توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش پیغام is unavailable در whmcs
sara65st
August 31st, 2017, 11:17
سلام دوستان
من whmcs نسخه نال رو نصب کردم ولی موقع هویز گرفتن پیغام is unavailable رو نمایش میده. ممنون میشم راهنمایی کنین.
bakuryu
August 31st, 2017, 11:31
برای قسمت ثبت دامنه رو میفرمایید ؟
djkamran
August 31st, 2017, 11:39
سلام دوستان
من whmcs نسخه نال رو نصب کردم ولی موقع هویز گرفتن پیغام is unavailable رو نمایش میده. ممنون میشم راهنمایی کنین.
درود عزیز بهتره فایل های نسخه اصلی را انتقال بدید به فایل whmcs که نسخه نال شده زدید
مشکل برطرف میشه
اگر مشکلتون از whmcs باشه
sara65st
August 31st, 2017, 12:09
بله, هر دامنه ای رو هویز میگیرم همون پیغام رو نمایش میده.
- - - Updated - - -
برای قسمت ثبت دامنه رو میفرمایید ؟
بله, هر دامنه ای رو هویز میگیرم همون پیغام رو نمایش میده.
Reza G
August 31st, 2017, 20:34
فایل اصلی رو جایگزین نال کنید. تفاوت نسخه نال و اصلی در فایل لایسنس هست عمدتاً. مگر این که کسی با سوء نیت چیزی رو جایگزین کرده باشه.
علی ایحال شما علاوه بر نصب whmcs اقدام به تعریف tld دامنه ها هم بکنید و براشون قیمت بزنید.
vpgroup
August 31st, 2017, 21:25
سلام دوستان
با سلام و احترام
نسخه سیستم نال شده رو می فرمائید. مدیر سرور هستید یا هاست دارید؟
موفق باشید
sara65st
September 3rd, 2017, 10:47
فایل اصلی رو جایگزین نال کنید. تفاوت نسخه نال و اصلی در فایل لایسنس هست عمدتاً. مگر این که کسی با سوء نیت چیزی رو جایگزین کرده باشه.
علی ایحال شما علاوه بر نصب whmcs اقدام به تعریف tld دامنه ها هم بکنید و براشون قیمت بزنید.
جایگزین کردم ولی باز هم به همون صورت قبل هست
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
نسخه سیستم نال شده رو می فرمائید. مدیر سرور هستید یا هاست دارید؟
موفق باشید
نسخه 7.2.3 هست.
vpgroup
September 4th, 2017, 04:12
جایگزین کردم ولی باز هم به همون صورت قبل هست
- - - Updated - - -
نسخه 7.2.3 هست.
با سلام و احترام
اگر مایل باشید برای بررسی و رفع مشکل در تماس باشید