ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اپلیکیشن ios

AminZamani
August 23rd, 2017, 13:52
سلام و عرض ادب.
مجموعه‌ای هستیم که در زمینه‌ی ترجمه و انتشار کتاب‌های صوتی فعالیت می‌کنیم. کاربران با خرید کتاب‌های صوتی اقدام به دانلود کتاب‌ها می‌کنند؛ درحال حاضر نیازمند برنامه‌ای هستیم برپایه‌ی ios به صورت زیر:

اتصال به ووکامرس و هماهنگ شدن با دیتابیس وب‌سایت؛
کد شدن فایل‌های صوتی؛
امکان مشاهده‌ی پنل و تنظیمات پنل برای کاربران؛
دانلود کتاب‌های صوتی از پنل اپلیکیشن و امکان پخش تنها در خود برنامه؛
انتشار برنامه در مارکت اپل.

در صورت رضایت از همکاری؛ گسترش برنامه به کتابخانه‌ی آنلاین با قابلیت‌های جستجو، خرید و ... و توسعه‌ی اپلیکیشن اندروید، در برنامه‌های پیش‌رو وجود دارد.

با برنامه‌نویس، قرارداد رسمی بسته خواهد شد؛ و هزینه تنها بعد از اجرای کامل مفاد قرارداد پرداخت خواهد شد.

با سپاس.

ParsWebIT
August 23rd, 2017, 17:00
با برنامه‌نویس، قرارداد رسمی بسته خواهد شد؛ و هزینه تنها بعد از اجرای کامل مفاد قرارداد پرداخت خواهد شد.

در قرارداد 50% پیش
30% حین تحویل کار
20 % 1هفته پس از تست و رفع باگهای احتمالی

غیر از این فکر نمیکنم برنامه نوسی ios بیاد وقتش رو تلف کنه بدون پول پروژه بنویسه

mahdi-relax
August 23rd, 2017, 17:57
داخل codecanyon.net دنبال سورس ios این مورد بگردید اگه موردی بود لینک رو به ایدیم ارسال کنین براتون تهیه میکنم

AHFgroup
August 24th, 2017, 09:55
داخل codecanyon.net دنبال سورس ios این مورد بگردید اگه موردی بود لینک رو به ایدیم ارسال کنین براتون تهیه میکنم

با اجازه استارتر

بنده هم نیاز دارم ,بعد از تهیه شما خودتان می توانید انجام دهید بقیه کار هارو؟
به طور مثال بنده فروشگاه ووکامرس دارم