PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نام در domainnameapi

cancertreatment
August 28th, 2017, 10:30
دوستان سلام
یک سوالی داشتم
من اگه بخوام در domainnameapi ثبت نام کنم به نام ایران باشه یا جعلی که کارت بانکی و پی پالم با اون صادر شده
الان یه سایت ایرانی هم هست که پرداخت میکنه
اگه ایرانی ثبت کنم و اون سایت هم تحریم شد اوضاع ما چی میشه
یا اینکه وقتی داریم با حساب جعلی پی پال و کارت های اعتباری شارژ میکنیم مشکلی پیش نمییاد
وهمه دارند از کارت های جعلی استفاده میکنند

دوستان سریع تر راهنمائی کنید

365web.online
August 28th, 2017, 10:40
domainnameapi فعلا که اعلام کرده مشکلی با ایرانیها نداره . ولی نکته ای که هست اینه که واقعا نمیشه پیش بینی کرد در آینده چه اتفاقی میفته و آیا باز هم تحریم خواهیم شد یا خیر. اگر تحریم بشیم که خب باز هم باید از این رجیسترار به رجیسترار دیگه نقل مکان کنیم مثل بی خانمان ها

tebyanhosting
August 28th, 2017, 10:40
سلام

:| :| جناب این شرکت با یک شرکت ایرانی طرف قرارداد هست دوما با اطلاعات صحیح وارد کنید و از سایت ایرانی میتونید برای شارژ کردن پنلتون استفاده کنید

cancertreatment
August 28th, 2017, 11:14
سلام

:| :| جناب این شرکت با یک شرکت ایرانی طرف قرارداد هست دوما با اطلاعات صحیح وارد کنید و از سایت ایرانی میتونید برای شارژ کردن پنلتون استفاده کنید
یه سوال دارم اگر ما با مشخصات خارجی یا جعلی ثبت نام کنیم چه اتفاقی می افته
واگر با مشخصات ایرانی ثبت نام کنیم و گاها پرداخت رو از سایت اون آقا و از حساب پی پل خودمون بکنیم چه اتفاقی می افته اکانت بسته میشه

- - - Updated - - -

.0.......up

aligoli
August 28th, 2017, 11:53
سلام

مهندس، تصویر قراردادشون رو دارید ؟

cancertreatment
August 28th, 2017, 12:06
الان دوستان موندم مشخصات ایرانی بزنم
یا مشخصات جعلی کارتمو
یکی نیست بدونه

babakebrahimi
August 29th, 2017, 00:47
این یک شرکت ترکیه ای هست و احتمال اینکه بخواد مشتریان ایرانی رو رد کنه خیلی کم هست، گرچه تقریبا هیچ چیزی غیر ممکن نیست، ولی بعید میدونم اینکارو بکنن
بهتره برای اینکه به مشکل بر نخورید از مشخصات واقعی استفاده بکنید
حالا چه ایرانی چه خارجی، ولی از مدارک و هویت واقعی استفاده بکنید