی باشی برو پیشنهاد دوستان و c c++ و اینها

بعد از 10 سال برنامه نویسی زبان های مختلف. پیشنهاد من اینها هست

برای ویندوز c#
برای وب .net mvc
برای وب انگولار هم پیشنهاد میشه من کار نکردم ولی یه مقدار که باهاش کد زدم جالب بود.

php برای وب خیلی وقت گیره.. الان .net mvc کار کنی کد رو میزنی و سریعتر هست در زمان کد زدن و دستت بازتره

درضمن دوستان خواهشا اطلاعات اشتباه ندن. c# در وب استفاده میشه و سمت سرور هست

cheapmizban
September 12th, 2017, 10:58
یه عده میگن c , c++ به درد نمیخوره :((
کسی نیست ، بهتون بگه همین مرورگری که استفاده میکنید با c++ نوشته شده .
یا برنامه های ادوبی یا آفیس بخش عمدش با ++vc نوشته شده .

rezaonline.net
September 12th, 2017, 19:32
یه عده میگن c , c++ به درد نمیخوره
باید نیاز سنجی بشه
برای کسی که بخواد برنامه هایی از این قبیل که نام بردید بنویسه بله باید از c++ استفاده بکنه .

ولی خب وقتی زبانهای سطح بالایی مثل روبی و پایتون هست که میشه نرم افزارهای کاربردی باهاش ساخت چرا باید آدم خودش رو درگیر مسائل اضافی c++ بکنه !

cheapmizban
September 12th, 2017, 19:39
باید نیاز سنجی بشه
برای کسی که بخواد برنامه هایی از این قبیل که نام بردید بنویسه بله باید از c++ استفاده بکنه .

ولی خب وقتی زبانهای سطح بالایی مثل روبی و پایتون هست که میشه نرم افزارهای کاربردی باهاش ساخت چرا باید آدم خودش رو درگیر مسائل اضافی c++ بکنه !
ایشون گفتن که چه زبانی رو برای شروع پیشنهاد میکنید !
پاسخ واضحه ، کسی که بخواد اصولی برنامه نویسی رو یاد بگیره باید از c که مادر همه ی زبان هاست شروع کنه .
بنده جلوتر به پایتون و.. هم اشاره کردم .
اینکه شخص اصولی یاد بگیره ، خیلی بهتر از این هست که کاربردی یاد بگیره.

rezaonline.net
September 12th, 2017, 23:13
کسی که بخواد اصولی برنامه نویسی رو یاد بگیره باید از c که مادر همه ی زبان هاست شروع کنه .
:-|

طرز فکرتون مثل استادهای دانشگاه هست .

bakuryu
September 12th, 2017, 23:27
دوست عزیز باتوجه به تجربه عرض میکنم ، حتما سویفت هم کم کم شروع کنید ، خیلی میتونید پروژه های خوبی بگیرید

live
September 13th, 2017, 12:10
دوست عزیز باتوجه به تجربه عرض میکنم ، حتما سویفت هم کم کم شروع کنید ، خیلی میتونید پروژه های خوبی بگیرید
سلام ، آموزشی چیزی در این رابطه برای کسی که میخواد شروع کنه در نظر دارید ؟ در تمام سیستم عاملها میشه ازش استفاده کرد ، درباره بازار کار فعلیش بیشتر توضیح میدید ؟

live
September 13th, 2017, 16:18
طبق تحقیقاتی که انجام دادم با توجه به اینکه swift قبلا open close بوده و الان open source هست و اگر اوپن سورس هست چرا اجازه استفاده از نرم افزارهای ios یا mac رو به سیستم عاملهای دیگه نمیده و به نظرم از لحاظ کارایی هنوز برای تمام سیستم عاملها محصوصا 32 بیت شاید 100 نباشه به نظرم ممکنه بعد از پیشرفتی چشم گیر توسط کاربران مخصوصا کربران لینوکس با پیشرفتی چشم گیر دوباره open close بشه یا در آینده فقط با سیستهای شرکت Apple همراه بشه و به نظرم بازار کارش فعلا مناسب نیست چون ممکنه دوباره انحصاری بشه همون پایتون به نظرم بهتره