توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب قالب و افزونه
blueline
September 5th, 2017, 10:16
سلام من هر قالب یا افزونه ای نصب می کنم ارور زیر رو میده
36680
چکار باید بکنم
shivahost
September 5th, 2017, 10:18
هاست شما تابغ posix که در خطا نشان داده را بسته است. حالا یا در php.ini خودتان می توانید اصلاح کنید یا باید آنها باز کنند.
blueline
September 5th, 2017, 10:34
هاست شما تابغ posix که در خطا نشان داده را بسته است. حالا یا در php.ini خودتان می توانید اصلاح کنید یا باید آنها باز کنند.
چطور این کار رو بکنم من هاست ریسلر به جای اشتراکی گرفتم اگر امکانش هست تا خودم انجام بدم به هر طریقی که هست
bakuryu
September 5th, 2017, 11:16
چطور این کار رو بکنم من هاست ریسلر به جای اشتراکی گرفتم اگر امکانش هست تا خودم انجام بدم به هر طریقی که هست
دسترسی برای شما به احتمال زیاد بسته هست
از جایی که تهیه کردید ، تیکت ارسال کنید و درخواست باز کردن تابع خطا داده شده را بدهید ، خیلی راحت مشکل حل میشود
AMIB
September 5th, 2017, 17:05
پیشنهاد میکنم هاستتون رو عوض کنید
هاستی که میاد یک تابع استفاده شده در هستهی وردپرس رو مسدود میکنه مشخصه اوضاع خرابی داره
حالا شما نه، هیچ مشتری دیگری تا حالا به این مشکل برنخورده که بخواهند اصلاحش کنند ؟
shivahost
September 5th, 2017, 17:24
پیشنهاد میکنم هاستتون رو عوض کنید
هاستی که میاد یک تابع استفاده شده در هستهی وردپرس رو مسدود میکنه مشخصه اوضاع خرابی داره
حالا شما نه، هیچ مشتری دیگری تا حالا به این مشکل برنخورده که بخواهند اصلاحش کنند ؟