PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اضافه کردن قسمتی به افزونه دکان فروشنده ووکامرس

hassan_shahi
September 8th, 2017, 13:05
سلام به تمام دوستان عزیز
میخوام تو افزونه دکان که فروشنده ووکامرس هست دو قسمت اضافه بشه.
قسمت اول تیکت دهی برای فروشندست.
(خیلی از دوستان الان میگن این تیکت دهی افزونش برای دکان هستش در جوابتون میگم بله هست اما من گزینه ای برای ارسال تیکت نمیبینم تو این افزونه اگر دوستان میدونن ممنون میشم یاد بدن)

قسمت دومی که میخوام اضافه کنم اینه که بعد از ثبت نام فروشنده یه تاییدیه حساب هم براش باز بشه یا پیغامش بیاد با کلیک روی اون بره برای تایید حسابش که تو اون صفحه یه فرمی باشه مشخصات بانکی و اسکن کارت ملیش رو بتونه ارسال کنه.

اگر منظورمو بد رسوندم جای سوالی هست بگید تا واضح تر بگم.
از دوستانی هم که میتونن انجام بدن خواهشن قیمت منصفانه بدن.

GoldinHost.IR
September 9th, 2017, 02:51
سلام به تمام دوستان عزیز
میخوام تو افزونه دکان که فروشنده ووکامرس هست دو قسمت اضافه بشه.
قسمت اول تیکت دهی برای فروشندست.
(خیلی از دوستان الان میگن این تیکت دهی افزونش برای دکان هستش در جوابتون میگم بله هست اما من گزینه ای برای ارسال تیکت نمیبینم تو این افزونه اگر دوستان میدونن ممنون میشم یاد بدن)

قسمت دومی که میخوام اضافه کنم اینه که بعد از ثبت نام فروشنده یه تاییدیه حساب هم براش باز بشه یا پیغامش بیاد با کلیک روی اون بره برای تایید حسابش که تو اون صفحه یه فرمی باشه مشخصات بانکی و اسکن کارت ملیش رو بتونه ارسال کنه.

اگر منظورمو بد رسوندم جای سوالی هست بگید تا واضح تر بگم.
از دوستانی هم که میتونن انجام بدن خواهشن قیمت منصفانه بدن.

قابل انجام است.

تلگرام پیام دهید :

@anovaco

hassan_shahi
September 15th, 2017, 18:41
هنوز انجام نشده ممنون میشم دوستانی اگر میشناسید که میتونن انجام بدن رو معرفی کنید.

hassan_shahi
September 17th, 2017, 12:20
update

GoldinHost.IR
September 17th, 2017, 12:23
update

با سلام .

پروژتون قابل انجام است . هزینش هم اعلام شده...