توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت ربات فروش فایل تبگرام
mirmohsen
August 20th, 2017, 23:41
من یک سایت دانشجویی دارم. میخام یک ربات باشه که کاربران داخلش عضو بشن و اگر فایلی بدرد بخوری دارند برای فروش بزارند و این فایلها بعد از تایید مدیریت در کانال عمومی ارسال بهش تا فروخته بشه. و بعد از فروش درصدی به عنوان کارمزد به مدیر تعلق بگیره و بقیه توی حساب کاربر بره و هر وقت درخواست کرد به حسابش واریزبشه.
لطفا هزینه چنین رباتی رو در همین پست اعلام کنید. به کمترین قیمت سفارش داده میشه. نمونه کار هم داشتین عالیه
kiavaco
August 20th, 2017, 23:43
با هزینه 300 هزار تومان قابل انجام هست توسط php میتونید از تلگرام در ارتباط باشید
k-pax
August 21st, 2017, 13:41
من یک سایت دانشجویی دارم. میخام یک ربات باشه که کاربران داخلش عضو بشن و اگر فایلی بدرد بخوری دارند برای فروش بزارند و این فایلها بعد از تایید مدیریت در کانال عمومی ارسال بهش تا فروخته بشه. و بعد از فروش درصدی به عنوان کارمزد به مدیر تعلق بگیره و بقیه توی حساب کاربر بره و هر وقت درخواست کرد به حسابش واریزبشه.
لطفا هزینه چنین رباتی رو در همین پست اعلام کنید. به کمترین قیمت سفارش داده میشه. نمونه کار هم داشتین عالیه
با نمونه کارهای حرفه ای ربات تلگارم
در خدمت شما هستیم
در تلگرام با ما در تماس باشید