توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {راهنمايي} در مورد اسكريپت فروشگاه
alireza88
January 3rd, 2011, 15:28
سلام دوستان.
من دنبال يه اسكريپت ي ميگيردم كه محصولات يك سايت ي رو فقط سفارش بگيره و به كسي كه ثبت نام ميكنه يك ايميل خوش امد بفرسته
يك سايت ي هست براي يك شركت كه به فرض 10 قلم جنس دارند. اينا ميخوان مشتريها اون قلم مورد نظرشونو انتخاب كنن و توي سايت ثبت نام كنن. بعد خود شركت با هاشون تماس بگيره..
زياد نميخوام سخت باشه مثل سبد خريد فروشگاه..
خود سايت هم با ورد پرس كار شده
چيزي هست توي اين مايه ها رايگان يا غير رايگان؟
ممنون
the_coder
January 3rd, 2011, 16:11
نمیدونم اسکریپت رایگان برای این باشه یا نه....
اما بخوای میتونم بنویسم برات
alireza88
January 3rd, 2011, 20:22
ممنون. خوب چقدر ميشه هزينش؟
the_coder
January 3rd, 2011, 20:26
دقیقا امکانات کل سایت از طریق پیام خصوصی بفرستید تا قیمت بدم
maroofi
January 3rd, 2011, 20:32
هم رایگانش هست و هم غیر رایگان .
برای غیر رایگان باید هزینه برنامه نیوسی بدید
برای رایگان هم هزینه پیکره بندی و ادیت رو بپردازید
هزینه غیر رایگانش که توسط کد نویسان نوشته میشه حدود 200 تا 300 میتونه باشه .
البته اگر از سیستمی غیر از وردپرس استفاده کنید.
هزینه رایگانش هم حدود 50 تا 100 تومن هزینه ادیت میشه ولی خوب کیفیت قابل قبولتری رو میگیرید.
بیشتر از این مبالغ برای این کار توصیه نمیشه مگر اینکه طراحی استایل و سایر جزییات رو به اون اضافه کنند.
alireza88
January 3rd, 2011, 20:44
هم رایگانش هست و هم غیر رایگان .
برای غیر رایگان باید هزینه برنامه نیوسی بدید
برای رایگان هم هزینه پیکره بندی و ادیت رو بپردازید
هزینه غیر رایگانش که توسط کد نویسان نوشته میشه حدود 200 تا 300 میتونه باشه .
البته اگر از سیستمی غیر از وردپرس استفاده کنید.
هزینه رایگانش هم حدود 50 تا 100 تومن هزینه ادیت میشه ولی خوب کیفیت قابل قبولتری رو میگیرید.
بیشتر از این مبالغ برای این کار توصیه نمیشه مگر اینکه طراحی استایل و سایر جزییات رو به اون اضافه کنند.
اين كه ميفرماييد رايگان چه نمونه هايي هست ؟
ببينيد من ميخوام به صورت مكمل در كنار سايت اصلي باشه. بر فرض مثال سيستم كاكاكو كه دوستان براي پشتيباني ازش استفاده ميكنند سيستمي جدا هست كه در كنار سيستم اصلي ازش استفاده ميشه
maroofi
January 3rd, 2011, 20:53
والا نمونه ای نداره
یک کد اماده است که بدون باگ نوشته شده و شما میتونید در کنار هسته cms خودتون استفاده کنید. از جهاتی نسبت به cms های شخصی و خصوصی خیلی بهتر هستند ولی از یک سری لحاظ هم خوب اسم رایگان روی این اسکریپت هست . ( اگه بازدید کننده سایت متخصص باشه سریع میتونه تشخیص بده وگرنه برای کاربر عادی فرقی نیمکنه که چی باشه چون کار جفتشون یکیه)
ولی برای آماتورها برپایی این کد سخت هست. تنظیم استایل ها ، ترجمه کردن کدها به فارسی اختصاص دادن منو و... و...
و هزینه ای برای راه اندازی و پیکره بندیش اخذ میشه
مگر اینکه خودتون این روش ها رو بلد باشید .
در کل اگر تجربه ای ندارید بهتره که به دست یک کدنویس متبحر بسپارید .
چون سیستم وردپرس هم با بقیه cms ها فرق داره و نیازمند تجربه و آشنایی است که بتونید این کد ها رو نصب کنید. وگرنه چه بسا که اشتباهی رخ بده و کل سیستم رو مختل بشه.
shamimi
January 3rd, 2011, 20:54
اگر مثل لين بخواي در خدمتم براتون رايگان نصب مي كنيم در صورتي كه هاست از ما بگيريد
به computer shahram خوش آمديد! - computer shahram (http://shahrampc.com/)
AmirHosein
January 3rd, 2011, 21:04
اگر مثل لين بخواي در خدمتم براتون رايگان نصب مي كنيم در صورتي كه هاست از ما بگيريد
به computer shahram خوش آمديد! - computer shahram (http://shahrampc.com/)
:d چه قدر شبیه او اس کامر هست!
http://www.parsimg.com/uploads/12940760271.png
shamimi
January 3rd, 2011, 21:15
shop tomato مي باشد
توماتوشاپ - سایت پشتیبانی توماتوکارت فارسی (http://www.tomatoshop.ir/)
maroofi
January 3rd, 2011, 21:26
البته ایشون نیاز به راهنمایی در مورد این اسکریپتها داشتند که صحبت به چیزای دیگه رسید. :65:
shamimi
January 3rd, 2011, 21:40
حالا پيشنهادي خواستند ماهم داديم يك پيشنهاد :105:
alireza88
January 3rd, 2011, 22:19
نه ببينيد دوستان . من خودمم php كار كردم . اما بيشنر ميخواستم يه سيستم ديگه باشه كه يك اينترفيسي هم داشته باشه . گفتم اگر دوستان اين سيستم و نوشته باشند خريداري كنم . اگر هم اماده هست بشه تغيير داد خودم تغيير ميدم.
maroofi
January 3rd, 2011, 22:27
تعجب میکنم
یعنی شما میدونید ؟
خوب اگر کار کردید باید بشناسید . واقعا توضیح مراحل و چگونگی برپایی و سیستم روی هاست مشکله اون هم با وقت کمی که دوستان دارند و اصلا جایش اینجا نیست .
خوب دوستانه راهنماییتون میکنم
بهترین کار اینه که اگر واقعا کد نویسی بلدید بیشتر تحقیق کنید ( در فروم خودش و مسائل پایه رو از بیس یاد بگیرید ) و خودتون بنویسید. هم یه چیزی یاد گرفتید و هم اینکه شخصی هستش.
ویا اینکه پولی بدید به دوستان براتون بنویسیند یا ادیت کنند. تصمیم گیری با شماست.
itjavani
January 3rd, 2011, 23:32
با من تماس بگیرید...
alireza88
January 4th, 2011, 00:06
تعجب میکنم
یعنی شما میدونید ؟
خوب اگر کار کردید باید بشناسید . واقعا توضیح مراحل و چگونگی برپایی و سیستم روی هاست مشکله اون هم با وقت کمی که دوستان دارند و اصلا جایش اینجا نیست .
خوب دوستانه راهنماییتون میکنم
بهترین کار اینه که اگر واقعا کد نویسی بلدید بیشتر تحقیق کنید ( در فروم خودش و مسائل پایه رو از بیس یاد بگیرید ) و خودتون بنویسید. هم یه چیزی یاد گرفتید و هم اینکه شخصی هستش.
ویا اینکه پولی بدید به دوستان براتون بنویسیند یا ادیت کنند. تصمیم گیری با شماست.
خوب يك نمونه اي كه اونطور ما ميخوايم بهمون نشون بديد تا بشه تصميم گرفت.
maroofi
January 4th, 2011, 00:58
همون فروشگاه اقای shamimi رو نگاه کنید
این سیستم به همین شکل ساخته شده.
کاربر ثبت نام میکنه یوزر شناخته میشه و بعدش یه نامه خوش امد ارسال میشه و بعدش هم که وارد category ها میشه و خریدش رو میکنه
خریدش هم به این شکل هست که روی هر محصول نگاه میکنه و مشخصاتش رو میبینه و به لییست خریدش اضافه میکنه
وقتی هم که لیست پر میشه مجموع قیمتش رو میبینه و با زدن یک دکمه پرداخت وارد قسمت حساب میشه
و در نهایت با کامل کردن یک فرم مشخصات شامل ادرس و تلفن یک فاکتور بهشون تعلق میگیره و اگر امکانات سایت اجاره داد به درگاه شتاب وصل میشه و یا به سایتهای پرداخت بین المللی وصل میشه
و پرداختش رو انجام میده اگر هم نه مشکلی نیست همون فاکتور برایشون صادر میشه یه نسخه هم به شما ارجاع داده میشه که اگه خواستید توسط ایمیل با خبر میشید
اگه هم نه مدیر سایت با هربار تماس با سایت بوسیله یک پیام در خود سایت متوجه خرید میشوند.
این روش کلی هست که میتونه همراه با سایت شما ارائه بشه بدون اینکه سایت شما لطمه ای بخوره.
همون طوری که میبینید 3 رکن اصلی که شما خواسته بودید رو در این سیستم میبینید.
اگر هم من بخواهم انجام بدهم ترجیح میدم به همین صورت تمیز و مرتب بسازم و هیچ وقت کیفیت رو فدای قیمت نکنم.
دیگه تصمیم گیری با شماست
موفق باشید.