توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به راهی برای اطلاع از دامین ازاد شده
قزوین هاست
August 27th, 2017, 00:05
سلام
یک دامین داشتیم که کسی آن را ثبت کرده(به دلیلی منتظر بودیم تا ازاد شه دوباره ثبت کنیم تا این که کسی ثبت کرد!) و می خواهیم هر وقت که دامین قابل ثبت شد آن را ثبت کنیم.اما از آنجا که دوستانی هستند و لطف می کنند دامین های قبلا ثبت شده را بلافاصله ثبت می کنند چه راهی وجود داره تا قبل از این که دامین توسط کسی دیگری ثبت شود دوباره خودمان ثبتش کنیم؟
آیا راهی هست که به صورت اتوماتیک بعد از حذف دامنه بتوان بلافاصله دامنه را پرداخت کرد؟چطور متوجه شویم که دامنه همین الان حذف و قابل ثبت شده؟
Reza G
August 27th, 2017, 00:17
سلام. وقت شما بخیر. اگر دامنه های مدنظر بین المللی هستند سرویسی به اسم backorder هست که می تونید استفاده کنید (البته هزینه داره).
سلام
یک دامین داشتیم که کسی آن را ثبت کرده(به دلیلی منتظر بودیم تا ازاد شه دوباره ثبت کنیم تا این که کسی ثبت کرد!) و می خواهیم هر وقت که دامین قابل ثبت شد آن را ثبت کنیم.اما از آنجا که دوستانی هستند و لطف می کنند دامین های قبلا ثبت شده را بلافاصله ثبت می کنند چه راهی وجود داره تا قبل از این که دامین توسط کسی دیگری ثبت شود دوباره خودمان ثبتش کنیم؟
آیا راهی هست که به صورت اتوماتیک بعد از حذف دامنه بتوان بلافاصله دامنه را پرداخت کرد؟چطور متوجه شویم که دامنه همین الان حذف و قابل ثبت شده؟
سلام دوست عزیز
به عنوان یک راهنمایی صادقانه ،
بهتره وقت خودتون رو تلف نکنید
دامنه های تاپ ، خصوصا 3 حرفی فاقد عدد ( تازه نه صرفا 3 حرفی ! ) روی هوا زده میشه ( البته بگم که به صورت اتوماتیک انجام میشه )
انحصارش دست دامینر هاست و اینکه انتظار داشته باشید ساعت 3 صبح پشت دستگاه یک دامین آزاد بشه تا شما سریع اقدام کنید رویایی بیش نیست چون در کمترین زمان ثبت میشه
شما اگر نیاز به دامین 3 حرفی دارید باید دنبال برنامه نویس با گرایش به هک باشید تا راهنمایی تون کنه
قزوین هاست
August 27th, 2017, 14:24
ممنون از پاسختون
دامنه سه حرفی نیست.دامین برای یکی از شرکت های زیر مجموعه بود که قرار بر انتقال آن به پنل بنده بود اما شخصی که دامنه را ثبت کرده بود رو پیدا نکردیم و مجبور شدیم که زمان دامنه بگذرد همین که اومدیم ثبت کنیم یک دقیقه ام زمان نبرد.دیدیم یکی دیگه ثبت کرد و الان گذاشته برای فروش!
taranoome
August 27th, 2017, 14:55
فکر کنم سامانه ایرنیک باگ داره چون منم تو ایرنیک دامین دارم و طول عمرش به 6 سال میرسه چند وقت پیش دیدم که یکی وارد پنل من شده و dns عاش رو تغییر داده و یک سایت رو باهاش بالا اورده من خودم اول دیدم باورم نشد ولی بعدش دیدم واقعیته...
ادرس وبسایت د ز د دامنه
http://rayanahosting.com