PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب وب سرور مناسب برای هاستینگ وردپرس

sushiant
August 31st, 2017, 14:43
سلام خسته نباشید
سه الی پنج سایت وردپرسی رو روی یک سرور لینوکسی(centos) میخوام هاست کنم. بین دو وب سرور nginx و apache دو دل هستم.. البته میدونم nginx بسیار بهینه تر هست اما به نظر شما کدام میتونه بهترین انتخاب باشه؟

و همینطور نظرتون رو درباره apache_nginx هم بگید ممنون میشم.(بهتره nginx باشه یا apache_nginx)

BAMPA
August 31st, 2017, 14:53
سلام خسته نباشید
سه الی پنج سایت وردپرسی رو روی یک سرور لینوکسی(centos) میخوام هاست کنم. بین دو وب سرور nginx و apache دو دل هستم.. البته میدونم nginx بسیار بهینه تر هست اما به نظر شما کدام میتونه بهترین انتخاب باشه؟

و همینطور نظرتون رو درباره apache_nginx هم بگید ممنون میشم.(بهتره nginx باشه یا apache_nginx)

قطعا nginx البته اگر درست کانفیگ بشه ...
اگر درست کانفیگ نشه زجرتون خواهد داد !

https://www.nginx.com/blog/nginx-vs-apache-our-view/

sushiant
August 31st, 2017, 14:54
قطعا nginx البته اگر درست کانفیگ بشه ...
اگر درست کانفیگ نشه زجرتون خواهد داد !

https://www.nginx.com/blog/nginx-vs-apache-our-view/

خیلی ممنون بابت پاسخ دهی

نظرتون در مورد nginx_apache چی هست؟

BAMPA
August 31st, 2017, 16:54
خیلی ممنون بابت پاسخ دهی

نظرتون در مورد nginx_apache چی هست؟

توی این مورد nginx به عنوان reverse ***** آپاچی استفاده میشه nginx فایل های استتیک رو سرو میکنه apache هم فایل های داینامیک

در کل بدک نیست ، باید خودتون با توجه به نیازتون نصب کنید و تجربه کنید ...

ParsWebIT
August 31st, 2017, 17:02
سلام خسته نباشید

با سلام،
اون 3 الی 5 سایت وردپرسی رو باید بدونید تقریبا چقدر منابع مصرف می کنند و با توجه به این سرور مجازی بگیرید
سعی کنید هارد سرور SSD باشه حداقل که سرعت پردازشها بالا باشه
نحوه کانفیگ آپاچی هم خیلی خیلی مهم هست غیر از انجینکس که باید حرفه ای باشید
وگرنه هر روز یک مشکل پیدا میکنید و مجبورید دست به دامن این و اون باشید و دان تایم سایتها بالا خواهد بود

اگر انجینکس رو خوب کانفیگ کنید در کنار اپاچی سرعت و کیفیت خیلی خوبی رو خواهید داشت
در انجینکس بهینه سازی phpfpm خیلی مهم هست، در کانفیگ حرفه ای میتونید Virtual Host Templates اختصاصی بنویسید برای وردپرس که کارایی رو به طرز چشمگیری افزایش میده
باید بتونید فایلهای استاتیک رو به خوبی کش کنید و با کامپایل کردن مواردی مانند Google Page Speed خروجی وب سایت بهینه تر میشه
چند حالت میتونید کانفیگ کنید که من توضیح میدم بهتر متوجه بشید عملکرد رو

1. Static files will work from nginx and dynamic files works from apache
2. Nginx works as a p-ro-xy server in front of apache
3. Nginx works as stand alone. All files will serve from nginx

sushiant
August 31st, 2017, 20:11
با سلام،
اون 3 الی 5 سایت وردپرسی رو باید بدونید تقریبا چقدر منابع مصرف می کنند و با توجه به این سرور مجازی بگیرید
سعی کنید هارد سرور SSD باشه حداقل که سرعت پردازشها بالا باشه
نحوه کانفیگ آپاچی هم خیلی خیلی مهم هست غیر از انجینکس که باید حرفه ای باشید
وگرنه هر روز یک مشکل پیدا میکنید و مجبورید دست به دامن این و اون باشید و دان تایم سایتها بالا خواهد بود

اگر انجینکس رو خوب کانفیگ کنید در کنار اپاچی سرعت و کیفیت خیلی خوبی رو خواهید داشت
در انجینکس بهینه سازی phpfpm خیلی مهم هست، در کانفیگ حرفه ای میتونید Virtual Host Templates اختصاصی بنویسید برای وردپرس که کارایی رو به طرز چشمگیری افزایش میده
باید بتونید فایلهای استاتیک رو به خوبی کش کنید و با کامپایل کردن مواردی مانند Google Page Speed خروجی وب سایت بهینه تر میشه
چند حالت میتونید کانفیگ کنید که من توضیح میدم بهتر متوجه بشید عملکرد رو

1. Static files will work from nginx and dynamic files works from apache
2. Nginx works as a p-ro-xy server in front of apache
3. Nginx works as stand alone. All files will serve from nginx

خیلی ممنون
منبعی(سایت یا کتاب ترجیحا از منابع انگلیسی) جهت مطالعه در این زمینه میتونید پیشنهاد کنید؟

AfranetServer.ir
September 11th, 2017, 14:55
با سلام

وب سرور Nginx پیشنهاد ما به شماست.

موفق باشید