توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دو تا سرور هم رنج چرا به هم کانکت نمیشن؟
nevergotme
August 26th, 2017, 16:55
سلام ، دو تا سرور اختصاصی هست ، که رنج آی پی هاشون به هم نزدیک هستش مثله اینا:
192.168.0.22
192.168.0.45
سوالم اینه آیا سرور های اینطوری به همدیگه هیچوقت کانکت نمیشن ؟ مثلا من IIS نصب کردم همه ip های های دیگه بهش به اینا کانکت میشن ولی اینا همدیگه وصل نمیشن ! مشکل چیه ؟
majidisaloo1
August 26th, 2017, 17:03
192.168.0.22
192.168.0.45
سوالم اینه آیا سرور های اینطوری به همدیگه هیچوقت کانکت نمیشن ؟ مثلا من IIS نصب کردم همه ip های های دیگه بهش به اینا کانکت میشن ولی اینا همدیگه وصل نمیشن ! مشکل چیه ؟
روتر میکروتیک بینشون دارید؟
nevergotme
August 26th, 2017, 17:06
روتر میکروتیک بینشون دارید؟
واقعیتش دو تا سرور اختصاصی از سری AX سفارش دادم ، رنج ip هاشون به هم خیلی نزدیکه، فقط IIS نصب کردم ، هیچ چیزه دیگه نصب نیست ، ولی سرورها از هیچ طریقی به هم وصل نمیشن نمیدونم مشکل چیه
farhadhelix
August 26th, 2017, 17:11
192.168.0.22
192.168.0.45
خب هم رنج بودن دلیل بر متصل بودن سرور ها نیست
nevergotme
August 26th, 2017, 17:15
چه دلیلی داره دو تا سرور به هم وصل نشن ؟ من هیچ چیزه خاصی یه غیر iis نصب نکردم به هر حال چطوری میشه رفعش کرد :106:
live
August 26th, 2017, 18:28
چه دلیلی داره دو تا سرور به هم وصل نشن ؟ من هیچ چیزه خاصی یه غیر iis نصب نکردم به هر حال چطوری میشه رفعش کرد :106:
سلام
به هم وصل میشن مشکلی نداره ، اگر دوتا سیستم باشه میتونید با کابل شبکه یا کراس به هم وصلشون کنید
روش بعدی استفاده از روترها و سوئیچ ها هست حتی بصورت مجازی میتونید روتری مثل میکروتیک رو نصب سرورهارو به هم متصل کنید
خیلی کارا میشه کرد مثلا اگر روی هرکدوم از این دوتاسرور esx نصب کنید بوسیله openfile میتونید سرورهارو به هم وصل کنید یا برای راحتی کار از vcenter استفاده کنید
اصلا به این فکر نکنید که تابحال اینکارو انجام ندادید و نمیتونید ، من یه زمانی نه لینوکس بلد بودم نه برنامه نویسی اما سرور لینوکس خریدم و با سرچ با استفاده از سایتهای فارسی و انگلیسی سرور لینوکسو کانفیگ کردم و طی دوسال همه اینارو بصورت تجربی یاد گرفتم
یاحق