PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه گرافیک ریموت رو کم کنیم؟

koreanfa
August 27th, 2017, 17:18
سلام خدمت همه دوستان عزیز

بنده یه مشکلی دارم این که هر کاری می کنم گرافیک ریموتم به سرورم پایین نمیاد . روی سرور ویندوز 2012 داریم و ویندوز خودم 7 هست . توی ویندوز 2008 مشکلی نبود ولی روی این ویندوز نمیشه .
لطفا راهنمایی کنین . چون سرعت نتم پایینه برای همین گرافیک ریموتم رو میخوام پایین بیاد

mizban97
August 27th, 2017, 17:25
سلام خدمت همه دوستان عزیز

بنده یه مشکلی دارم این که هر کاری می کنم گرافیک ریموتم به سرورم پایین نمیاد . روی سرور ویندوز 2012 داریم و ویندوز خودم 7 هست . توی ویندوز 2008 مشکلی نبود ولی روی این ویندوز نمیشه .
لطفا راهنمایی کنین . چون سرعت نتم پایینه برای همین گرافیک ریموتم رو میخوام پایین بیاد

سلام
Show options رو بزنید
سپس به منوی Display برید
اونجا میتونید کیفیت و سایز صفحه رو کم و زیاد کنید.

koreanfa
August 27th, 2017, 18:27
سلام
Show options رو بزنید
سپس به منوی Display برید
اونجا میتونید کیفیت و سایز صفحه رو کم و زیاد کنید.

متاسفانه این کار رو قبلا کردم اما هر کاری هم می کنیم باز هم همون تصویر 32 بیت رو نشون میده

nevergotme
August 27th, 2017, 19:49
روی ویندوز 2012 و 2016 من هر کاری کردم نشد ! هر جور تنظیمات بوده انجام دادم نشد ، واقعیتش منم خیلی لازم دارم این مورد رو ، ولی خواهشا هر کی میخواد راهنمایی کنه خودش تست کنه نره از گوگل سرچ بزنه!

bakuryu
August 28th, 2017, 23:31
لطفا ابتدا چک کنید وی ام ور تولز روی ویندوزتون نصب هست ؟

چون همین کار باعث تغییرات مطلوبی میشه براتون

در تایید دوستمون هم ، بنده از همین روش انجام دادم روی ویندوز ۲۰۱۲ ، روی ۱۶ بیت ست کنید و چک کنید لطفا

nevergotme
August 29th, 2017, 00:46
لطفا ابتدا چک کنید وی ام ور تولز روی ویندوزتون نصب هست ؟

چون همین کار باعث تغییرات مطلوبی میشه براتون

در تایید دوستمون هم ، بنده از همین روش انجام دادم روی ویندوز ۲۰۱۲ ، روی ۱۶ بیت ست کنید و چک کنید لطفا

ممنون ولی اگه ویندوز مستقیم نصب شده باشه چی ؟ vmw نصب نیست.