توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین اسکریپت وبلاگدهی فارسی
mojtaba79
August 30th, 2017, 00:07
با سلام.
ممنون میشم دوستان در مورد بهترین اسکریپت وبلاگدهی فارسی من رو راهنمایی کنن.
اسکریپتی نیاز داریم که توسط یه شرکت اپدیت های منظم داشته باشه.
اصولا بهترین اسکریپت کدومه به نظر شما؟
iranpars
August 30th, 2017, 00:49
با سلام.
باسلام و احترام اگه خواستید من می تونم
اسکریپت کامل وبلاگدهی + آپدیت ماهیانه
برای قیمت می تونید با ما تماس بگیرید
09135472692
02128427510
موفق باشید
BAMPA
August 30th, 2017, 00:55
دوست عزیز اسکریپت های آماده موجود اکثرا دارای باگ و بسیار قدیمی هستن ...
پیشنهاد بنده اینه که یا از وردپرس مولتی یوزر استفاده کنید و توسعش بدید یا یک اسکریپت اختصاصی بدید براتون بنویسن ...
مورد آخری هم که هست از زمانی که شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و تلگرام اومدن فکر نکنم کسی دیگه بره به سمت وبلاگ نویسی ، پس روی تصمیمتون بازنگری کنید
یا حق
masterking32
August 30th, 2017, 16:05
با سلام.
بنده به صورت حرفه ای و تضمینی انجام میدم.
09156209344
دوست عزیز اسکریپت های آماده موجود اکثرا دارای باگ و بسیار قدیمی هستن ...
پیشنهاد بنده اینه که یا از وردپرس مولتی یوزر استفاده کنید و توسعش بدید یا یک اسکریپت اختصاصی بدید براتون بنویسن ...
مورد آخری هم که هست از زمانی که شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و تلگرام اومدن فکر نکنم کسی دیگه بره به سمت وبلاگ نویسی ، پس روی تصمیمتون بازنگری کنید
یا حق
وردپرس مولتی یوزر یه سری مشکلات داره و اصلا مناسب نیست و اینکه نمونه مشابه زیادی هم داره !
و در نهایت بنده هم موافقم وبلاگ تقریبا قدیمی شده، مگر اینکه ایشون ایده خوبی جهت تفاوت و پیاده سازی داشته باشن، که کاربران رو بتونن جذب کنن !
taranoome
August 30th, 2017, 16:20
با سلام خدمت دوست عزیز
سیستم وبلاگدهی رو اصلا سمتش نری بهتره ولی جهت اطلاع اینا رو بهت میگم
سمت وردپرس اصلا نرو چون کمی که وبسایتت چیشرفت کنه بر به مشکل میخوری هم از نظر کمبود منابع و حجم دیتابیس و امکانات
سمت اسکریپت اماده هم نرو چون اکثر این اسکریپت ها باگ داره و نسخه سالم رو فقط با اطمینان میتونم بگم پارس20 داره بقیه اومده از اسکریپت هایی که بوده کمی تغیرات دادن و به اسم خودشون زدنش
اگر خودت میتونی برنامه نویسی کنی که بسم الله اگر هم بلد نیستی کلا بیخیالش شو
اگر هم بدی کسی برات بنویسه قیمتش خیلی گرونه اگر هم ارزونش پیدا کنی مطمئن باش که خودش ننوشته و فقط ویرایشش کرده و در ادامه که سایتت چیشرفت کنه تازه میفهمی که اسکریپتش چقدر ایراد داره