PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ایجاد خودکار هاست با ساب دامنه

avalmizbancom
August 30th, 2017, 23:18
سلام وقت بخیر وقتی یک نفر هاست سفارش میدهد و بعد باید دامنه خود را ست کند و بعد در قسمت سفارش که دامنه باید وارد کند اما من میخوام با ساب دامنه دامنه اصلی سایتم ساخته بشه براش و بتونه استفاده کنه و بالا بیاد
مثل این
gardteam.ellithost.ir
باید چیکارکرد همکاران لطفا حتما پاسخ بدید

- - - Updated - - -

وقتی هاست سفارش میدهد میخواهم از دامنه اصلی خودم براش ساب دامنه ساخته بشه باید چیکارکنم به دلخواه اسم رو انتخاب کنه

armin.rf
August 30th, 2017, 23:23
برو از خدا بترس :|
تو این انجمن همه رو به فحش میگیری بعد میای ازشون درخواست آموزش هم میکنی ؟

avalmizbancom
August 30th, 2017, 23:26
سلام وقت بخیر وقتی یک نفر هاست سفارش میدهد و بعد باید دامنه خود را ست کند و بعد در قسمت سفارش که دامنه باید وارد کند اما من میخوام با ساب دامنه دامنه اصلی سایتم ساخته بشه براش و بتونه استفاده کنه و بالا بیاد
مثل این
gardteam.ellithost.ir

- - - Updated - - -

وقتی هاست سفارش میدهد میخواهم از دامنه اصلی خودم براش ساب دامنه ساخته بشه باید چیکارکنم به دلخواه اسم رو انتخاب کنه

- - - Updated - - -

خواهش میکنم بگید لطفا

- - - Updated - - -

مثل این
gardteam.ellithost.ir

- - - Updated - - -