توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال درگاه پرداخت به ربات تلگرام
mahyar0281
September 3rd, 2017, 16:38
سلام. عذرخواهی میکنم نمیدونستم این سوالو کدوم بخش باید بپرسم. ما یه کانال و رباتی داریم که محصولاتی رو میفروشیم. میخوایم متصل کنیم به یه درگاه پرداخت. یعنی برای بعد از ثبت سفارش، لینک درگاه پرداخت به همراه قیمت ثبت شده برای کاربر ارسال بشه. خیلی ها این کارو انجام دادن . ممنون میشم با راهنمایی هاتون مشکل منو حل کنید.
kiavaco
September 3rd, 2017, 18:30
از سایت درگاه پرداخت زرین پال میتونید استفاده کنید در صورتی که برنامه نویسی بلد نیستید هزینه داره و براتون انجام میشه
BAMPA
September 3rd, 2017, 18:37
سلام. عذرخواهی میکنم نمیدونستم این سوالو کدوم بخش باید بپرسم. ما یه کانال و رباتی داریم که محصولاتی رو میفروشیم. میخوایم متصل کنیم به یه درگاه پرداخت. یعنی برای بعد از ثبت سفارش، لینک درگاه پرداخت به همراه قیمت ثبت شده برای کاربر ارسال بشه. خیلی ها این کارو انجام دادن . ممنون میشم با راهنمایی هاتون مشکل منو حل کنید.
اگر نماد دارید میتونید بصورت مستقیم از شرکت های psp درگاه دریافت کنید درغیر این صورت از درگاه های واسط استفاده کنید
سپس اون مرچنتی که در اختیارتون قرار میگیره رو توسط وب سرویس شرکت مربوطه به ربات خود متصل کنید.
درصورت نیاز همکاران این موردو میتونن براتون انجام بدند ، توی قسمت درخواست خدمات برنامه نویسی تاپیک بزنید تا جزئیاتو خدمتتون ارسال کنند ...
bakuryu
September 3rd, 2017, 20:11
سلام
حتما پیشنهاد میکنم ابتدا نماد را بگیرید و از درگاه واسط استفاده نکنید
پس از گرفتن نماد ، خیلی راحت میتونید از بانک ملت و یا سامان استفاده کنید و به ربات وصل کنید
پس از مراحل بالا ، هرسوالی داشتید بپرسید
AfranetServer.ir
September 11th, 2017, 13:13
با سلام
از چه درگاهی استفاده میکنید تا راهنماییتون کنیم