آفر فروش ویژه سرور مجازی آلمان با قیمت بسیار مناسب
کد تخفیف 50 درصدی:
E7LYDG7DS8
سرور ها بدون مدیریت هستن اما تا حد توان برای حل و رفع مشکل شما تلاش خواهیم کرد
پنل تحت وب تحویل داده خواهد شد تا در کمترین زمان سیستم عامل رو عوض کنید
تحویل سرور ها ممکن هستش با تاخیر 24 ساعته تحویل داده شود
1 GB DDR4 RAM
20 GB SSD
100 GB Traffic
1Gbps Port
Hetzner DataCenter
ماهانه 20 هزار تومان
تخفیف دائمی : ماهانه 10 هزار تومان
intel Core i7-6700 Quad-Core CPU
2 GB DDR4 RAM
30 GB SSD
150 GB Traffic
1Gbps Port
Hetzner DataCenter
ماهانه : 30 هزار تومان
با تخفیف دائمی :ماهانه 15 هزار تومان
4 GB DDR4 RAM
40 GB SSD
200 GB Traffic
1Gbps Port
Hetzner DataCenter
ماهانه 40 هزار تومان
با تخفیف دائمی : ماهانه 20 هزار تومان
8 GB DDR4 RAM
100 GB SSD
500 GB Traffic
1Gbps Port
Hetzner DataCenter
ماهانه 100 هزار تومان
با تخفیف دائمی:ماهانه 50 هزار تومان
برای سفارش هر کدام از پلن ها میتونید از لینک زیر سفارش بزنید
سرور مجازی آلمان (http://portal.pardazmizban.com/cart.php?gid=40)
امکان عقد قرارداد و ارائه فاکتور رسمی برای تمامی دوستان و شرکت ها فراهم هستش
پشتیبانی از طریق تیکت انجام خواهد شد
در صورت هرگونه سوال میتوانید از طریق همین تاپیک،تیکت،تلگرام جویای پاسخ خود باشید
hostlaba
September 28th, 2017, 14:28
shoma mage siteton hack nashod chand rooz pish !
hanooz inja hastid va afer midid:^O, lotfan etelaat karbaranetoon be khatar nandazid !
almandata
September 28th, 2017, 18:30
shoma mage siteton hack nashod chand rooz pish !
hanooz inja hastid va afer midid:^O, lotfan etelaat karbaranetoon be khatar nandazid !
پست های دیگه تونو دیدم تخریب بود کلا !
هدفتون چیه ؟
تخریب؟
الان با پست شما مجموعه ما کامل تخریب شد بهتون تبریک میگم
موفق باشید
hamed94yousefi
October 9th, 2017, 23:37
من از ایشون سرور گرفتم. اصلا راضی نبودم
همیشه با حالت طلبکارانه جواب میدن
پاسخگویی بعد چند روز انجام میشه
بهشون ایپی سفارش دادم، به من گفتن هزینش 5 تومنه، بعد یک هفت گفتن 11 تومن، اگر ندی سرورت خاموش میشه
به همین راحتی 11 تومن رو گرفتند و آیپی رو بعد 15 روز تحویل دادند
تمام مدارک چت هاشون و تیکت ها هم موجوده. قبل از خردی از اینا، تحیق کنین
وضعیت نماد اعتمادشون هم تعریفی نداره
RaceF1
October 10th, 2017, 00:39
منم از ایشون سرور گرفتم اصلا راضی نیستم
ایشون سر منو کلاه گذاشتن
بهشون گفتم ایپی آلمان میخوام رفتن سرور از کس دیگه گرفتن و بهم دادن و ایپی ها هم تمام فرانسه بود
الانم سرور نمیشه باهاش کار کرد .
دوستان عزیز لطف قبل خرید مراقب این کلاهبردار باشید
ازشون سرور نخرید .
almandata
October 10th, 2017, 11:30
من از ایشون سرور گرفتم. اصلا راضی نبودم
همیشه با حالت طلبکارانه جواب میدن
پاسخگویی بعد چند روز انجام میشه
بهشون ایپی سفارش دادم، به من گفتن هزینش 5 تومنه، بعد یک هفت گفتن 11 تومن، اگر ندی سرورت خاموش میشه
به همین راحتی 11 تومن رو گرفتند و آیپی رو بعد 15 روز تحویل دادند
تمام مدارک چت هاشون و تیکت ها هم موجوده. قبل از خردی از اینا، تحیق کنین
وضعیت نماد اعتمادشون هم تعریفی نداره
قضیه شما کاملا مشخص هستش
وقتی روز جمعه پشتیبانی نمیشه میرید شکایت میکنید
یا ای پی سفارش میدیم بدون دریافت هزینه بازهم شکایت میکنید
مطمئن باشید رفتار تغییر خواهد کرد
+ سرور اختصاصی هیچ پشتیبانی و مدیریتی نداره
موفق و موید
- - - Updated - - -
منم از ایشون سرور گرفتم اصلا راضی نیستم
ایشون سر منو کلاه گذاشتن
بهشون گفتم ایپی آلمان میخوام رفتن سرور از کس دیگه گرفتن و بهم دادن و ایپی ها هم تمام فرانسه بود
الانم سرور نمیشه باهاش کار کرد .
دوستان عزیز لطف قبل خرید مراقب این کلاهبردار باشید
ازشون سرور نخرید .
نمیدونم کدوم مشتری ما هستید
اما مسلما اگه مشتری ما باشید با مستند حرف بزنید که ما شمارو بشناسیم بهتر بتونیم پاسخ بدیم
و اینکه ما فقط سرور آلمان ارائه میدیم و مسلما ای پی هم آلمان خواهد بود
hamed94yousefi
October 10th, 2017, 12:54
آیپی بدون دریافت هزینه؟
شما آیپی رو 15 روز بعد از دریافت هزینه ی دو برابر و دقیقا زمانی که تاریخ سرور تموم شده بود تحویل دادید. با کلی اذیت کردن.
almandata
October 10th, 2017, 13:06
آیپی بدون دریافت هزینه؟
شما آیپی رو 15 روز بعد از دریافت هزینه ی دو برابر و دقیقا زمانی که تاریخ سرور تموم شده بود تحویل دادید. با کلی اذیت کردن.
زمانی که سفارش دادید هیچ هزینه خواسته نشد
گفتیم تحویل دادن هزینه رو پرداخت کنید :)
اما روز بعد (شنبه ) شکایت بی دلیل شما از طرف نماد دریافت شد
که جواب خوبی رو اونطوری دادید
سرور هزینه اش 39 یورو بودش با یورو 5 هزار تومان حساب کنید 195 هزار تومان میشه ما 190 از شما گرفتیم
خودتون احساس کردید سرورتون هک شده ما جوابتونو دادیم بعد درخواست خاموش کردید بعد درخواست روشن !
فکر کردید ما کل وقتمونو میایم در اختیار شما میذاریم ،اونم برای سرور اختصاصی که هیچ مدیریتی نداره
ایشالله موفق و موید باشید
سروری که به شما داده شده مستقیما از دیتاسنتر خریده!هرچی دیتاسنتر تحویل داده ماهم همونو بهتون تحویل دادیم
hamed94yousefi
October 12th, 2017, 00:34
چطور تمام عزیزانی که ازشون سرور اختصاصی گرفتم پشتیبانی هم داشتن 24 ساعته
علاوه بر اون شما برای روشن کردن سرور 2 روز زمان گرفتید و هی میگفتید الان روشن میشه
کدوم خوبی؟
من پول سرور رو به شما دادم اما سرور رو بعد 15 روز تحویل دادید مرتبه اول
شماره تماس دفرتون رو حتی در ساعات اداری و روزهای کاری پاسخ نمیدین
شما که اینکاره نیستید جمع کنید برید
الکی وقت خودتون و بقیه رو نگیرید. بابت چند روز که سرور من خاموش بود کلی ضرر کردم
هنوز هم لحن طلبکارانه دارید؟
واقعا که خیلی پررو هستید
- - - Updated - - -
اگر سرور اختصاصی پشتیبانی نداره چرا پنلی برای ری استارت سرور به من ندادین؟
چطور بقیه همکاران هم پنل در اختیار میذارن و هم خودشون پشتیبانی رایگان انجام میدن؟
almandata
October 12th, 2017, 10:23
چطور تمام عزیزانی که ازشون سرور اختصاصی گرفتم پشتیبانی هم داشتن 24 ساعته
علاوه بر اون شما برای روشن کردن سرور 2 روز زمان گرفتید و هی میگفتید الان روشن میشه
کدوم خوبی؟
من پول سرور رو به شما دادم اما سرور رو بعد 15 روز تحویل دادید مرتبه اول
شماره تماس دفرتون رو حتی در ساعات اداری و روزهای کاری پاسخ نمیدین
شما که اینکاره نیستید جمع کنید برید
الکی وقت خودتون و بقیه رو نگیرید. بابت چند روز که سرور من خاموش بود کلی ضرر کردم
هنوز هم لحن طلبکارانه دارید؟
واقعا که خیلی پررو هستید
- - - Updated - - -
اگر سرور اختصاصی پشتیبانی نداره چرا پنلی برای ری استارت سرور به من ندادین؟
چطور بقیه همکاران هم پنل در اختیار میذارن و هم خودشون پشتیبانی رایگان انجام میدن؟
همکاران دوست دارند هرکاری دلشون میخواد بکنن ! قوانین هرکسی متفاوت هستش موقع ثبت نام قبل از هرچیزی تاییدیه قبول قوانین رو از شما میخواد
که بعید میدونم حتی قوانین رو مشاهده کرده باشید ، و اعلام شده بصورت کاملا خام تحویل داده میشه (خود شما بابت نصب هزینه پرداخت کردید) پس باید متوجه شده باشید که سرور مدیریت نداره
ما وظیفه مون تحویل سرور بوده که انجام دادیم بقیه برعهده کاربر هستش !اینقدر هم که ادعا میکنید تهدید کردیم ،شما پول ای پی رو پرداخت نکردید گفتیم تسویه نکنید سرور شما خاموش خواهد شد
شماره دفتر هم تماس بگیرید ببینید کسی جواب میده یا نه 8-};)
خودتون درخواست خاموشی کردید ، درخواست روشن هم کردید (ما بیکار نیستیم شما ثانیه ای نظرتون عوض بشه ما هی بیایم بگیم باشه انجام شد! توی چند ساعت ده کار متفاوت گفتید انجام بدیم که ما اینکارو نمیکنیم )
سرور هم هتزنر دیر تحویل داد چون سرور ها بدون ست اپ شده بودند و روز اخر سفارش ثبت کرده بودید و اینطوری با تاخیر روبرو شد
اگه اینکاره بودن دربست در خدمت شما بودن هستش ما اینکاره نیستیم :)
موفق باشید
RaceF1
October 12th, 2017, 11:51
توی تاپیک سرور مجازی اومدین راجب سرور اختصاصی حرف میزنین؟!
سروری که به شما داده شده مستقیما از دیتاسنتر خریده!هرچی دیتاسنتر تحویل داده ماهم همونو بهتون تحویل دادیم
شما گفتید منم گفتم بله باور کردم .
شما هم برای ما و دیگه کاربرا شناخته شده شدید
با توجه به تحربه ای که دارم شما هم دیری نخواهد گذشت که سرنوشتت مثل بقیه دوستان کلاهبردارت میشه
خوش باشی با کلاهبرداریت .
hamed94yousefi
October 13th, 2017, 18:51
همکاران دوست دارند هرکاری دلشون میخواد بکنن ! قوانین هرکسی متفاوت هستش موقع ثبت نام قبل از هرچیزی تاییدیه قبول قوانین رو از شما میخواد
که بعید میدونم حتی قوانین رو مشاهده کرده باشید ، و اعلام شده بصورت کاملا خام تحویل داده میشه (خود شما بابت نصب هزینه پرداخت کردید) پس باید متوجه شده باشید که سرور مدیریت نداره
ما وظیفه مون تحویل سرور بوده که انجام دادیم بقیه برعهده کاربر هستش !اینقدر هم که ادعا میکنید تهدید کردیم ،شما پول ای پی رو پرداخت نکردید گفتیم تسویه نکنید سرور شما خاموش خواهد شد
شماره دفتر هم تماس بگیرید ببینید کسی جواب میده یا نه 8-};)
خودتون درخواست خاموشی کردید ، درخواست روشن هم کردید (ما بیکار نیستیم شما ثانیه ای نظرتون عوض بشه ما هی بیایم بگیم باشه انجام شد! توی چند ساعت ده کار متفاوت گفتید انجام بدیم که ما اینکارو نمیکنیم )
سرور هم هتزنر دیر تحویل داد چون سرور ها بدون ست اپ شده بودند و روز اخر سفارش ثبت کرده بودید و اینطوری با تاخیر روبرو شد
اگه اینکاره بودن دربست در خدمت شما بودن هستش ما اینکاره نیستیم :)
موفق باشید
دروغ میگی مثل ....
من قوانین رو خوندم. هیچ جا ننوشته بودین سرور بدون مدیریت هست. اصلا مگه سرور بدون مدیریت قابلیت استفاده داره؟ سرور نیاز به ری استارت نداره؟ چرا پنل ری استارت ندادین پس؟
شما به من گفتی هزینه آیپی یک یورو هست و من گفتم میخوام. بعد از یک هفته اومدی گفتی هزینه ایپی 11 تومن و اگه ندی سرور خاموش میشه. اینم نگفتی؟ گفتم من نمیخوام. با شما 5 تومن صحبت کرده بودم. گفتی سفارش رو نمیشه کنسل کرد
تیکت هارو بعد 72 ساعت جواب میدی. به دفترت روز شنبه تو ساعات اداری بیشتر از 3 قبار زنگ زدم جواب ندادی
شما وظیفتون اینه که یا پنل به من بدین یا خودتون سرور رو خاموش و روشن کنین. پولشو گرفتید
من اگه الان بگم خاموش ن باید خاموش کنین، بعدش هم بگم روشن کن باید روشن کنی، چون وظیفته
نه اینکه بعد دو روز روشن کنی
حداقل دروغ نگو. مرد باش
مرد نیستی دیگه
ضمنا لینکی که من به تو دادم قیمتش 39 یورو بود. چرا میگی 49 یورو؟ دروغگو
حرومت باهش اون پولی که ازم اضافه گرفتی
صدقه سریم باشه
almandata
October 13th, 2017, 19:18
دروغ میگی مثل ....
من قوانین رو خوندم. هیچ جا ننوشته بودین سرور بدون مدیریت هست. اصلا مگه سرور بدون مدیریت قابلیت استفاده داره؟ سرور نیاز به ری استارت نداره؟ چرا پنل ری استارت ندادین پس؟
شما به من گفتی هزینه آیپی یک یورو هست و من گفتم میخوام. بعد از یک هفته اومدی گفتی هزینه ایپی 11 تومن و اگه ندی سرور خاموش میشه. اینم نگفتی؟ گفتم من نمیخوام. با شما 5 تومن صحبت کرده بودم. گفتی سفارش رو نمیشه کنسل کرد
تیکت هارو بعد 72 ساعت جواب میدی. به دفترت روز شنبه تو ساعات اداری بیشتر از 3 قبار زنگ زدم جواب ندادی
شما وظیفتون اینه که یا پنل به من بدین یا خودتون سرور رو خاموش و روشن کنین. پولشو گرفتید
من اگه الان بگم خاموش ن باید خاموش کنین، بعدش هم بگم روشن کن باید روشن کنی، چون وظیفته
نه اینکه بعد دو روز روشن کنی
حداقل دروغ نگو. مرد باش
مرد نیستی دیگه
ضمنا لینکی که من به تو دادم قیمتش 39 یورو بود. چرا میگی 49 یورو؟ دروغگو
حرومت باهش اون پولی که ازم اضافه گرفتی
صدقه سریم باشه
- سرور های مجازی به صورت مدیریت نشده ارائه می شوند و فقط به مشکلات شبکه و سخت افزاری رسیدگی می شود (در صورت امکان به مشکلات و مسائل
نرم افزاری هم جواب داده خواهد شد).
http://portal.pardazmizban.com/index.php/announcements/2/--.html
دقیقا چند ماه پیش با یکی دیگر از کاربران تو همین انجمن این مشکل پیش اومد ! وقتی شما زحمت خوندن قوانین رو نمیکشید و میزنید قبول ! عاقبت همینه (نوشته شده بدون مدیریت اما در صورت امکان همکاری میکنیم برای رفع مشکلات نرم افزاری)
39 یورو بوده ! کسی نوکر شما نیستش وظیفه براش تعیین میکنید :) هرجا برید کارمزد از شما گرفته میشه !طرف بیکار نیستش بیاد پول عوض کنه که چی بشه ؟!
سرور شما با یورو 5000 تومانی 195 هزار تومان شده بود که ما بهتون زنگ زدیم گفتیم داریم 5 هزار تومان از جیب میدیم ماه بعد براساس نرخ ارز قیمت سرور خواهد بود (حالا منکرش هستید یا نه !طرفتون خدا)
پاسخ به تیکت هم با توجه به نوع کار پاسخ داده میشه !
من وظیفه در قبال شما ندارم که دستور بدید هرموقع با احترام حرف زدید با احترام باهاتون صحبت میشه !
میخواستیم طبق قانون برخورد میکردیم
- کاربر موظف است تا ادب و شئونات اخلاقی را در هنگام ارسال تیکت پشتیبانی رعایت نماید و مشکلات خود را در نهایت آرامش و ادب پیگیری نماید.
باید از ده روز قبل سرورتونو کنسل میکردیم چون طرز صحبت تون گویای همه چیز بودش :)
موفق باشید
- - - Updated - - -
شما گفتید منم گفتم بله باور کردم .
با توجه به تحربه ای که دارم شما هم دیری نخواهد گذشت که سرنوشتت مثل بقیه دوستان کلاهبردارت میشه
خوش باشی با کلاهبرداریت .
باور میکنید یا نمیکنید به خودتون مربوطه
شناخته شده بودیم چرا سرور سفارش دادید؟:)
اینکه به هرکسی میرسه میگید کلاهبردار !شخصیت خودتونو نشون میدین
موفق باشید
RaceF1
October 13th, 2017, 21:45
شناخته شده بودیم چرا سرور سفارش دادید؟:)
فکر کنم دیپلم هم ندارید !
یا خودتونو زدید به اون راه
جمله من
هر تاپیکی باز کنید من کاربرا راهنمایی میکنید به این تاپیک که ببینین از کی میخوان سرور بگیرن تا بیشتر شما را بشناسن
دیگه هم ادامه نمیدم
خوش باشید
hanijafari
March 7th, 2018, 15:09
دوستان عزیز قبل از معامله با این فرد با سوابق کاریشون آشنا بشید و بعد معامله کنید تا مثل ماها گرفتار نشید و آخر سر هم بهتون تهمت *** نزه این فرد.
با این فرد یه اسکریپت معامله کردیم و آخرش یه اسکریپت ***ی و ناقص و بلااستفاده تحویل دادن و انتظار دارن پول کامل هم بهشون بدیم و چون ندایدم به ما تهمت کلاهبردار زدن و کلی آبرو ریزی کردن.
پس مواطب باشید
ایشون با قیمت پایین و مناسب سرویس میفروشن و بعدش از سایت کاربرا بک آپ میگیرن و اون بک آپ رو میفروشن به بقیه.
هرچند وقت یکبار هم یه تاپیک میزنن که فلان اسکریپت رو ما نوشتیم و میخوایم بفروشیم، فقط رنگ قالب و اسمش رو عوض میکنن و خیال میکنن کسی نمیفهمه و خودش خیلی زرنگه.
اگر امنیت سایت و اطلاعاتتون براتون مهمه به هیچ وجه توصیه نمیشه این فرد
چندتا از سوابق کاری این فرد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=191629&highlight= (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=193165&page=2)