PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود دارای ماژول xsendfile

hosseinkia
August 31st, 2017, 15:49
سلام و عرض ادب

هاست دانلود یا سرور مجازی کاملا کانفیگ شده با 60 گیگ هارد نیاز دارم. ترجیحآ ایران باشه. آپلود و دانلود زیادی خارج از ایران ندارم
هاست دانلود به اقزونه advance vip وردپرس که برای دانلود ویژه است متصل میشود و یوزر و پسورد را چک میکند. اگر xsendfile نصب نباشد بجای یک بار چک کردن مشخصات کاربری بصورت دیداس وار درخواست چک کردن میکند. با تحقیق متوجه شدم اگر از ماژول xsendfile استفاده شود فقط یکبار درخواست انجام میشود.

تاکید میکنم درصورتی که xsendfile را پشتیبانی میکنید پیشنهاد دهید.
سرویس بصورت 10 روزه خریداری میشود و درصورت رضایت مشتری بلند مدت خواهیم بود.

با تشکر

mrhhamidi
August 31st, 2017, 16:45
بله قابل ارائه هست
با حداقل قیمت
با ما در تماس باشید
@golpahost

Freedom_23
August 31st, 2017, 20:26
سلام و عرض ادب

هاست دانلود یا سرور مجازی کاملا کانفیگ شده با 60 گیگ هارد نیاز دارم. ترجیحآ ایران باشه. آپلود و دانلود زیادی خارج از ایران ندارم
هاست دانلود به اقزونه advance vip وردپرس که برای دانلود ویژه است متصل میشود و یوزر و پسورد را چک میکند. اگر xsendfile نصب نباشد بجای یک بار چک کردن مشخصات کاربری بصورت دیداس وار درخواست چک کردن میکند. با تحقیق متوجه شدم اگر از ماژول xsendfile استفاده شود فقط یکبار درخواست انجام میشود.

تاکید میکنم درصورتی که xsendfile را پشتیبانی میکنید پیشنهاد دهید.
سرویس بصورت 10 روزه خریداری میشود و درصورت رضایت مشتری بلند مدت خواهیم بود.

با تشکر

سلام و عرض ادب خدمت شما
مجموعه آوا هاست (شرکت آوا سیتسم نگار) دارای نماد اعتماد اکترونیکی

در صورت تمایل از دیتا ستتر آلمان با وب سرور Nginx و سرعت خوب قابل ارائه است.
برای ماه اول هم 50 درصد تخفیف ارائه می شود.

پکیج 50 گیگ
فضای دانلود - 50000 مگابایت
پهنای باند - 500000 مگابایت
اکانت FTP - 10 عدد
پشتیبانی از PHP - بله
کنترل پنل - DirectAdmin
دیتابیس - ندارد
ماهانه - 240,000ريال
سالانه - 2400000 ریال
دامنه رایگان - دارد (سالانه)

پکیج 100 گیگ
فضای دانلود - 100000 مگابایت
پهنای باند - 1000000 مگابایت
اکانت FTP - 10 عدد
پشتیبانی از PHP - بله
کنترل پنل - DirectAdmin
دیتابیس - ندارد
ماهانه - 380,000ريال
سالانه - 3800000 ریال
دامنه رایگان - دارد (سالانه - شش ماهه)

به جای ماژول x-Sendfile، چون وب سرور Nginx است ماژول X-Access-redirect فعال است که همان کار x-Sendfile را انجام میدهد
* اگر حتما فضای 60 گیگ نیاز داشتید در خواست خود را به پشتیبانی ارسال کنید تا بلافاصله برای شما ایجاد شود.
* برای استفاده از این ماژول اگر مشکل داشتید با پشتیبانی تماس حاصل نایید تا شما را راهنمایی کنند.

مشاهده پلن ها (https://client.asnhost.com/cart.php?gid=2)