با سلام.
یک سوال برام پیش آمده، آیا دامنه ای به صورت دش دار باشد si-te.com ، بر روی سئو گوگل و.. تاثیری دارد؟
با تشکر
gdfire
August 22nd, 2017, 02:06
کاربر پسند نیست اصولا واسه بهینه سازی کلمه کلیدی موضوع مرتبط با سایت مهمه مثلا دانلوده موزیکه سایتت استفاده از کلمه کلیدی دانلود یا اهنگ یا موزیک تو دامنت ...
ولی واسه ادرس داخلی دش عالیه واسه اونه سعو کارا پیوند یکتاشون نامه
تو نت هایفن تاثیرش تو دامنه رو سرج کن بهتر متوجه میشی
wapmaster
August 22nd, 2017, 02:38
سلام
بله بنده شنیدم - توی سئو نقش موثری داره ! مثلا دامنه ای که - داره خیلی خوبه
chaishpish
August 22nd, 2017, 06:37
سلام اگر نباشه بهتره ،دوست عزیزمون فک کنم اشتباه اعلام کردن که دامین هایفن دار خیلی خوبه هایفن در لینک ها مفیده نه در خود دامین اگر مقالات ایرانی و خارجی رو بخونید متوجه این موضوع میشید حتی، کاربرا دامین هایی که هایفن نداشته باشه رو ترجیح میدن.
بازم میگم هایفن (-) در (لینک ها )مفید هستن نه در دامین
مثلا : http://www.domain.com/seo-learning
dr.programmer
August 22nd, 2017, 09:03
سلام و درود
1. اول یک تذکر رو بدم : بیشتر دوستان دش رو با آندریلان اشتباه میکنن
2. آندرلاین برای دامین چه کوتاه و چه بلند مضر هست و گوگل به هیچ وجه خوشش نمیاد
3. دش چه در دامین و چه در لینک ها کاملا مفید هست
4. بعضی از دوستان علاقه دارن که کمک کنن ، اما ناخواسته بجای کمک کردن ضربه میزنن ، پس بهتره از متخصصین این مبحث راهنمایی بگیرید نه افرادی که مدتی هست با مبحث سئو آشنا شدن
mahdi66
August 22nd, 2017, 09:35
با سلام.
یک سوال برام پیش آمده، آیا دامنه ای به صورت دش دار باشد si-te.com ، بر روی سئو گوگل و.. تاثیری دارد؟
با تشکر
دامنه - دار از لحاظ سئو تاثیری نداره اما کاربر پسند نیست
از لحاظ سئو نه خوبه نه بد
- - - Updated - - -
سلام و درود
4. بعضی از دوستان علاقه دارن که کمک کنن ، اما ناخواسته بجای کمک کردن ضربه میزنن ، پس بهتره از متخصصین این مبحث راهنمایی بگیرید نه افرادی که مدتی هست با مبحث سئو آشنا شدن
شما که متخصص هستی میشه مورد 2 و 3 رو توضیح بدید
تو دامنه مگه میشه آندرلاین گذاشت؟
و اینکه یه مطلب بگذارید که توش گفته باشه دش برای دامنه مفیده
در مورد لینک ها (نه نام دامنه) دش خوبه اما آندرلاین مضره اما در نام دامنه - هیچ تاثیری نداره
dr.programmer
August 22nd, 2017, 10:00
شما که متخصص هستی میشه مورد 2 و 3 رو توضیح بدید
تو دامنه مگه میشه آندرلاین گذاشت؟
و اینکه یه مطلب بگذارید که توش گفته باشه دش برای دامنه مفیده
در مورد لینک ها (نه نام دامنه) دش خوبه اما آندرلاین مضره اما در نام دامنه - هیچ تاثیری نداره
بله حتما پست اموزشیش توی برنامم هست که به تام عزیزان یاد بدم و متوجه بشن که در قوانین سئو 2017 یکی از مهمترین موارد بکاربردن - هست
دونه دونه موارد رو توضیح خواهم داد البته اگر شکیبا باشید
با تشکر از توجهتون
mahdi66
August 22nd, 2017, 10:04
بله حتما پست اموزشیش توی برنامم هست که به تام عزیزان یاد بدم و متوجه بشن که در قوانین سئو 2017 یکی از مهمترین موارد بکاربردن - هست
با تشکر از توجهتون
اینکه به فکر آموزش هستید خیلی خوبه اما حتما منبع معتبر خارجی رو معرفی کنید تا بقیه هم استفاده کنند
dr.programmer
August 22nd, 2017, 10:08
اینکه به فکر آموزش هستید خیلی خوبه اما حتما منبع معتبر خارجی رو معرفی کنید تا بقیه هم استفاده کنند
بله حتما معرفی میکنم ولی بهتر هست اسپم کمتری ارسال کنید تا تاپیک منحرف نشه
سپاس از شما دوست عزیز
mahdi66
August 22nd, 2017, 10:29
بله حتما معرفی میکنم ولی بهتر هست اسپم کمتری ارسال کنید تا تاپیک منحرف نشه
سپاس از شما دوست عزیز
شما احتمالا نمی دونید اسپم چی هست
من دارم از شما دلیل می خوام این تاپیک آموزشی هست پس اگه روشی معرفی میشه باید حتما با دلیل و مدرک باشه
من نمی تونم سر خود بیام همه رو ببرم زیر سوال و بگم حرفی که من میزنم درسته
پس شما که مطمئن میگید حرفتون درسته حتما جایی خوندید پس فکر نکنم ارسال یه لینک انقدر سخت باشه
و اینکه جای اینکه بگید حتما معرفی می کنید الان لینک رو ارسال کنید
من از سال 2009 تو این انجمن هستم تعداد پست هام 300 تاست پس اگه قصدم اسپم بود تعداد پست هام انقدر نبود
شما که متخصص سئو هستید حتی نمی دونید که _ تو دامنه غیر مجار هست
حتی می گید - مفید هست درصورتی جواب رو حواله می دید به آینده چند تا سایت معروف با - معرفی کنید
این انجمن خیلی تخصصی هست و همه افرادی که تو این انجمن هستند از بزرگان ایران هستند و خیلی تجربه بیشتری از شما دارند اما جرات نمی کنند بدون مدرک حرفی بزنند
به عنوان یک دوست یک پیشنهاد دارم همیشه یا با مدارک معتبر حرفتون رو بیان کنید یا اینکه انقدر قوی باشید و نمونه کار سنگین داشته باشید که کسی جرات نکنه از شما دلیل و مدرک بخواد
gdfire
August 22nd, 2017, 12:25
با تشکر از توجهتون
2017 ت نابودم کرد=))
سلام و درود
الا متخصص میخوای بگی از گوگل بیشتر میدونی؟!
https://support.google.com/webmasters/answer/76329?hl=en
[-(
shishak_mang
August 23rd, 2017, 09:35
با سلام.
با تشکر
همونطور که mehdi66 عزیز گفتن استفاده از دش در دامنه اصلی هیچ تاثیر مثبت یا منفی بر روی سئو وبسایت ندارد. متاسفانه برخی از دوستان سعی دارند با کلمات عجیب و غریب ادعاهای الکی خودشون رو ثابت کنند.
شخصا به شما دوست عزیز توصیه میکنم برای آشنایی با بحث سئو به توضیحات خود گوگل استناد کنید. با مطالعه اونها تا حد زیادی درک شما نسبت به جزییات بهبود پیدا میکنه.
myasin.veici
August 28th, 2017, 18:50
سلام دوست عزیز با این شکل که شما سوال کردید یعنی=> (si-te.ir) شاید تاثیر منفی نداشته باشه اما بی شمک تاثیر مثبت که یک دامنه در سئو سایت داره رو نخواهید داشت تو جه داشته باشید در انتخاب آدرس سایت در زمان طراحی سایت (https://www.tiptopweb.ir/) حتما این نکته رو مد نظر داشته باشید که وجود کلمه کلیدی یا کلماتی که مفهوم کلمه کلیدی رو برسونند در سئو سایت (https://www.tiptopweb.ir/%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/) مفید هست
مثل:
seo-site.ir یا tarahie-site.ir
مطالعه مقاله زیر رو به شما پیشنهاد می کنم
آشنایی با الگوریتم رنک برین RankBrain گوگل (https://www.tiptopweb.ir/meet-the-google-algorithm-rankbrain/)
cris7
September 5th, 2017, 16:10
سلام
من یه جایی خوندم تاثیر منفی حتی داره روی سئو...
almandata
September 5th, 2017, 16:15
سلام و درود
اصلا
اندرلاین توی دامنه نمیشه ثبت کرد !!!
---------------------------
و جواب استارتر تاثیر منفی نداره توی سئو اما
کاربر پسند نیستش و بعضی وقتها کاربر فراموش می کنه یا با اندرلاین اشتباهی میگیره شاید برای کاربران سخت باشه و ممکن هستش کاربران رو کم کنه اما توی سئو هیچ تاثیری نداره
AMIB
September 5th, 2017, 17:00
تا زمانی که در مستندات گوگل به طور قطعی این موضوع دیده نشه تمام ادعاها و حتی آزمون و خطاها ارزش علمی ندارند
ولی برای سئو این مطلب کلی رو فراموش نکنید. هر عاملی که ممکنه از دید کاربر نامناسب به نظر برسه یا نارضایتی ایجاد کنه، به طور بالقوه بر ضد سئو شما خواهد بود
فکر نمیکنم در این موضوع شکی وجود داشته باشه که سایتهای معتبر هیچ کدام وسط آدرس سایتشان خط تیره استفاده نمیکنند و احتیاط و عقل حکم میکنه که شما هم از این کار دوری کنید
حتی اگر در حقیقت اثر منفی روی سئو شما نداشته باشه
safarnikan
October 19th, 2017, 16:52
تاجایی که من اطلاع دارم دامنه هرچی کوتاه تر و بدون - باشه از نظر سهولت کاربری بهتر و کاربر پسندتر هست. اما هستن دامنه هایی که با - یا بدون - صفحه اول گوگل روی کلمات رقابتی دارن کار می کنن. مهم محتوای شما و بروز بودن سایت شماست.
amirreza0
October 20th, 2017, 13:28
من نظر شخصی خودم رو میگم , به نظرم اگر تاثیر منفی داشت گوگل اصلا اجازه ثبت دامنه با - رو نمیداد ( مثل اجازه ثبت اندرلاین داخل دامنه رو نمیده )
اگر هم گوگل بخواد بین دامنه ای که - داره و دامنه ای که - نداره تبعیض زیاد قائل بشه این یک مشکل از سمت گوگل خواهد بود , چون ممکنه سایتی که - داره خیلی بهتر و قوی تر از سایتی که - نداره عمل کنه , به خصوص گوگل محتوی سایت ها براش مهمه.
Raspberry PI
October 20th, 2017, 23:55
از لحاظ سئو - تاثیر خاصی نداره ولی کاربر پسند نیست
abbas141
October 21st, 2017, 01:03
سلام
به نظر من بهتره که اندرلاین یا دشت داخل ادرس نباشه ، ولی گاهی هم جاره ای نیست مثلا ما قبلا ادرس سایت مون p30-web بود چون دامنه p30web رو گرفته بودن و از روی ناچاری دامنه دشت دار خریداری کردیم . که مشکل خاصی هم نداشتیم . ولی خوب کاربرا راحت نبودند و در نهایت تونستیم دامنه بدون دشت رو خریداری کنیم .
ولی در هر دو صورت چه دامنه مون دشت داشت و چه الان که نداره زیاد تاثیر خاصی رو سئو مون نداشت . ولی کاربر الان راحت تره