توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حقایقی ترسناک درباره بازی نهنگ آبی
armin.rf
September 5th, 2017, 07:55
چندین سال پیش یه چالش یا بهتر بگم یه بازی موبایلی (برای سیستم عامل های آی او اس) راه افتاد. اپ این بازی رو باید از یک سایت دیپ وبی (اینترنت تاریک) دانلود میکردید. اما قبل دانلود باید توی سایت ثبت نام میکردید و حین ثبت نام باید تمامی اطلاعات رو درباره خودتون میدادید و اگر اطلاعات اشتباه میدادید سایت به هیچ وجه قبول نمیکرد که شما ثبت نام شوید. مرحله نهایی ثبت نام این بود که ویدیویی از خودتون آپلود کنید که توی اون چهرتون کاملا مشخص باشه و توی ویدیو اسم خودتون رو بگید و عنوان کنید که هر بلایی حین این بازی بر سر من اومد عواقبش گردن خودم هستش.
دو دختر برای انجام این بازی خودکشی کرده اند.(حتما ویدئوها را داخل اینترنت دیده اید!)
البته اینم باید اضافه کنیم که اسم اون بازی نهنگ آبی نبود و اسم دیگری داشت. شما میتوانستید به دو روش داخل سایت عضو بشید. به روش بازی کننده و یا حمایت کننده. کار اکانت های حمایت کننده این بود که بازی کننده رو انتخاب کنند و تعدادی بیت کوین (پول دیجیتال) مشخص کنند و کاری رو برای انجام برای اونها مشخص کنه. اگر فرد بازی کننده اون بازی را رد میکرد تمامی بیت کوین هایی که داشت را از دست میداد و فیلم هایی که در طول بازی از قانون شکنی های او گرفته شده بود به پلیس داده میشد. حتما میپرسید چطوری بیت کوینی که پرداخت شده دوباره پس گرفته میشد؟! باید بگم که بیت کوین مستقیم به حساب بازی کننده نمیرفته بلکه میرفته به حساب صاحب سایت که اون بازی رو نوشته بوده و در نهایت هر کی بازی را به اتمام رساند بیت کوین هایی که در آورده به حسابش واریز میشد. اما دریغ از اینکه هیچ بیت کوینی به حساب هیچ کسی واریز نمیشد چون بازی کنان یا انصراف میدادند یا میمردند! پس صاحب سایت از دیوانه بازی مردم پولدار میشد!!!
فیلمی هم در این رابطه ساخته شد که داستان خوبی داشت اما پر از ایراد بود. اولین ایراد این فیلم این بود که درون آن هیچ اسمی از دیپ وب برده نشد و کاربران اپ را از سورفیس وب دانلود میکردند. در این صورت صاحب سایت براحتی میتواند به دام پلیسان بیوفتد. دومین ایراد فیلم این بود که مبالغ به صورت دلار پرداخت میشد که این یک ایراد فوق العاده بزرگ بود چون پلیس با فشردن یک دکمه براحتی میتواند بفهمد پول به کدام حساب رفته و صاحب حساب کیست. سومین ایراد این فیلم این بود که بازیکن به محض به اتمام رسانده یک مرحله پول به حسابش واریز میشد. اما بعد واریز حساب چطور میشد پول را پس گرفت؟ فقط با هک حساب که این هم کار فوق العاده خطرناکی است و اصلا ارزش ندارد.
این نوع بازی ها چندین سال است که با اشکال مختلف در حال انتشار است که جدیدا اپ نهنگ آبی طرفداران زیادی پیدا کرده. این اپ نیز مانند اپ های دیگه که توی این زمینه فعالیت میکنند هنگام عضویت سوال های متعددی از کاربر میپرسه با این عنوان که مطمئنی؟ واقعا شجاعت اینکار رو داری؟ این بازی راه برگشت نداره! در صورت برگشت زندگی خودت رو از دست میدی؟ آیا اینقدر شجاع هستی که میخوای این بازی رو انجام بدی؟
با پرسیدن این سوالات کاربر حریص تر میشود و دل و جرعتش برای انجام بازی بیشتر میشود. شما برای بازی در نهنگ آبی باید ۳ دوست دیگر خود را هم در این بازی شریک کنید و اون ها هم بازی کننده یا حمیاتگر بشوند. شما باید با چاقو عکس نهنگ را بر روی دست هک کنید. در طول بازی به هیچ وجه دوربین جلوی گوشی نباید بلایی سرش بیاید (در همه حالت به صورت کاملا مخفی توسط دوربین جلو از کاربر دارد فیلمبرداری میشود و حمایت کنندگان میتوانند این فیلم را تماشا کنند و بازی کنندگان اصلا از این موضوع خبر ندارند). در طول بازی باید جی پی اس کاربران دایما روشن باشد که حمایت کنندگان بدانند کاربران در کجا قرار دارند. بازی نهنگ آبی دارای ۵۰ مرحله هستش که اگر کاربران بتوانند این ۵۰ مرحله را به درستی تمام کنند بیت کوین به حساب آنها واریز میشود.
اما هیچکس نمیتواند مرحله ۵۰ را به سلامت تمام کند. چون در مرحله ۵۰ مدیر سایت تعیین میکند که کاربر باید چه کاری انجام بدهد. مدیر سایت نهنگ آبی در مرحله ۵۰ به تمامی کاربران میگوید که باید خودشان را از ارتفاع زیادی بیندازند پایین. اگر این کار را انجام ندهد از بازی حذف میشوند و بیت کوین ها از دستشان میپرد و فیلم تخلفات آنها به پلیس داده میشود. اکثر کاربران از ترس خودشان را به امید اینکه زنده بمانند به پایین پرت میکنند اما غافل از اینکه همه انها میمیرند.
با این حال این بازی آمریکایی به کشور های آسیایی هم کشیده شده و امیدواریم مسئولین بر روی این اپ حساسیت های لازم رو به کار ببرند که به ایران کشیده نشود. اگر به طور ناخودآگاه این اپ را در گوشی دوستانتان دیدید حتما راهنمایشان بکنید چون سرانجام این اپ مرگ هستش!!!
پی تی
isn
September 5th, 2017, 11:59
به نظرم بیشتر از اینکه کسی تو ایران بترسه می خنده ، آقا دلت خوشه ها ... اپ موبایل ، مرگ ، یعنی مشخصه کسی که به این چیزا توجه می کنه سطح Iq کمتر از جلبک داره ...
armin.rf
September 5th, 2017, 12:42
به نظرم بیشتر از اینکه کسی تو ایران بترسه می خنده ، آقا دلت خوشه ها ... اپ موبایل ، مرگ ، یعنی مشخصه کسی که به این چیزا توجه می کنه سطح Iq کمتر از جلبک داره ...
همین مورد که از دید بنده و شما و خیلی های دیگه پیش پا افتاده و خنده داره الان جهان رو درگیر کرده ! رسانه های زیادی در حال نشر اخبار هستند
Gh-Moradi
September 5th, 2017, 12:44
دقت داشته باشید طعمههای آنها نوجوانان یکی از آسیبپذیر ترین اقشار جامعه هستند. این بازی از طرفندهای مهندسی اجتماعی استفاده میکنه و شرایط روانی سنگینی برای کاربر ایجاد میکنه شاید شما گول نخورید ولی مطمئن باشید همه مثل شما نیستند و درضمن این بازی اثبات خودش رو کرده و بسیار هم خطرناک است.
armin.rf
September 5th, 2017, 12:48
دقت داشته باشید طعمههای آنها نوجوانان یکی از آسیبپذیر ترین اقشار جامعه هستند. این بازی از طرفندهای مهندسی اجتماعی استفاده میکنه و شرایط روانی سنگینی برای کاربر ایجاد میکنه شاید شما گول نخورید ولی مطمئن باشید همه مثل شما نیستند و درضمن این بازی اثبات خودش رو کرده و بسیار هم خطرناک است.
دقیقا
با توجه به چیز هایی که فهمیدیم کلیه فعالیت هایی که انجام میدید که بر خلاف قوانین هستش توسط دوربین جلو گوشیتون ضبط میشه
که در صورتی که بازیکن از بازی کشید کنار این هارو بدن پلیس که از خریت بازیکن استفاده میکنن
+
دلیل بعدی اسون به نظر رسیدن بازی و جو دادن بهش هستش
تو فرایند ثبت نام هی میپرسه ایا واقعا جرئتشو داری/؟ و همچنین با وجود اینکه داخل بازی پول هست {بعد از هر مرحله بیت کوین میده} شخص خیلی سریع گول میخوره
viasky
September 5th, 2017, 14:12
این مورد بیشتر برای کشورهایی مثل روسیه - سلواکی - گرینلند - لهستان و...پیش میاد که اعتقادی به خدا ندارند و همچنین شرایط زندگی مناسب نیست
این کشورها سالیانه بالاترین آمار خودکشی و دارند که جای تامل داره کشوری چون کروه جنوبی و قزاقستان نیز در این دسته از کشورها قرار دارند
در نتیجه مواردی چون نهنگ آبی در این کشورها بخش بسیار کوچکی از خودکشی ها و شامل میشه!
که البته جای بررسی و توجه و دقت داره که این مورد به کشورهای دیگه به صورت گسترده انتشار پیدا نکنه
راه حل: افزایش میزان رضایت و ایجاد امید به زندگی در جوانان
- - - Updated - - -
تو فرایند ثبت نام هی میپرسه ایا واقعا جرئتشو داری/؟ و همچنین با وجود اینکه داخل بازی پول هست {بعد از هر مرحله بیت کوین میده} شخص خیلی سریع گول میخوره
علت انتخاب کردن نام نهنگ هم به دلیل وجود بیت کوین هست ( به احتمال زیاد)
فردی که داخل ترید بیت کوین زیادی داشته باشه نهنگ خطاب میشه
armin.rf
September 5th, 2017, 17:28
علت انتخاب کردن نام نهنگ هم به دلیل وجود بیت کوین هست ( به احتمال زیاد)
فردی که داخل ترید بیت کوین زیادی داشته باشه نهنگ خطاب میشه
البته از دلیل انتخاب نامش به ماجرا کشته شدن نهنگ ها هم اشاره شده
dakkeh20
September 5th, 2017, 18:50
اتفاقی هم ک در برج های آتی ساز کنار اتوبان چمران اتفاق افتاد و یک دختر از برج خودشو انداخت پایین خبرهای ضد و نقیضی داره ه مربوط به همین بازی هست .
Farid Saadat
September 5th, 2017, 19:24
انصافا مراحل بازی رو که دیدم خندم گرفته بود مخصوصا از مرحله 31 تا 49! واقعا کسی که وارد همچین بازی و چالشی میشه هیچی نداره که از دست بده دیگه...
قزوین هاست
September 5th, 2017, 19:33
انصافا مراحل بازی رو که دیدم خندم گرفته بود مخصوصا از مرحله 31 تا 49! واقعا کسی که وارد همچین بازی و چالشی میشه هیچی نداره که از دست بده دیگه...
بازی کردین شما؟
mehrangta
September 5th, 2017, 19:40
50 تسک بازی :
https://www.higgypop.com/news/blue-whale-challenge/
almandata
September 5th, 2017, 19:44
لینک دانلودشو بدید ببینیم چطوریه ؟:d
armin.rf
September 5th, 2017, 20:44
فیلم Nerve 2016 بر همین مضمون ولی به پایانش دقت نکنید لطفا=))
hamad
September 5th, 2017, 20:45
https://www.higgypop.com/games/join/
برای اونایی که میخوان بازی کنن:d
Farid Saadat
September 5th, 2017, 21:29
بازی کردین شما؟
نه بابا،
مراحلش رو دارم ولی. 50 مرحله داره که مرحله آخرش همونطور که همه میدونین پریدن از مرتفع ترین جای ممکن و مردن هستش. از 50 مرحله نصف بیشترش با تیغ و اینا انجام میشه. خواستید بگید مراحل رو کامل بفرستم واستون.
با احترام.
armin.rf
September 5th, 2017, 21:30
مراحل این بازی
۱- نوشتن «f57» روی دست با تیغ و فرستادن عکس برای ادمین. (f57 نام یک گروه مرگ مشهور در وی کی است، وی کی هم شبکه اجتماعی مورد علاقه رایج روس زبانهای اروپا است)
۲- بیدار شدن ساعت ۴:۲۰ صبح و تماشای کلیپهای روانگردان و ترسناکی که ادمین برای شما میفرستد
۳- بریدن بازو با یک تیغ حتی روی رگها، اما نه عمیق، تنها ۳ برش، فرستادن عکس برای ادمین
۴- کشیدن یک نهنگ روی یک کاغذ و فرستادن عکس برای ادمین
۵- اگر آمادهاید تا یک «نهنگ» شوید روی پایتان کلمه Yes، (بله) را برش بزنید و اگر نه چند بار خودتان را برش بزنید تا تنبیه شوید
۶- ماموریت سری
۷- بریدن «f40» روی دست و فرستادن عکس آن
۸- نوشتن عبارت #i_am_whale روی استتوس ویکونتاکته (شبکه اجتماعی روس)
۹- غلبه بر ترس
۱۰- بیدار شدن ساعت ۴:۲۰ صبح و رفتن به پشت بام، هرچه بلندتر بهتر
۱۱- کشیدن یک نهنگ با تیغ روی دست و فرستادن عکس برای ادمین
۱۲- تماشای کلیپهای روانگردان و ترسناک در تمام مدت روز
۱۳- گوش کردن به موزیکهایی که توسط ادمین برایتان فرستاده میشود
۱۴- بریدن لبها
۱۵- گرفتن سوزن در دستان و دست زدن
۱۶- انجام کاری دردناک با خودتان که باعث شود آزار ببینید
۱۷- رفتن به بالاترین پشت بامی که میتوانید پیدا کنید و ایستادن روی لبه بام برای مدتی
۱۸- رفتن روی یک پل و ایستادن روی لبه برای مدتی
۱۹- بالا رفتن از یک جرثقیل یا حداقل تلاش برای این کار
۲۰- ادمین تست میکند که شما قابل اعتماد هستید یا نه
۲۱- مکالمه با یک «نهنگ» (بازیکنی دیگر مثل خودتان) در اسکایپ
۲۲- به پشت بامی بروید، روی لبه بام بنشینید و پاهایتان را آویزان کنید و تکان دهید
۲۳- یک ماموریت سری دیگر
۲۴- ماموریت سری دیگر
۲۵- ملاقات با یک نهنگ
۲۶- ادمین روز مرگتان را به شما میگوید و شما باید قبول کنید
۲۷- بیدار شدن ساعت ۴:۲۰ صبح و رفتن به مکانی که در آن ریل قطار وجود دارد، هرجا که شد
۲۸- صحبت نکردن با هیچ کس در تمام مدت روز
۲۹- سوگند یاد کنید که یک نهنگ هستید
۳۰ تا ۴۹- هر روز بیدار شدن ساعت ۴:۲۰ صبح، تماشای کلیپهای ترسناک، گوش دادن به موزیکهایی که برایتان فرستاده میشود، زدن یک برش روی قسمتی از بدن (هر روز)، صحبت با یک نهنگ
۵۰- پریدن از ساختمانی بلند و گرفتن جانتان
viasky
September 5th, 2017, 23:58
بدون هیج اطلاعاتی حدس می زدم این کارا باید توسط روسیه انجام بده
الان که مطالعه کردم دیدم این یک انجمن وگردهمایی در روسیه هست
دوستان این آمار در برابر خودکشی های این گونه کشورها هیچی نیست واقعا
پیروز باشید
number one
September 6th, 2017, 00:57
مراحل این بازی
۱- نوشتن «f57» روی دست با تیغ و فرستادن عکس برای ادمین. (f57 نام یک گروه مرگ مشهور در وی کی است، وی کی هم شبکه اجتماعی مورد علاقه رایج روس زبانهای اروپا است)
۲- بیدار شدن ساعت ۴:۲۰ صبح و تماشای کلیپهای روانگردان و ترسناکی که ادمین برای شما میفرستد
۳- بریدن بازو با یک تیغ حتی روی رگها، اما نه عمیق، تنها ۳ برش، فرستادن عکس برای ادمین
۴- کشیدن یک نهنگ روی یک کاغذ و فرستادن عکس برای ادمین
۵- اگر آمادهاید تا یک «نهنگ» شوید روی پایتان کلمه Yes، (بله) را برش بزنید و اگر نه چند بار خودتان را برش بزنید تا تنبیه شوید
۶- ماموریت سری
۷- بریدن «f40» روی دست و فرستادن عکس آن
۸- نوشتن عبارت #i_am_whale روی استتوس ویکونتاکته (شبکه اجتماعی روس)
۹- غلبه بر ترس
۱۰- بیدار شدن ساعت ۴:۲۰ صبح و رفتن به پشت بام، هرچه بلندتر بهتر
۱۱- کشیدن یک نهنگ با تیغ روی دست و فرستادن عکس برای ادمین
۱۲- تماشای کلیپهای روانگردان و ترسناک در تمام مدت روز
۱۳- گوش کردن به موزیکهایی که توسط ادمین برایتان فرستاده میشود
۱۴- بریدن لبها
۱۵- گرفتن سوزن در دستان و دست زدن
۱۶- انجام کاری دردناک با خودتان که باعث شود آزار ببینید
۱۷- رفتن به بالاترین پشت بامی که میتوانید پیدا کنید و ایستادن روی لبه بام برای مدتی
۱۸- رفتن روی یک پل و ایستادن روی لبه برای مدتی
۱۹- بالا رفتن از یک جرثقیل یا حداقل تلاش برای این کار
۲۰- ادمین تست میکند که شما قابل اعتماد هستید یا نه
۲۱- مکالمه با یک «نهنگ» (بازیکنی دیگر مثل خودتان) در اسکایپ
۲۲- به پشت بامی بروید، روی لبه بام بنشینید و پاهایتان را آویزان کنید و تکان دهید
۲۳- یک ماموریت سری دیگر
۲۴- ماموریت سری دیگر
۲۵- ملاقات با یک نهنگ
۲۶- ادمین روز مرگتان را به شما میگوید و شما باید قبول کنید
۲۷- بیدار شدن ساعت ۴:۲۰ صبح و رفتن به مکانی که در آن ریل قطار وجود دارد، هرجا که شد
۲۸- صحبت نکردن با هیچ کس در تمام مدت روز
۲۹- سوگند یاد کنید که یک نهنگ هستید
۳۰ تا ۴۹- هر روز بیدار شدن ساعت ۴:۲۰ صبح، تماشای کلیپهای ترسناک، گوش دادن به موزیکهایی که برایتان فرستاده میشود، زدن یک برش روی قسمتی از بدن (هر روز)، صحبت با یک نهنگ
۵۰- پریدن از ساختمانی بلند و گرفتن جانتان
من فقط 10 مرحله اول رو خوندم دارم به این فکر می کنم که چرا یکی باید این کارا رو انجام بده؟اصن ک چی؟
یه چیزیشون میشه اینا هم...
navid2zp
September 6th, 2017, 01:01
من فقط 10 مرحله اول رو خوندم دارم به این فکر می کنم که چرا یکی باید این کارا رو انجام بده؟اصن ک چی؟
یه چیزیشون میشه اینا هم...
بچه هایی رو فرض کنید که کل عمرشون بهشون گفتن ترسو و ...
حالا مثلا این بازیو میبینن با این فکر که برن به رفیقاشون بگن من فلان بازی رو انجام دادم پس ترسو نیستم
حالا کافیه بچه یکم مشکلات روحی هم داشته باشه
همه جور ادم پیدا میشه
بعضیا شاید قابل باور نباشن ولی هستن
kiavaco
September 6th, 2017, 01:36
به نظر من اگر این ایده رو به نحو درست توی ایران استفاده بشه خیلی خوبه
انجام کار های خوب و مفید که به جامعه کمک کنه ایده خوبی هست بجای این دیوانه بازیا :d
saeed1988m
September 6th, 2017, 02:19
به نظر من اصلا دست کم نباید گرفت این مورد رو
سطح فکری و نگرشی افراد سن پایین و نوجوان متفاوت هست نسبت بهم و نسبت به بزرگسالان و جوانان و ...
بادی مراقب بود غفلت و سردرگمی که ممکنه برای فرد پیش بیاد اونو به کام مرگ میکشونه متاسفانه بعضیها به جای استفاده درست از قدرت فناوری دیجیتالی و اطلاعاتی و پیشرفت اونها دست زدن به همچین حرکاتی که چیزی جز مریض بودن و مشکل اساسی در اون فرد یا تیم نمیشه دید و یا حتی شاید مسئله بزرگتر از این حرفا باشه و با سیاست کثیف برخی مرتبط باشه
به هر حال اصلا دست کم نگیرید و تا جایی که میتونید اطلاع رسانی کنید
m2n
September 6th, 2017, 03:13
عجب بازی هست توی چین اجرا بشه خیلی خوبه :d
kiavaco
September 6th, 2017, 03:35
مشکل نداشتن اطلاعات در حد دانش فنی هست
بنده نرم افزارشو تست کردم ابتدا درخواست میکنه لوکیشن رو باز کنید
و پشتیبان های انلاین داره
در صورتی که ازشون سرپیچی کنید در هر مرحله سعی میکنند شمارا بترسانند در صورتی که پشتیبان نمیدانست بالاخره بنده سر رشته ای در زمینه ایتی دارم ابتدا چند منطقه نزدیک منزل بنده رو نامبرد و تهدید کرد و بنده با ایپی اتصال توضیح
دادم که شما از طریق لوکیشن فقط متوجه میشید و این بازی هیچ توانایی ندارد اکانت رو فقط مسدود کردند
لذا فقط با بازی سکه های بیت کو میدن به کاربر و در اخر چون مدیر بازی مرحله 50 تعیین میکنه باید از بالاترین ارتقاع یا هر چیزی که خود مدیریت تشخیص بده به شما بگه که شما هیچ وقت به اون بیت کو ها نرسید
تا به حال امار مرگ 5 نفر بوده دو دختر و یک پسر بچه در کالیفرنیا و یک پسر همسن های 15 الی 16 سال در روسیه
علتشم ترسیدن از فرد و تشویق شدن به ارتکاب اون بازی بوده
و خوشبتانه این بازی از کل سطح اینترنت پاک شده اما خوب بالاخره دستی بعضی از افراد هست
درضمن ایپی های سرور بازیشون ف.ی.لتر هست ایران ف.ی.لتر کرده و از اپل استور نیز حذف شده بازی apk هم موجوده ولی تست نکردم . :x
hmydcm
September 6th, 2017, 08:57
به نظر من اگر این ایده رو به نحو درست توی ایران استفاده بشه خیلی خوبه
انجام کار های خوب و مفید که به جامعه کمک کنه ایده خوبی هست بجای این دیوانه بازیا :d
موافقم. این می تونه قدمی بزرگ باشه برای جامعه ای بهتر باشه
البته نیاز به پاداش مادی هم نیست..
باید این موضوع نهادینه بشه که بدون چشم داشت مادی به دیگران کمک کنیم. انسانیت رو رواج بدیم و..
farshid17
September 6th, 2017, 09:31
شاید فکر کنید مثلا تاوسطش رفتن ولش کنیم ولی کسی که حمایت میکنه بخاطر اینکه باید لوکشین همیشه فعال باشه فرد مقابل رو میترسونه میگه من داخل این منطقه اونجا خودم انجام بدم بیام بکشمت وغیره ... بیشتر این موضوع برای نوجوان هاپیش میاد که کمی هم ترس دارن
saeid1346
October 22nd, 2017, 17:26
https://www.higgypop.com/games/join/
برای اونایی که میخوان بازی کنن:d
مطمئنید لینک ثبت نامشه ؟
کسی لینک ثبت نام رو داره ؟ چیزی من ندیدم داخل این لینک.
متاسفانه با توجه به اینکه در زمینه فرهنگ سازی برای تکنولوژی های نوین خیلی ضعیف هستیم احتمال اپیدمی شدن چنین بازی هایی در ایران اونم بصورت بومی خیلی زیاد هست که نیاز به دقت و توجه هم مسئولان و هم دوستان عزیز داره
parto_Studio
October 22nd, 2017, 23:03
من هرکاری میکنم نمیتونم درک کنم که برای یک بازی خودشون رو از ارتفاع میندازن پایین و ...
- - - Updated - - -
من هرکاری میکنم نمیتونم درک کنم که برای یک بازی خودشون رو از ارتفاع میندازن پایین و ...
Sajjad331
October 22nd, 2017, 23:45
دوستان این تاپیک زیر خاکی بود :دی
الکی بالا نیارید
در ضمن مطلب ش ارزش خوندن نداره چون کسی یک هزارم عقل داشته باشه همچین کاری نمکنه :دی
Farid Saadat
October 23rd, 2017, 00:19
من یادتون باشه گفتم فاز اینایی که بازیو شروع می کنند نمی فهمم :|
امروز یک خانومی به من پیام داده بود فک می کرد من مدیر و سازنده این بازی هستم! واسم خیلی جالب شده بود و رفتم سراغ اینکه هم یک سرگرمی بشه واسم و هم اینکه ببینم فارش چیه!
دیدم حتی حاظره برای شروع بازی هزینه های زیاد هم بکنه!
انگیزش هم پرسیدم گفت کنجکاوی!! گفتم می دونی مرحله آخر بازی چیه؟ گفت آره. گفتم می دونی بیایی تو بازی نمی تونی خارج بشی؟ گفت آره!!!
انصافا وضعیته داریم ما :|
آخرش که گفتم من کلا تو این بازی کاره ای نیستم و اینا گفت می تونین کمکم کنین بازیو نصب کنم؟ :| گفتم نه چون آسیب به خودتونه :| یک ساعت نشستم نصیحتش کردم آخرش باز می خواست بازیو نصب کنه.
الان فازشونو فهمیدم من که!
مشکل روحی روانی دارن و فاز برمیدارن :|
با احترام.
Raspberry PI
October 23rd, 2017, 02:22
من یادتون باشه گفتم فاز اینایی که بازیو شروع می کنند نمی فهمم :|
امروز یک خانومی به من پیام داده بود فک می کرد من مدیر و سازنده این بازی هستم! واسم خیلی جالب شده بود و رفتم سراغ اینکه هم یک سرگرمی بشه واسم و هم اینکه ببینم فارش چیه!
دیدم حتی حاظره برای شروع بازی هزینه های زیاد هم بکنه!
انگیزش هم پرسیدم گفت کنجکاوی!! گفتم می دونی مرحله آخر بازی چیه؟ گفت آره. گفتم می دونی بیایی تو بازی نمی تونی خارج بشی؟ گفت آره!!!
انصافا وضعیته داریم ما :|
آخرش که گفتم من کلا تو این بازی کاره ای نیستم و اینا گفت می تونین کمکم کنین بازیو نصب کنم؟ :| گفتم نه چون آسیب به خودتونه :| یک ساعت نشستم نصیحتش کردم آخرش باز می خواست بازیو نصب کنه.
الان فازشونو فهمیدم من که!
مشکل روحی روانی دارن و فاز برمیدارن :|
با احترام.
شما فازت چی بود یه ساعت این خانم نصیحت میکردی b-)
Farid Saadat
October 23rd, 2017, 02:43
من که واسم فان تایم بود :52:
saeid1346
October 23rd, 2017, 03:22
من که فکر کنم نرم افزار اختصاصی نداره ( تحت وب یا اندروید )
خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم.
- - - Updated - - -
هدف هدایت کردن بوده :78:
pedrammasoumi
October 23rd, 2017, 07:17
علما و اساتید گرامی که همگی مسخره میکنین !
چند واقعیت تلخ راجع به این بازی وجود داره (که بعضی هارو دوستان اشاره کردن) بد نیست بدونین:
- این بازی توسط یک دانشجوی نخبه اخراجی رشته روانشناسی در روسیه طراحی شده (که اولین بار در vk با اسم f57 پخش میشه) و مراحل (به ظاهر خنده دار از نظر علما) این بازی بسیار استادانه برنامه ریزی شده تا قربانی رو (که معمولا از رنج سنی teenager ها هستن) ترغیب کنه برای خودکشی!
- مراحل این بازی در نگاه اول به نظر خطرناک نیستن و فقط حس اینو میدن که چقدر چندش میتونه باشن (و دوستانی که فقط چند سال از نوح کوچیکترن مسخره میکنن) اما از نگاه یک نوجوان 13-14 ساله که پر تنش ترین سال های زندگیش رو میگذرونه خط انداختن روی بدن میتونه یه جور جسارت و ارزش باشه براش ! (کما این که فرزندان غیور این مرز و بوم بدون نیاز به نهنگ همینجوری حال میکنن خط بیوفته رو بدنشون که لاتی شو پر کنن بگن ما هم هستیم)
- این بازی معمولا در ایران به مشکل میخوره خوشبختانه ! چون بعد از لاگین کردن، از طرف بازی به موبایل شما زنگ میزنن و شما شاخ در میاری که از کجا شماره ات رو آوردن ! اما در ایران تعداد کمی هستن که شماره موبایلشون با فیسبوک یا vk سینک باشه !
- برای یک نوجوان یه تماس تلفنی عجیب و مخوف که یه سری جمله های تازه رو میگه میتونه انگیزه خوبی باشه که خودش رو درگیر ماجرا کنه و خودی نشون بده
- معمولا همه اونایی که در آخر خودکشی کردن ابتدای بازی به این فکر میکردن که هیچ آدم عاقلی خودش رو نمیکشه !!!! اما بازی با تلاش برای قطع ارتباط شما با افراد دیگه و شستشوی مغزی روزانه و برقراری ارتباط با دیگر بازیکن ها (نهنگ ها) و حتی تهدید به کشتن اعضا خانواده یا خود بازیکن ! دیگه اجازه نمیده شما از بازی خارج بشی (بعضی دوستان ساده لوح نوشته بودن واسه خاطر اینکه بیت کوین های حساب از بین نره می پرن پایین ! آخه آدم عاقل!!! کدوم ابله ای واسه پول خودشو میندازه پایین)
- در آخر شرایط رو جوری برای بازیکن رقم میزنن که مجاب بشه مرگ بهترین راهه و اونو به یه رستاخیز میرسونه (گاهی از ترس این که به قتل برسه توسط بازی خودکشی روانتخاب میکنه)
این بازی کاملا جدیه !
خبر گزاری هایی مثل BBC, CNN, FOX, Euronews و بسیاری دیگه راجع بهش هشدار جدی دادن !
تاکید میکنم این بازی مختص سنین زیر 18 سال طراحی شده !! شمایی که از بابای من 6 ماه کوچیکتری نیا نظر بده بگو این که چیزی نیست و مسخره کن
بیشترین تعداد کشته رو کشور هند داره ! روسیه، چین، امریکا، امریکای جنوبی، و چند کشور در اروپا ثبت رسمی شده، در ایران هم زمزمه میشه که شده اما موثق نیست
با وجود اینکه در کشور ما با توجه به فی ل تر ینگ و هزار جور کم و کسری واسه انجام بازی هست لطفا اطلاع رسانی کنین بازم
دوستان حرف ها اشاره به شخص خاصی نبود
چقدر حرف زدم
gdfire
October 23rd, 2017, 08:17
بهتر یه عده اضافین نباشن بهتره:76:
saeid1346
October 23rd, 2017, 13:38
علما و اساتید گرامی که همگی مسخره میکنین !
چند واقعیت تلخ راجع به این بازی وجود داره (که بعضی هارو دوستان اشاره کردن) بد نیست بدونین:
- این بازی توسط یک دانشجوی نخبه اخراجی رشته روانشناسی در روسیه طراحی شده (که اولین بار در vk با اسم f57 پخش میشه) و مراحل (به ظاهر خنده دار از نظر علما) این بازی بسیار استادانه برنامه ریزی شده تا قربانی رو (که معمولا از رنج سنی teenager ها هستن) ترغیب کنه برای خودکشی!
- مراحل این بازی در نگاه اول به نظر خطرناک نیستن و فقط حس اینو میدن که چقدر چندش میتونه باشن (و دوستانی که فقط چند سال از نوح کوچیکترن مسخره میکنن) اما از نگاه یک نوجوان 13-14 ساله که پر تنش ترین سال های زندگیش رو میگذرونه خط انداختن روی بدن میتونه یه جور جسارت و ارزش باشه براش ! (کما این که فرزندان غیور این مرز و بوم بدون نیاز به نهنگ همینجوری حال میکنن خط بیوفته رو بدنشون که لاتی شو پر کنن بگن ما هم هستیم)
- این بازی معمولا در ایران به مشکل میخوره خوشبختانه ! چون بعد از لاگین کردن، از طرف بازی به موبایل شما زنگ میزنن و شما شاخ در میاری که از کجا شماره ات رو آوردن ! اما در ایران تعداد کمی هستن که شماره موبایلشون با فیسبوک یا vk سینک باشه !
- برای یک نوجوان یه تماس تلفنی عجیب و مخوف که یه سری جمله های تازه رو میگه میتونه انگیزه خوبی باشه که خودش رو درگیر ماجرا کنه و خودی نشون بده
- معمولا همه اونایی که در آخر خودکشی کردن ابتدای بازی به این فکر میکردن که هیچ آدم عاقلی خودش رو نمیکشه !!!! اما بازی با تلاش برای قطع ارتباط شما با افراد دیگه و شستشوی مغزی روزانه و برقراری ارتباط با دیگر بازیکن ها (نهنگ ها) و حتی تهدید به کشتن اعضا خانواده یا خود بازیکن ! دیگه اجازه نمیده شما از بازی خارج بشی (بعضی دوستان ساده لوح نوشته بودن واسه خاطر اینکه بیت کوین های حساب از بین نره می پرن پایین ! آخه آدم عاقل!!! کدوم ابله ای واسه پول خودشو میندازه پایین)
- در آخر شرایط رو جوری برای بازیکن رقم میزنن که مجاب بشه مرگ بهترین راهه و اونو به یه رستاخیز میرسونه (گاهی از ترس این که به قتل برسه توسط بازی خودکشی روانتخاب میکنه)
این بازی کاملا جدیه !
خبر گزاری هایی مثل BBC, CNN, FOX, Euronews و بسیاری دیگه راجع بهش هشدار جدی دادن !
تاکید میکنم این بازی مختص سنین زیر 18 سال طراحی شده !! شمایی که از بابای من 6 ماه کوچیکتری نیا نظر بده بگو این که چیزی نیست و مسخره کن
بیشترین تعداد کشته رو کشور هند داره ! روسیه، چین، امریکا، امریکای جنوبی، و چند کشور در اروپا ثبت رسمی شده، در ایران هم زمزمه میشه که شده اما موثق نیست
با وجود اینکه در کشور ما با توجه به فی ل تر ینگ و هزار جور کم و کسری واسه انجام بازی هست لطفا اطلاع رسانی کنین بازم
دوستان حرف ها اشاره به شخص خاصی نبود
چقدر حرف زدم
تشکر از توضیحاتتون
میشه درباره محیط نرم افزارش بیشتر توضیح بدید
Amlaaki
October 23rd, 2017, 23:41
اخه اساتید بزرگ ایران شما چرا ؟
شرکت یا فرد سازنده برنامه اومده پول داده ازین ره اسم برنامه مسخرشو رو زبونا بندازه !
من یک دوست دارم خبرنگاره میگه شبکات خبری حالا اسم نمیبرم روزانه اسپاسنر میگیرن و موضوع رو اونطوری که اسپانسر میگه تموم میکنن .
و در مورد بازی هم چه فرقی میکنه یارو اومدن ... گذاشتن بعد ولش کردن حالا می خواد خودشو بکشه میگه بزار رو دستم گندکاری بکنم که لااقل اون یارو ( همسر یا دوست ...ش ) ازین جریان سریع با خبر بشه .
ساده اینا به مولا .
pedrammasoumi
October 24th, 2017, 15:59
اخه اساتید بزرگ ایران شما چرا ؟
شرکت یا فرد سازنده برنامه اومده پول داده ازین ره اسم برنامه مسخرشو رو زبونا بندازه !
من یک دوست دارم خبرنگاره میگه شبکات خبری حالا اسم نمیبرم روزانه اسپاسنر میگیرن و موضوع رو اونطوری که اسپانسر میگه تموم میکنن .
و در مورد بازی هم چه فرقی میکنه یارو اومدن ... گذاشتن بعد ولش کردن حالا می خواد خودشو بکشه میگه بزار رو دستم گندکاری بکنم که لااقل اون یارو ( همسر یا دوست ...ش ) ازین جریان سریع با خبر بشه .
ساده اینا به مولا .
دوست عزیز شما از اون دسته آدم ها هستین که با تکیه به حرف یک نفر راجع به هر موضوعی اظهار نظر میکنی !
به جای خوندن چند تا مطلب فارسی مسخره، و تکیه به حرف های نا آگاهانه دوستی که ازش اسم آوردین !
یه سری به مستندات رسمی پخش شده از شبکه های ملی کشور هند بزنین (تو youtube پیدا میشه) و تعداد کشته ها که همشون نوجوان های زیر 15 سال هستن رو ببینید
من خودم حتی اخباری که از جاهای موثق میشنوم و 99 درصد مطمئنم که دروغ نمیگه باز میرم جستجو میکنم ببینم حقیقت داره یا نه !
اگر تمام این خبر ها برای تبلیغات بود !!! تمام دسترسی ها رو به این بازی نمی بستن که ! تبلیغه دیگه !!! باید باز باشه مردم برن بازی کنن ! طرف داره هزینه چی میکنه ؟!؟!؟!؟! که تحت پیگرد قانونی قرار بگیره !؟ که تمام پیج و App و همه چیزش رو جوری پاک کنن که شما الان بخوای هم نمیتونی جایی پیداش کنی ؟!
مگه نمیگین تبلیغ میکنن که بازیکن جمع کنن ؟؟ پس باید همه جا در دسترس باشه دیگه ! که دارن این همه پول به قول شما خرج میکنن !!!
توصیه میکنم چند ساعت وقت بذارین و تلاش کنین که بازی رو پیدا کنین و عضو بشین، اگر موفق شدین لینک بازی رو اینجا به اشتراک بذارین! (اگر نشدین و خیلی تمایل داشتین من دارم بهتون میدم )
توصیه میکنم به اون دوست خبرنگارتون هم بگین شغلش رو عوض کنه! چون مثل اینکه خبرنگاریه که از هیچی خبر نداره!