توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسدود شدن سرورم به خاطر ابیوز ...کمک!!!
hossein033
August 30th, 2017, 19:02
سلام
من یک سایت روی دایرکت ادمین با سرور مجازی دارم
امروز از طرف هاستینگ برام یک ایمیل اومد که ایمیل اسپم انجام دادم و سرورم مسدود شد و از طرف هتزنر ابیوز اومده
لطفا" کمک کنید چرا همچین چیزی اتفاق افتاده من اصلا" ایمیل اسپم نفرستادم
متن ایمیلی که از دیتا سنتر اومده شبیه اینه:
> Aug 30 14:22:46 web1 sendmail[2181]: v7UCMk0T002181: ruleset=check_rcpt, arg1=<iim@intechopen.com>, relay=static.x.x.x.x.clients.your-server.de [x.x.x.x], reject=550 5.7.1 <iim@intechopen.com>... Mail from x.x.x.x refused. See http://www.spamhaus.org/
vpgroup
August 30th, 2017, 19:24
با سلام و احترام
موردی رو که شرکت به شما عرض کرد رو رفع کنید و تیکت بزنید مشکل برطرف شد. معمولا بار های اول و دوم از این مشکل میگذرند و رفع مسدودیت میکنند
سیستم نصبی شما در دایرکت چیست؟ بررسی بفرمائید افزونه یا قالب یا کد های مخربی قرار نداده باشید
موفق باشید
BAMPA
August 30th, 2017, 19:37
ممکنه بخاطر استفاده از اسکریپت یا افزونه نال باشه
اگر سرورو مستقیم خرید کردید ابتدا مشکلو مرتفع کنید سپس ایمیل بدید و ذکر کنید که مشکل حل شده و دیگه تکرار نمیشه
اگر با واسطه خرید کردید خود اون واسطه راهنماییتون میکنه ...
Hi Data
August 30th, 2017, 19:41
با سلام،
معمولا ارسال ایمیل های اسپم، از طریق اسکریپت های نال شده و یا افزونه های نال شده بوجود می آیند.
برخی نالر ها کدهای php انکد شده را در قالب ها و یا افزونه ها قرار می دهند و به محض اجرا شدن آن فایل، ارسال ایمیل شروع می شود.
ارادت.
ParsWebIT
August 30th, 2017, 19:45
سلام
من یک سایت روی دایرکت ادمین با سرور مجازی دارم
امروز از طرف هاستینگ برام یک ایمیل اومد که ایمیل اسپم انجام دادم و سرورم مسدود شد و از طرف هتزنر ابیوز اومده
لطفا" کمک کنید چرا همچین چیزی اتفاق افتاده من اصلا" ایمیل اسپم نفرستادم
متن ایمیلی که از دیتا سنتر اومده شبیه اینه:
> Aug 30 14:22:46 web1 sendmail[2181]: v7UCMk0T002181: ruleset=check_rcpt, arg1=<iim@intechopen.com>, relay=static.x.x.x.x.clients.your-server.de [x.x.x.x], reject=550 5.7.1 <iim@intechopen.com>... Mail from x.x.x.x refused. See http://www.spamhaus.org/
اگر روی سایت از cms های معمول مثلا وردپرس استفاده کردین باگ داره سایتتون و باید تشخیص بدین از کدوم فایل هست
سایت کانفینگ سرور دو پلاگین داره به نام های ConfigServer Mail Queues و ConfigServer Mail Manage که میتونید همین بررسی و کارهارو به وسیله اونها هم انجام بدید و اسکریپت ارسال اسپم رو پیدا کنید و محدودیت ارسال ایمیل برای کاربرهایی که اسپم ارسال میکنند در نظر بگیرید.
نصب این 2 روی سرور با استفاده از SSH بسیار ساده هست و کمی تنظیمات نیاز داره و میتونید به راحتی محل فایل اسپمر رو پیدا کنید که اینطوری در صورتی که مشکلی در قالب یا پلاگینها باشه رفع میکنید
اگر هم از تنظیمات سرور بود تغییرات لازم بدین مشکل حل میشه
hossein033
August 30th, 2017, 20:32
با سلام،
معمولا ارسال ایمیل های اسپم، از طریق اسکریپت های نال شده و یا افزونه های نال شده بوجود می آیند.
برخی نالر ها کدهای php انکد شده را در قالب ها و یا افزونه ها قرار می دهند و به محض اجرا شدن آن فایل، ارسال ایمیل شروع می شود.
ارادت.
دقیقا" من دایرکت ادمین نل شده نصب کردم... یعنی مشکل از همینه؟ هیچ راهی نیست با وجود نصب دایرکت نال شده این مشکل را حل کرد؟
مثلا" اگه این پورت ها را ببندم حل می شه؟
25 - 24 - 110 - 135 - 139 - 143 - 220 - 587 - 445 - 446 - 585 - 993 - 994 - 995 - 2390
meysam021
August 30th, 2017, 20:36
پورت 25 رو از فایروال مسدود کنید و درخواست رفع بلاک بدید ، 48 ساعت صبر کنید اگر رباتی در حال ارسال ایمیل هستش غیرفعال بشه بعد 48 ساعت ، اگر ادامه داشت ، دنبال مشکل بگردید.
hossein033
August 30th, 2017, 20:45
پورت 25 رو از فایروال مسدود کنید و درخواست رفع بلاک بدید ، 48 ساعت صبر کنید اگر رباتی در حال ارسال ایمیل هستش غیرفعال بشه بعد 48 ساعت ، اگر ادامه داشت ، دنبال مشکل بگردید.
پورت 25 را الان مسدود کردم چطوری می تونم بفهمم که بعد از 48 ساعت همچنان ادامه داره؟
meysam021
August 30th, 2017, 20:50
پورت 25 را الان مسدود کردم چطوری می تونم بفهمم که بعد از 48 ساعت همچنان ادامه داره؟
اول درخواست رفع بلاک بدید ، باز کنند ، بعد به سرویس دهنده بگید بعد 48 ساعت بلافاصله بعد از ارسال ابیوز بهتون خبر بدن ، نذارن مسدود بشه بعد بگن ،24 ساعت تایم دارید برای حل مشکل ، بعد تعداد ایمیل هاستو کم کنید ، از طریق دایرکت ادمین اگر ایمیل ابیوز براتون اومد دوباره ولی به احتمال 80 درصد اوکی میشه