توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی پارک دامنه روی Addon domain در سی پنل؟
alisajjad1374
August 21st, 2017, 15:53
باسلام
روی سی پنل سایتم یه دامین جدید ادان کردم و سایت رو بالا آوردم
روی این سایت جدید میخوام یک دامنه دیگه پارک کنم
چه کار کنم که روی دامنه اصلی سی پنل پارک نشه روی دامنه ادان شده پارک بشه؟
باتشکر
alisajjad1374
August 22nd, 2017, 14:51
منتظر پاسخ عزیزان با تجربه در هستم.
ximenes
August 23rd, 2017, 11:07
سلام،
دامنهای که قصد پارک اون رو دارد، در قسمت Addon Domains اضافه کنید با این تفاوت که «Document Root» اون رو همانند Document Root دامنهای که ابتدا آن را Addon کرده بودید قرار بدید.
به عبارت دیگر مسیر فراخوانی اطلاعات دامنهی جدید رو رو مطابق با دامنهای که در ابتدا Addon شده قرار بدید.
برای مثال:
مسیر فراخوانی اطلاعات دامنهی اول: /public_html/example-domain1
مسیر فراخوانی اطلاعات دامنهی دوم: /public_html/example-domain1
alisajjad1374
August 23rd, 2017, 18:49
سلام،
دامنهای که قصد پارک اون رو دارد، در قسمت Addon Domains اضافه کنید با این تفاوت که «Document Root» اون رو همانند Document Root دامنهای که ابتدا آن را Addon کرده بودید قرار بدید.
به عبارت دیگر مسیر فراخوانی اطلاعات دامنهی جدید رو رو مطابق با دامنهای که در ابتدا Addon شده قرار بدید.
برای مثال:
مسیر فراخوانی اطلاعات دامنهی اول: /public_html/example-domain1
مسیر فراخوانی اطلاعات دامنهی دوم: /public_html/example-domain1
باسلام و تشکر
جسارتا از توضیحتان چیزی متوجه نشدم
ببینید من از قسمت Aliases سی پنل، دامنه رو پارک کردم
الان وقتی دامنه رو باز میکنم دامنه اصلی سی پنل لود میشه نه دامین افزوده شده به پنل
الان چه کار کنم؟
ضمنا از قسمت Aliases سی پنل که دامنه رو اضافه کردم بودم؛ روی گزینه Manage Redirection کلیک کردم
وقتی Save میکنم ایرور میده
The domain “****.ir” is now being redirected to “unchanged(Apache detected an error in the Rewrite config.
ximenes
August 23rd, 2017, 22:14
خواهش میکنم. اگر عرایضم مبهم بوده عذر خواهی میکنم.
کاری که لازم هست انجام بدین اینه که دامنهای که قصد پارکش رو دارید، از Aliases حذف و به Addon Domains اضافه کنین با این تفاوت که مسیر نوشته شده در قسمت Document Root رو مثل دامنهی دیگرتون که Addon هست قرار بدید.
با اینکار درواقع هیچکدام از دامنهها در Aliases قرار ندارند و هر دو دامنه (دامنهای که از پیش Addon بوده و دامنهای که قصد پارک اون رو دارید) در Addon Domains قرار دارن و مسیر فراخوانی اطلاعات یعنی Document Root آنها یکیست.
در مورد مشکل گزارش شده، این خطا دلایلی مختلفی از جمله وجود مشکل در تنظیمات سرور (Virtualhost و ...)، وجود لوپ در فایل .htaccess و ... داره. ایشالا با انجام روش فوق این خطا نیز رفع میشه.
در غیر این صورت، به صورت خصوصی دسترسی ارائه بدید.
alisajjad1374
August 25th, 2017, 14:43
خواهش میکنم. اگر عرایضم مبهم بوده عذر خواهی میکنم.
کاری که لازم هست انجام بدین اینه که دامنهای که قصد پارکش رو دارید، از Aliases حذف و به Addon Domains اضافه کنین با این تفاوت که مسیر نوشته شده در قسمت Document Root رو مثل دامنهی دیگرتون که Addon هست قرار بدید.
با اینکار درواقع هیچکدام از دامنهها در Aliases قرار ندارند و هر دو دامنه (دامنهای که از پیش Addon بوده و دامنهای که قصد پارک اون رو دارید) در Addon Domains قرار دارن و مسیر فراخوانی اطلاعات یعنی Document Root آنها یکیست.
در مورد مشکل گزارش شده، این خطا دلایلی مختلفی از جمله وجود مشکل در تنظیمات سرور (Virtualhost و ...)، وجود لوپ در فایل .htaccess و ... داره. ایشالا با انجام روش فوق این خطا نیز رفع میشه.
در غیر این صورت، به صورت خصوصی دسترسی ارائه بدید.
باسلام و تشکر
ممنون از شما
متأسفانه هاستم یک ادان دامین بیشتر نداره.
ظاهرا راه دیگری نیست!؟
ximenes
August 26th, 2017, 10:41
سلام و عرض ادب،
پارک دامنه از این راه امکانپذیر بود اما در صورتی که تمایل به ارجاع دامنه داشته باشید، راه دیگش Redirect کردن دامنه به سمت Addon Domain مورد نظرتون، مستقیماً از طریق پنل دامنه هست.
به صورت معمول پنل دامنههای بینالمللی این امکان رو د اختیار شما قرار میده تا دامنه را بر روی سرورهایشان پارک کنید و سپس از آن طریق به سمت دامنهی مورد نظر Redirect کنین.
انجام این کار از طریق دامنههای ملی با توجه به نبود این آپشن (پارک و ارجاع دامنه) امکانپذیر نیست.