ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با سورس گاردین در سی پنل

rashed.rafiee2
September 9th, 2017, 22:33
سلام
خسته نباشید
سرور از یک هاست اشتراکی خریدم از سرویس دهند ها
این ارور رو میده
Fatal error: SourceGuardian Incompatible loader version. This protected script was encoded with newer version of SourceGuardian. Please download and install the <A HREF="http://www.sourceguardian.com/loaders/">latest loaders</A>. Error code [19] in /home/ir12258/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-android/inc/core/core-main.php on line 2

قبلا یک هاست خریده بودم از تو select php قابلیت فعال کردن سورس گاردین رو داشت و از اونجا فعال کردم و اوکی شد
اما برای این هاست select php اخطار native میدهد پیام دادم به پشتیبانی میگن غیرفعال است قابلیت select php و فعال نمیکنم
از طرف دیگر گفتم باشه شما سورس گاردین رو خودتون فعال کنید
میگن به طور پیشفرض فعاله
الان من باید چکار کنم از جای دیگه نمیشه سورس گاردین رو فعال کرد خودم برم فعال کنم؟
منتظر پاسخ دوستان هستم ممنون

joomla2
September 9th, 2017, 22:38
سلام
حتما باید مدیر سرور فعال کنه. آخرین ورژن SourceGuardian را بگید نصب کنند مشکل برطرف می شود

rashed.rafiee2
September 9th, 2017, 22:52
شما آخرش چی خریدی سرور
یا هاست :((
هاست اشتراکی

- - - Updated - - -

سلام
حتما باید مدیر سرور فعال کنه. آخرین ورژن SourceGuardian را بگید نصب کنند مشکل برطرف می شود

والا هرچی بهش میگم میگه فعاله ولی موندم چی میگه!!!

kiavaco
September 9th, 2017, 23:04
ببینید اگر select php داره و روی native هست بهشون بگید از cagefs براتون enable کنه

- - - Updated - - -

و این ارور نشون میده ورژن جدید سورس گاردین نیست مشکل از میزبانتونه

cheapmizban
September 9th, 2017, 23:07
هاست اشتراکی

- - - Updated - - -

والا هرچی بهش میگم میگه فعاله ولی موندم چی میگه!!!
هاستتون که قابلیت تغییر ورژن php نداره ، شما هم که نمیتونی متوجه بشی فعال هست یا نه ، بهتره از طریق همون بخش پشتیبانی میزبانتون پیگری کنید ، ارور رو براشون تیکت کنید و منتظر پاسخ باشید !

rashed.rafiee2
September 9th, 2017, 23:15
هاستتون که قابلیت تغییر ورژن php نداره ، شما هم که نمیتونی متوجه بشی فعال هست یا نه ، بهتره از طریق همون بخش پشتیبانی میزبانتون پیگری کنید ، ارور رو براشون تیکت کنید و منتظر پاسخ باشید !

منتظر پاسخ موندم و نتیجه نگرفتم گفتن مشکل از سمت ما نیست از پلاگینه
ورژن سورس گاردینی که رو هاست قبلی بود رو این هم است!!

- - - Updated - - -

ببینید اگر select php داره و روی native هست بهشون بگید از cagefs براتون enable کنه

- - - Updated - - -

و این ارور نشون میده ورژن جدید سورس گاردین نیست مشکل از میزبانتونه

ممنون از شما
فعلا که فعال نکرده و هرچی میگم میگه برای امنیت سرور مشکل داره

cheapmizban
September 9th, 2017, 23:25
منتظر پاسخ موندم و نتیجه نگرفتم گفتن مشکل از سمت ما نیست از پلاگینه
ورژن سورس گاردینی که رو هاست قبلی بود رو این هم است!!
در صورتی که روی هاست قبلی اجرا میشده ، پس به احتمال زیاد مشکل از سمت میزبانتون هست ، و نمیشه کاری کرد .

alfapardaz
September 12th, 2017, 13:48
مشکل از میزبان فعلی شما هست ، سرویستون رو منتقل کنید