ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور جدی Down for Maintenance (Err 2 بعد انتقال

rahpoo
August 24th, 2017, 13:10
سلام من بعد اینکه هاستمو بصورت دستی انتقال دادم(بکاب دایرکتوری رو ریستور کردم و دیتا بیس رو از phpmyadmin ریستور کردم امکان انتقال اتوماتیک نبود) به خطای زیر خوردم

Down for Maintenance (Err 2)
An upgrade is currently in progress... Please come back soon...

کسی میدونه چطوری رفع میشه؟

yastheme
August 24th, 2017, 13:29
به جز انتقال، آپگرید نکردی؟ مثلا از فایل های یه نسخه دیگه WHMCS استفاده کنی یا دقیقا همون فایل های قبلی منتقل کردی؟
در صورت نیاز همون نسخه خدت فایلهاشو از سایت اصلی دانلود و جایگزین کن.
این مورد هم ببین:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=128063

rahpoo
August 24th, 2017, 13:33
به جز انتقال، آپگرید نکردی؟ مثلا از فایل های یه نسخه دیگه WHMCS استفاده کنی یا دقیقا همون فایل های قبلی منتقل کردی؟
در صورت نیاز همون نسخه خدت فایلهاشو از سایت اصلی دانلود و جایگزین کن.
این مورد هم ببین:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=128063

دقیقا همون فایل هارو ریختم گفتم که بکاب دایرکتوری گرفتم و ریستور کردم...
ینی شما میگید فایل های سرور قبلیم رو همرو زیپ کنم دانلود کنم و در سایت جدید جایگزین کنم؟
جواب میده؟

yastheme
August 24th, 2017, 13:41
دقیقا همون فایل هارو ریختم گفتم که بکاب دایرکتوری گرفتم و ریستور کردم...
ینی شما میگید فایل های سرور قبلیم رو همرو زیپ کنم دانلود کنم و در سایت جدید جایگزین کنم؟
جواب میده؟
حتی اگه همون فایلها را هم منتقل کردید و خطا داده بهتره اون نسخه رو از سایت whmcs دانلود کنیو فقط فایل هاشو جایگزین کنی.

rahpoo
August 24th, 2017, 13:59
حتی اگه همون فایلها را هم منتقل کردید و خطا داده بهتره اون نسخه رو از سایت whmcs دانلود کنیو فقط فایل هاشو جایگزین کنی.

از کجا چک کنم ورژن whmcs چنده؟

OmizbanCo
August 24th, 2017, 17:48
سلام من بعد اینکه هاستمو بصورت دستی انتقال دادم(بکاب دایرکتوری رو ریستور کردم و دیتا بیس رو از phpmyadmin ریستور کردم امکان انتقال اتوماتیک نبود) به خطای زیر خوردم

Down for Maintenance (Err 2)
An upgrade is currently in progress... Please come back soon...

کسی میدونه چطوری رفع میشه؟

درود
در صورت تمایل در ارتباط باشید
تلگرام OmizbanCo

joomla2
August 24th, 2017, 18:19
سلام.
این خطا به دلیل این است که ورژن whmcs با ورژن نسخه ای که در دیتابیس ذخیره شده یکی نیست!
از طریق phpmyadmin وارد دیتابیس بشین و چک کنید کدم نسخه از whmcs روی دیتابیس هست. (دقیقا یادم نمیاد تو کدوم table باید چک کنید. یه نگاهی بندازین شاید پیداش کردین)