ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسی به سرور

amirali.6731
September 2nd, 2017, 14:54
سلامخسته نباشید دوستان ما برای ی بنده خدایی یه سرور اختصاصی خریدیم نصب و کانفیگ و مجازی سازی و همه روانجام دادی حالا موقع پول دادن داره بازی در میاره
و طبق صحبتی که انجام شده گفته بعد از این ک اطلاعات سرور رو دادی پولتو بهت میدن حالا طبق شناختی ک من ازش دارم میخاد بپیچونه منم میخام یه جوری برای خودم ی دسترسی ایجاد کنم ک بتونم اذیتش کنم یا سایت هایی ک روی سرور هست خاموش یا روشنکنم یا کل سایت هارو پاک کنم
لطفا رانمایی کنید

yourhosting
September 2nd, 2017, 14:56
سلامخسته نباشید دوستان ما برای ی بنده خدایی یه سرور اختصاصی خریدیم نصب و کانفیگ و مجازی سازی و همه روانجام دادی حالا موقع پول دادن داره بازی در میاره
و طبق صحبتی که انجام شده گفته بعد از این ک اطلاعات سرور رو دادی پولتو بهت میدن حالا طبق شناختی ک من ازش دارم میخاد بپیچونه منم میخام یه جوری برای خودم ی دسترسی ایجاد کنم ک بتونم اذیتش کنم یا سایت هایی ک روی سرور هست خاموش یا روشنکنم یا کل سایت هارو پاک کنم
لطفا رانمایی کنید

میتونید سرور رو خاموش کنید یا یک یوزر در esxi تعریف کنید

ParsWebIT
September 8th, 2017, 17:08
شما باید هزینه رو دریافت کنید چون کار رو کردین
اگر اطمینان ندارید به هم حضوری معامله کنید

RealHAM
September 8th, 2017, 18:07
سلام
بهتر است از همین ابتدای کار با هم همکاری نکنید تا حداقل از مشکلات احتمالی جلوگیری کنید.

AfranetServer.ir
September 15th, 2017, 03:46
با سلام و عرض احترام

شما باید اول پول سرور و کانفیگ اولیه رو دریافت میکردید و بعد سرور رو تهیه و کانفیگ میکردید.
بهتر هست خودتون استفاده کنید یا ازش اول پول رو دریافت و بعد سرور رو تحویل دهید.

موفق باشید

https://AfranetServer.ir

vpgroup
September 15th, 2017, 15:51
لطفا رانمایی کنید

با سلام و احترام

جناب شما باید اول کار بعد از توافق دو طرفه هزینه های سرور و کانفینگ رو دریافت میکردید تا با این مشکلات مواجه نشوید

در حال حاضر بهترین کار این میباشد که چند روز به ایشون فرص بدید اگر پرداخت نکرد سرور رو به شخصی دیگر واگذار کنید

موفق باشید

farhadhelix
September 15th, 2017, 22:56
لطفا رانمایی کنید

بهتره همین کاری که دوستمون گفتند انجام بدید

چیزی که زیاده خریدار سرور

بهشون بگید پرداخت نشه واگذار میشه به شخص دیگه ای حالا خود دانی

موفق باشید