PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای فروش و اهدای نمایندگی "دامنه جدید فارسی"

mersen
August 26th, 2017, 14:57
با سلام و روزبخیر

یکی از دوستان بنده مدتی قبل موفق شده که یک نام دامنه فارسی رو برای اولین بار ثبت کنه. در حال حاضر ما در حال انجام مقدمات فروش دامنه با این نام دامنه هستیم. به زودی به صورت گسترده تبلیغات واسش انجام می دیم.
1. سوال بنده این هست در حال حاضر برای اینکه مثلا من به عنوان یک ریسلر بتونم این دامنه رو بفروشم نیاز به یک ماژول اختصاصی whmcs دارم؟ باید سفارش بدم بنویسن؟
2. اگر من بخوام رجیسترار اصلی باشم و به بقیه نمایندگی فروش دامنه بدم چطور؟ چه نیاز های فنی لازمه؟

ممنون می شم اگر دوستان تجارب خودشون در اختیار ما بذارن. امیدوارم بتونیم قدمی برای توسعه وب فارسی برداریم.

bakuryu
August 26th, 2017, 21:05
میخواهید کار فروش دامنه را شروع کنید یا فقط‌ همی یک دامنه را بفروشید ؟

اگر ۱دامنه میباشد ، از خود پنل نیک میتونید این کار را انجام بدید ، خیلی دقیق در ایرنیک آموزش فروش دامنه را توضیح داده دوست عزیز

امیدوارم منظورتون را درست متوجه شده باشم

mersen
August 26th, 2017, 21:16
میخواهید کار فروش دامنه را شروع کنید یا فقط‌ همی یک دامنه را بفروشید ؟

اگر ۱دامنه میباشد ، از خود پنل نیک میتونید این کار را انجام بدید ، خیلی دقیق در ایرنیک آموزش فروش دامنه را توضیح داده دوست عزیز

امیدوارم منظورتون را درست متوجه شده باشم

ممنون از پاسختون دوست عزیز.
در اصل منظور من Domain name هست. مثل .com یا .net
نام‌دامنه جدیدی به فارسی هست که اولین بار انجام شده. فرض کنید ".سایت"
که یک خریدار می تونه مثلا "موبایل.سایت" رو ثبت کنه. دامنه ای کاملا فارسی. امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
از نام‌دامنه ثبت شده اسم نمی برم تا ابتدا مقدماتش رو فراهم کنیم. امیدوارم من رو ببخشید.
اگر هم تمایل دارید که کارمون رو به صورت پایلوت با سایت شما هم شروع کنیم باعث خوشحالی ما خواهد بود و قابل مذاکره هست.