راهی وجود داره که بشه هاستی رو که یه دامین روش میزبانی می شه مخفی کرد؟ منظورم اینه که هیچ کس متوجه نشه یه دامین رو هاست چه شرکتی میزبانی می شه. یه چیزی مثل کلودفلیر.
با تشکر
ahmad4u
September 3rd, 2017, 16:19
با اي پي و دي ان اس اختصاصي و استفاده از cdn مثل كلودفلر تا حدودي ميشه
bakuryu
September 3rd, 2017, 20:16
بله
از نیم سرور های اختصاصی استفاده کنید
همچنین به هاست نیم سرور اصلی میتونید دسترسی داشته باشید ؟
sherman2000
September 6th, 2017, 14:35
نیم سرور روی ای پی تنظیم میشه و ای پی مشترک سایت های مشترک رو قابل نمایش می کنه بهترین راه همون کلاد فلیر و دی ان اس و آی پی اختصاصی برای اون دامین
mrhhamidi
September 8th, 2017, 13:02
فقط آی پی اختصاصی باید بگیرید همین
Aria.M
September 8th, 2017, 16:13
فقط آی پی اختصاصی باید بگیرید همین
روی هاست اشتراکی نمی شه آی پی اختصاصی برای چند دامین مختلف استفاده کرد آخه.
من چند سایت روی هاست اشتراکی دارم و نمی خوام مشخص بشه که همشون روی یک سرویس مشترک میزبانی می شن.
- - - Updated - - -
نیم سرور روی ای پی تنظیم میشه و ای پی مشترک سایت های مشترک رو قابل نمایش می کنه بهترین راه همون کلاد فلیر و دی ان اس و آی پی اختصاصی برای اون دامین
به دلایلی نمی خوام از کلودفلیر استفاده کنم. سرویس مشابهی وجود داره؟ یا سرویس DNS اختصاصی رایگان که آی پی هاست اشتراکی رو مخفی کنه؟
- - - Updated - - -
بله
از نیم سرور های اختصاصی استفاده کنید
همچنین به هاست نیم سرور اصلی میتونید دسترسی داشته باشید ؟
به نیم سرور اصلی دسترسی ندارم متاسفانه. امکانش هست در این مورد کمی بیشتر توضیح بدید لطفا؟
- - - Updated - - -
با اي پي و دي ان اس اختصاصي و استفاده از cdn مثل كلودفلر تا حدودي ميشه
کلودفلیر مشکل ساز هست. لطفا اگه امکانش هست یه سرویس دیگه معرفی کنید. خودم خیلی گشتم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم.
gdfire
September 8th, 2017, 17:59
روی هاست اشتراکی نمی شه آی پی اختصاصی برای چند دامین مختلف استفاده کرد آخه.
من چند سایت روی هاست اشتراکی دارم و نمی خوام مشخص بشه که همشون روی یک سرویس مشترک میزبانی می شن.
- - - Updated - - -
به دلایلی نمی خوام از کلودفلیر استفاده کنم. سرویس مشابهی وجود داره؟ یا سرویس DNS اختصاصی رایگان که آی پی هاست اشتراکی رو مخفی کنه؟
- - - Updated - - -
به نیم سرور اصلی دسترسی ندارم متاسفانه. امکانش هست در این مورد کمی بیشتر توضیح بدید لطفا؟
- - - Updated - - -
کلودفلیر مشکل ساز هست. لطفا اگه امکانش هست یه سرویس دیگه معرفی کنید. خودم خیلی گشتم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم.
من جات باشم اگه چند تا سایت داشم یه سرور میخریدم همشونو میریختم تو ی سرور بعدم از این سرویس استفاده کن
https://www.central-hosting.com/cloud-protection.php
خودمم دارم استفاده میکنم واقعا هم پشتیبانیشون عالیه هم سرویسشون
@yastheme این شخصه فکر کنم داره میفروشه