PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه رسیلر | کیفیت را ارزان بخرید |شروع از 10 گیگ 8000 تومان

dade24
January 1st, 2011, 21:32
فروش ویژه تات هاست آغاز شد ....

پلن ها به صورت زیر می باشند و تا 10/10/89 اعتبار دارند ....

10GIG Reseller Quota Unlimited Monthy Bandwidth
Unlimited Domain Hosting
Unlimited Parked Domains
Unlimited Addon Domains
Unlimited Sub Domains
Unlimited Email Account
Unlimited MySQL Database
CPanel / WHM Last Version

ماهیانه 8000 تومان

20GIG Reseller Quota Unlimited Monthy Bandwidth
Unlimited Domain Hosting
Unlimited Parked Domains
Unlimited Addon Domains
Unlimited Sub Domains
Unlimited Email Account
Unlimited MySQL Database

ماهیانه 10000تومان

50GIG Reseller Quota Unlimited Monthy Bandwidth
Unlimited Domain Hosting
Unlimited Parked Domains
Unlimited Addon Domains
Unlimited Sub Domains
Unlimited Email Account
Unlimited MySQL Database

ماهیانه15000 تومان

100GIG Reseller Quota Unlimited Monthy Bandwidth
Unlimited Domain Hosting
Unlimited Parked Domains
Unlimited Addon Domains
Unlimited Sub Domains
Unlimited Email Account
Unlimited MySQL Database

ماهیانه20000 تومان

Unlimited Reseller Quota Unlimited Monthy Bandwidth
Unlimited Domain Hosting
Unlimited Parked Domains
Unlimited Addon Domains
Unlimited Sub Domains
Unlimited Email Account
Unlimited MySQL Database

ماهیانه30000 تومان

سرور ها دارای آپتایم بسیار بالا و نزدیک به 100 درصد هستند

مشخصات سرورهاي لينوكس تات هاست : CPU : Corei7 8Core , 8GB RAM

سرور آلمان

همان طور که نوشتیم تمام امکانات نامحدود است .....

فول وارز

استفاده برای دانلود و آپلود ممنوع است

YID:mtashi1@yahoo.com

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

mr.he3am
January 1st, 2011, 21:54
ما یک نامحدود بخریم به عنوان هارد بک آپ استفاده کنیم مشکلی نداره ؟

dade24
January 1st, 2011, 22:07
دوست عزیز این پلن ها مربوط به رسیلر وب هاستینگ است و فقط برای وب هاستینگ ازش استفاده میشه ....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ولی باز هم مشکلی نیست بفرمایید.....

با کمال میل در خدمتیم

HyperServer
January 1st, 2011, 22:16
ما یک نامحدود بخریم به عنوان هارد بک آپ استفاده کنیم مشکلی نداره ؟
آقا خدا رسوند....
منم چه قدر در به در دنبال پک آپ بودم....
واقعا مشکلی نیست؟....

dade24
January 1st, 2011, 22:48
نه عزیز جان .... بفرمایید ...هیچ مشکلی نیست اگه بخاید به عنوان هارد ازش استفاده کنید ...

---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

ببخشید منظورم از تاریخ 10/10/89 تا 10/11/89 است.

mr.he3am
January 1st, 2011, 22:49
آقا خدا رسوند....
منم چه قدر در به در دنبال پک آپ بودم....
واقعا مشکلی نیست؟....
میخوای 2تامون پول بزاریم روی هم بخریم ‌؟‌ نامحدو دیگه مشکلی نداره

agarb98
January 1st, 2011, 22:57
لطفا نامحدود نگین اگه ممکنه چیزی به اسم نامحدود نداریم

mr.he3am
January 1st, 2011, 22:58
چرا نداریم ؟‌ داریم اما با قوانین مربوط به خودش الان 90٪ هاستینگ های خارجی دارن میفروشن

dade24
January 1st, 2011, 23:08
ببینید دوستان درسته میزنه نامحدود(حتی دیتاسنتر ) ولی اونم حد داره .... البته حد اش برای اینترنت های ایران نامحدود میشه حساب کرد .... البته فکر کنم برای دوتا هاستینگ بزرگ مثل شما باهم کم باشه ولی برای هرکدومتون زیاد هم است ...جای هیچگونه نگرانی از بابت فضا ...پهناباند ....اصلا نیست

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

هر سوالی باشه در خدمتیم دوستان

قزوین هاست
January 1st, 2011, 23:30
تایید میشه چیزی تو دنیا نامحدود نداریم جز خدا

dade24
January 2nd, 2011, 00:55
دوست عزیز لطفا اسپم نده ... شما در تمامی هاستینگ های معتبر هم همچین چیزی رو میبینید ....

reza115
January 2nd, 2011, 01:29
سلام
دوستان کسی با این شرکت کار کرده ؟
سرویس هاشون چطوریه ؟
آپ تایم دارن ؟

1eng.ir
January 2nd, 2011, 02:13
نیکو پردازان سپهر ؟ :39:
شماره ثبت 2344/9 ؟ :39:
شماره ثبت ممیز نداره :39:
اگه هم 23449 باشه که چیزی که ثابت کنه با نام نیکو پردازان سپهر ثبت شده باشه پیدا نکردم :39:
فقط یه مورد پیدا شد (http://www.rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=972459678997838) که مربوط به مرغ داری بود :39:
اگه اشتباه میکنم لطفاً توضیح بدید ...

atilnic
January 2nd, 2011, 09:49
آقا دیتاسنتر؟
در ضمن چه تضمین که اطلاعات نپره؟
چون منم میخوام
اگه میدی من خودم هم عین بقیه واسه بک آپ میخوام
ممنون

dade24
January 2nd, 2011, 15:56
ما شرکت هاستینگ نیستیم ...مرکز فن آوری
اطلاعاتیم ...
این مجوز از طریق یک اداره دولتی مستقیم از وزارت تهیه میشه و تمامی مسایل
شامل اتوماسیون اداری و سایت و ..... توسط شخصی که دارای مجوز است برای اون اداره انجام میشه و در کنارش اون مرکز میتونه فعالیت های جانبی انجام بده .....
مانند خودرو های استیجاری در اصل برای اداراتن ولی وقتی نیازی بهشون نیست اجاره میشن

تات هاست قسمتی از شرکت نیکوپردازان سپهر می باشد .....

شرکت نیکوپردازان سپهر نیز مرکز فن آوری اطلاعات فرمانداری شهر سرخنکلاته در استان گلستان است

1eng.ir
January 2nd, 2011, 16:08
شماره ثبت و لینک روزنامه رسمی رو لطف کنید ...
در مورد اون ممیز شماره ثبتتون هم توضیح بدید.

AmirHosein
January 2nd, 2011, 16:20
ما شرکت هاستینگ نیستیم ...مرکز فن آوری
اطلاعاتیم ...
این مجوز از طریق یک اداره دولتی مستقیم از وزارت تهیه میشه و تمامی مسایل
شامل اتوماسیون اداری و سایت و ..... توسط شخصی که دارای مجوز است برای اون اداره انجام میشه و در کنارش اون مرکز میتونه فعالیت های جانبی انجام بده .....
مانند خودرو های استیجاری در اصل برای اداراتن ولی وقتی نیازی بهشون نیست اجاره میشن

تات هاست قسمتی از شرکت نیکوپردازان سپهر می باشد .....

شرکت نیکوپردازان سپهر نیز مرکز فن آوری اطلاعات فرمانداری شهر سرخنکلاته در استان گلستان است

اکانت تست میدید؟

atilnic
January 2nd, 2011, 17:13
اکانت تست میدید؟نه نمیده
من الان زنگ زدم پرسیدم
و بازگشت پول هم به شرطی که مشکل سخت افزاری باشه
همین:-ss

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

اونم داداش اطلاعات به صورت زیر است
==============
Registrant:
tathost
mohammad tashi (mtashi1@yahoo.com)
gorgan-golestan
iran
gorgan
golestan,4914181981
IR
Tel. +98.09382573820
================
با تشکر
منم یکی برای آپلود میخوام ولی اعتماد نمیشه کرد ولی خدا وکیلی باهاش که حرف زدم رفیق شدیم و بچه با مرامیه
خدا وکیلی خیلی با مرامه
===============
یکی بخره ببینیم سرشو به باد میده یا نه تا ما هم به باد بدیم :x

---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

نیکو پردازان سپهر ؟ :39:
شماره ثبت 2344/9 ؟ :39:
شماره ثبت ممیز نداره :39:
اگه هم 23449 باشه که چیزی که ثابت کنه با نام نیکو پردازان سپهر ثبت شده باشه پیدا نکردم :39:
فقط یه مورد پیدا شد (http://www.rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=972459678997838) که مربوط به مرغ داری بود :39:
اگه اشتباه میکنم لطفاً توضیح بدید ...
آقا شماره ثابت میده
کد پستی هم اینه
4914181981
برید اگه مشکلی بود رد خونشون:51:

AmirHosein
January 2nd, 2011, 17:54
نه من برای آپلود دانلود میخوام به دردم نمیخوره 10 گیگ بخرم چی کارش کنم
اگر برای آپلود دانلود میدید خریدارم:101:

atilnic
January 2nd, 2011, 18:17
نه من برای آپلود دانلود میخوام به دردم نمیخوره 10 گیگ بخرم چی کارش کنم
اگر برای آپلود دانلود میدید خریدارم:101:
میده
مشکل پهنا و فضا ندارن
من پرسیدم از ممد
ولی میگه سیستم سنگین باشه گیر میدیم
و تا 3روز ایمیل میدن اگه جواب نشه زنگ میزنن و بعد هم که اطلاع دادن باید زود برداری سایتو یا ...
اسپم نبود فقط خواستم کمک کنم ا*** جان
با من را بیا بدرت میخورم ;;)

dade24
January 2nd, 2011, 20:38
دوستان شرایط واضح است ....

همه چیز نامحدود و آزاده جز....

اینکه سایت نباید سنگین باشه اونم سه روز تیکت و دو روز هم برای تماس وقت میزاریم .......

قرارداد کتبی ۱۰هزار تومان به سرویس ها اضافه میشه

dade24
January 2nd, 2011, 22:44
دوستان اگه سوالی هسد درخدمتیم

1eng.ir
January 2nd, 2011, 23:00
دوستان اگه سوالی هسد درخدمتیم
سوال که پرسیدیم ولی مثل اینکه مشاهده نکردید!
پست #16

dade24
January 2nd, 2011, 23:45
Agha ma un shercati k fkr mikoni nistim va bakhshi az niruhay gharardadi dar edaratim.....ma az vezarat mojavez //darim //na vazir ghabel tavajo

Shoma bro nazdik tarin edare dolati b khonatun va bpors moavel fan avari etelaat kojast unvaght rushan mishid ......

Albate age edare zirsakht faan avari dashte bashe mesl farmandari....behdasht.......amuzesh.......daneshg ah dolati va .............

B bakhshif F En shod

1eng.ir
January 2nd, 2011, 23:54
یکی اینو ترجمه کنه لطفاً! من که متوجه نشدم!
آقای ... هر جا که کار میکنی شماره ثبت و لینک روزنامه رسمی رو ازشون بگیر! چون شما دارید به نام این شرکت فعالیت میکنید!

بازم نیاز به پاسخ دقیق دارم:

پ.ن: پسرم، شماره ثبت ممیز نداره ;)

dade24
January 3rd, 2011, 00:21
از این به بعد با نام مرکز فعالیت میکنیم ....

ضمنا تات هاست بخشی از نیکو پردازان سپهر است .....

نیکوپردازان سپهر نام مرکز فن آوری اطلاعات میباشد ....
پیمانکار فرمانداری شهر سرخنکلاته ......

و ۲۳۴۴/۹ هم سریال برگه اجازه به فعالیت این مرکز است ....

دیگه شما نمی دونی مرکز فن آوری اطلاعات چیه به من ربطی نداره .....مراجعه کنید به یک اداره دولتی ..بگید با مرکز فن آوری اطلاعات کار دارم .....برید باهاشون صحبت کنید اونوقت توضیح کامل بهتون میدن ...

در پناه ایزد توانا و دانا موفق و موید باشید

1eng.ir
January 3rd, 2011, 00:44
اگه چیزی نگفته بودم تا سالیان سال شماره ثبت شرکتتون باقی میموند :)

کپی از سایت tat-host.net:

شرکت نیکو پردازان سپهر در سال 1387فعالیت خود را به طور آزاد در عرصه اینترنت با ارائه سرویس های متنوع میزبانی وب و ثبت دامنه شروع نمود ،که با فراگیر شدن کاربرد های روز افزون اینترنت و به دنبال آن خدمات اینترنتی در سالهای بعد اقدام به افزایش سرویس ها و خدمات و بر همین مبنا افزایش مشترکین تصمیم به متمرکز کردن فعالیت و ارائه خدمات با بهترین کیفیت در راستای گسترش اینترنت در کشور اقدام به ثبت شرکت تحت نام نیکو پردازان سپهر در سال 1389 به شماره ثبت 2344/9نمود. امید بر این است که با ارائه سرویس های پایدار و جلب رضایت شما ،قدردان اعتماد شما باشیم.....

پست شماره 26:

و ۲۳۴۴/۹ هم سریال برگه اجازه به فعالیت این مرکز است ....

ما حالا باید دم خروسو باور کنیم یا قسم حضرت عباس ؟! :39:

خدایا، بار الها، پروردگارا! به این ملت رحم کن!

dade24
January 3rd, 2011, 00:57
دوست من نظر شما متین ولی باور کنید شرکت با مرکز فرقی نداره ما هم دخل وخرج محاسبه میشه و مالیات میدم ....و سطح تعهداتمون از شرکت ی که شما فکر می کنی بالا تره

ضمنا از شما به عنوان بزرگ انجمن این ادبیات بعیده ......

درپناه ایزد توانا موید باشید

TukaNet
January 3rd, 2011, 01:24
:d

پیش میاد ممد ، خودش رو ناراحت نکن

1eng.ir
January 3rd, 2011, 01:43
دوست من نظر شما متین ولی باور کنید شرکت با مرکز فرقی نداره ما هم دخل وخرج محاسبه میشه و مالیات میدم ....و سطح تعهداتمون از شرکت ی که شما فکر می کنی بالا تره

ضمنا از شما به عنوان بزرگ انجمن این ادبیات بعیده ......

درپناه ایزد توانا موید باشید

کدوم ادبیات ؟! :39:
شما تو سایتتون زدید شرکت با فلان شماره ثبت! (+ امضا) بعد تو تاپیک میگید نیکوکاران اسم مرکز فناوریه که ما یکی از زیر شاخه هاشیم :39: این کجاش به هم میخوره ؟! :39:

Warez-Host.IR
January 3rd, 2011, 02:10
محمد جان زياد سخت نگير
من هم مدتي گير دادم به اين شماره ثبت هيچ كس به من توجه نكرد
هرچي هم سرچ كردم چنين موسسه يا شركتي ثبت شده پيدا نكردم
پایگاه اطلاع رسانی شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور (http://www.lpnc.gov.ir/)

موفق باشي

atilnic
January 3rd, 2011, 10:49
محمد جان زياد سخت نگير
من هم مدتي گير دادم به اين شماره ثبت هيچ كس به من توجه نكرد
هرچي هم سرچ كردم چنين موسسه يا شركتي ثبت شده پيدا نكردم
پایگاه اطلاع رسانی شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور (http://www.lpnc.gov.ir/)

موفق باشي

آقا بجای اینکارا شماره ثابت بگیریرن دیگه هم راحت هم آسوده(به همین راحتی - به همین خوشمزگی ) :71:

و در ضمن خودش میگه که با فاکتور و سربرگ براتون پست می کنیم
چی از این بهتر؟ اصلا آقا شما ریسلر میخواین؟ بیا من با شرکت رسیمی ریسلر بدم؟ میخواین؟

reza115
January 3rd, 2011, 12:25
کسی از این شرکت/مرکز فن آوری/مرغ داری خرید کرده ؟؟؟

dade24
January 3rd, 2011, 13:50
کسی از این شرکت/مرکز فن آوری/مرغ داری خرید کرده ؟؟؟

دوست عزیز اصلا ادبیات خوبی ندارید ....

خودتون رو اصلاح کنید ....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قابل توجه عزیزان برای استفاده جهت دانلود و آپلود فقط رسیلر میدیم و در مسترمون همچین اجازه ای نمیدیم .......

delta
January 3rd, 2011, 14:21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قابل توجه عزیزان برای استفاده جهت دانلود و آپلود فقط رسیلر میدیم و در مسترمون همچین اجازه ای نمیدیم .......
خوب تقصیر خودت هست عزیز برادر.از اول رو راست نیستی! تو سایتت نوشتی شرکتی بعد اینجا میگی مرکز فناوری هستید.. بعد میگی شرکت با مرکز فناوری فرقی نداره دولتی هستید. الان به نوشته خودتون دقت کردید اصلا؟ واقعا شما فکر میکنید با ریسلر میتونید سایت آپلودر راه بندازید؟ اصلا فکرش رو کردید آپلود و دانلود و بک آپ چه قدر مصرف رو بالا میبره و سرورتون یک روز نشده دان میشه؟ میشه بفرمایید با چه طرز فکری اینطور حرف میزنید؟ آدم حرفه ای و کمی کاربلد از این حرفا نمیزنه..شما که دیگر هیچ. اینجا کلی افراد هستند عادی فعالیت میکنند و هاست میفروشند اما اینطور ناشی گری ندیده بودیم!

dade24
January 3rd, 2011, 14:33
ناشیگری نیست عزیز .....

من مسئول تات هاست هستم .... رئیس نیکو پردازان سپهر به من گفته ....نامحدود هم از نظر فضا هم پهناباند فقط سایت نباید سنگین باشه .. مثلا جوملا برای سایت دانلود و آپلود استفاده نشه ولی دانلود و آپلود با وردپرس مشکلی نداره ...!!!!!

ضمنا شما نگران چی هستید قرار داد وقتی امضا شه و به دست مشتری برسه دیگه حتی برای یک ساعت هم میتونه درخواست خسارت کنه و مابا کمال میل پاسخ گوییم ....

reza115
January 3rd, 2011, 14:41

آقا مگه بد گفتم ؟؟
شما هنوز تکلیفت روشن نیست !

راستی هر شرکت/مرکز فن آوری/مرغ داری ی رو بگیری یه شماره ثابت داره ،شما اومدی یه شماره سیم کارت هدیه ایرانسل گذاشتی ! (با اینکه اونم خاموشه...)

delta
January 3rd, 2011, 14:55
ناشیگری نیست عزیز .....

من مسئول تات هاست هستم .... رئیس نیکو پردازان سپهر به من گفته ....نامحدود هم از نظر فضا هم پهناباند فقط سایت نباید سنگین باشه .. مثلا جوملا برای سایت دانلود و آپلود استفاده نشه ولی دانلود و آپلود با وردپرس مشکلی نداره ...!!!!!

ضمنا شما نگران چی هستید قرار داد وقتی امضا شه و به دست مشتری برسه دیگه حتی برای یک ساعت هم میتونه درخواست خسارت کنه و مابا کمال میل پاسخ گوییم ....
به نظر خود شما برای 10 هزار تومان ارزش داره پاشیم بیایم شکایت کنیم و دنبالتون باشیم و... تازه جدیدا مد شده همه قرارداد رسمی میبندند! اصلا میشه بگید این قرارداد رسمی چی هست و مهر و امضای کجا زیر پاشه؟ تازه اصلا قرارداد مال وزارت خونه باشه..با یک بهانه کوچیک که سرور سنگین شده میتونید فسخش کنید.یا هر بهانه دیگری مثل اسپم و... به خاطر 10 تومان پاشیم بیایم دنبالتون؟ مگر اولین باره دیدین این جریانات رو؟ قرارداد هست که هست.هر بهانه کوچیکی میشه فسخش کرد و رفع مسئولیت!

dade24
January 3rd, 2011, 15:31
دوستان
قرارداد تضمین کیفیت ما می باشد....
ضمنا شاید شما فکر کنید برای 10 هزارتومان نمیشه شکایت کنی ولی مطمئن باش هیچ فرد تحصیل کرده ای که دنبال استخدام رسمی باشه سابقه خودش رو خراب نمیکنه به خاطر 10 تومان پس مطمئن باش حتی یک لحظه هم ضرر نخواهی کرد . .....

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

اصلا تقصیر ماست که ارزون میدیم اگه همین مستر نامحدود رو میدادیم ماهی 100 هیچی سوال نمی کرد و مشکلی نداشت ....

البته واقعا گرانی نشانه کیفیت نیست و کیفیت هم گران نیست ببینید دوستان شما ما از مواردی باعث گرانی میشه جلوگیری کردیم و به همین جهت قیمتامون ارزونه .....

مثلا :

اکثر شرکت ها قرارداد میبندن و مالیات میخورن خوب از اینجا مبلغی به هزینه هاشون اضافه میشه .....

اکثر شرکت ها فقط برای طراحی سایتشون مبالغی مانند 100-120 -150 و .... میدن و به هزینه هاشون اضافه میشه .....

اکثر شرکت ها از whmcs استفاده میکنن که اگه اشتباه نکنم ماهی 14-18 تومان هزینه داره که به هزینه هاشون اضافه میشه .....

اکثر شرکت ها مبالغی مانند 50 -60 -100 و .... بابت تبلیغات در گوگل و ... میدن که ما نمیدیم

اکثر شرکت ها مبالغی مانند 120-100 و .... بابت تبلیغات درسایت ها تخصصی مثل همین فروم و ... میدن که ما نمیدیم

و

.....

که نقریبا ماهی 30-40 تومان به هزینه ها اضافه میکنه و خودش باعث گرانی میشه

البته نمیگم ما که هزینه های اینچنینی را نمیکنیم ...کاردرستی است ولی ....

در پناه ایزد توانا موفق باشید