ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ip اختصاصی یا اشتراکی برای مشتریان چه تفاوتی دارد

<?php?>
August 20th, 2017, 18:01
فرض کنید ما 500 مشتری از تمام قشر ها دارید . از سایت های اموزشی گرفته تا سایت های خبری .

اگر برای همشون ip اشتراکی سط کنیم , چه خطری میتونه اونارو تهدید کنه ؟

شنیدم که برای بهینه سازی بیشتر بهتر است از ای پی اختصاصی استفاده بشه - لطفا توضیح بدید یعنی چی بهینه سازی بیشتر ؟ چه فرقی میکنه ؟
اگر همیشه هواسمون باشه و ip اشتراکی بلاک نشه و ..... ایا بازم میتونیم نتیجه بگیریم که ip اختصاصی بهتره ؟ دلیل ؟

با تشکر از وقتی که میزارید

Amy
August 20th, 2017, 19:17
با سلام و احترام

فکر میکنم در معنی IP اختصاصی و اشتراکی دچار اشتباه شدید

به عنوان مثال ، شما یک سرور + یک IP تهیه میکنید و روی اون سرور میزبانی وب انجام میدید
با استفاده از IP که دارید ، بسته به قدرت سرور میتونید به عنوان مثال 100 سایت میزبانی کنید
سایت هایی که از IP و سرور شما استفاده میکنند ، میشود هاست اشتراکی یا به عنوان مثال IP اشتراکی

اما یک زمانی هست شما روی همون سرور برای یک مشتری خودتون یک IP جدا تهیه میکنید
سرور اشتراکی باقی میمونه و یک IP اختصاصی داده میشه به مشتری

در بحث v.p.n هم همینطور هست ، مثلا 1000 نفر از یک IP و سرور برای اتصال استفاده میکنند
میشه IP اشتراکی
ولی مثلا شما یک IP اختصاصی میخرید و فقط شما اجازه استفاده از اون IP در v.p.n رو دارید

در کل این IP نیست که فرقی داشته باشه
فرق توی میزان استفاده است

با تشکر :53:

<?php?>
August 20th, 2017, 19:51
با سلام و احترام

فکر میکنم در معنی IP اختصاصی و اشتراکی دچار اشتباه شدید

به عنوان مثال ، شما یک سرور + یک IP تهیه میکنید و روی اون سرور میزبانی وب انجام میدید
با استفاده از IP که دارید ، بسته به قدرت سرور میتونید به عنوان مثال 100 سایت میزبانی کنید
سایت هایی که از IP و سرور شما استفاده میکنند ، میشود هاست اشتراکی یا به عنوان مثال IP اشتراکی

اما یک زمانی هست شما روی همون سرور برای یک مشتری خودتون یک IP جدا تهیه میکنید
سرور اشتراکی باقی میمونه و یک IP اختصاصی داده میشه به مشتری

در بحث v.p.n هم همینطور هست ، مثلا 1000 نفر از یک IP و سرور برای اتصال استفاده میکنند
میشه IP اشتراکی
ولی مثلا شما یک IP اختصاصی میخرید و فقط شما اجازه استفاده از اون IP در v.p.n رو دارید

در کل این IP نیست که فرقی داشته باشه
فرق توی میزان استفاده است

با تشکر :53:

با تشکر از لطفتون .
من تفاوت نوع بهره برداری از ip اختصاصی و اشتراکی رو میدونم .
منظورم اینه که ip اختصاصی چه سودی برای بهینه سازی سایت مشتری من در موتور های جستجوگر گوگل و ...... داره .

tebyanhosting
August 21st, 2017, 19:00
با تشکر از لطفتون .
منظورم اینه که ip اختصاصی چه سودی برای بهینه سازی سایت مشتری من در موتور های جستجوگر گوگل و ...... داره .

سلام
متفاوت هست بعضی ها برای اینکه کسی ندونه از کجا هاست گرفتن یا نمایندگی ای پی میگیرن بعضی ها برای سئو و بعضی ها برای دی ان اس و اطلاعات اختصاصی و ....

mahdi66
August 22nd, 2017, 10:14
با تشکر از لطفتون .

کاربر می تونه سایتش رو با آیپی هم باز کنه
آیپی اختصاصی تاثیر روی سئو داره
با نیم سرور اختصاصی نمیشه راحت فهمید هاستش از کجاست
ایمیل رو میشه تنظیم کرد از آیپی خودش ارسال کنه
ssl هم بصورت اختصاصی روی آیپی خودش نصب میشه

اما مهمترین دلیل قبلا استفاده از ssl بود چون نمی شد روی آیپی شیر ssl داد که الان این مشکل حل شده
و الان مهمترین دلیل بحث سئو هست که تاثیر داره و بعد بحث ارسال ایمیل

fireserver
August 22nd, 2017, 16:33
فرض کنید ما 500 مشتری از تمام قشر ها دارید . از سایت های اموزشی گرفته تا سایت های خبری .

شنیدم که برای بهینه سازی بیشتر بهتر است از ای پی اختصاصی استفاده بشه - لطفا توضیح بدید یعنی چی بهینه سازی بیشتر ؟ چه فرقی میکنه ؟
اگر همیشه هواسمون باشه و ip اشتراکی بلاک نشه و ..... ایا بازم میتونیم نتیجه بگیریم که ip اختصاصی بهتره ؟ دلیل ؟

با سلام و عرض احترام

بحث آی پی اختصاصی در دو مورد مطرح میشه:

1- دی ان اس اختصاصی برای کاربر - اس اس ال اختصاصی روی آی پی کاربر

2- زمانی که تعداد درخواست همزمان از آی پی بیشتر از 65535 عدد باشد چون یک آی پی در شبکه اینترنت قادر به پاسخگویی به بیشتر از 65535 عدد درخواست همزمان نیست.

abc500x500
August 22nd, 2017, 23:15
با سلام و عرض احترام

2- زمانی که تعداد درخواست همزمان از آی پی بیشتر از 65535 عدد باشد چون یک آی پی در شبکه اینترنت قادر به پاسخگویی به بیشتر از 65535 عدد درخواست همزمان نیست.

درود دوست عزیز. در این مورد ممکنه توضیح بدین.
مرسی

kandohost.com
August 24th, 2017, 13:34

باسلام

با تایید نظر دوستان ، یک مزیت دیگر در استفاده از ip اختصاصی هست . اگر شما درگاه پرداخت در سایتتون داشته باشید و شرکت هاستینگ آی پی اشتراکی رو به دفعات زیاد تغییر بده شما مجبورید هر بار آی پی جدید را به درگاه پرداخت دوباره ست کنید و از این نظر هم اگر آی پی اختصاصی باشد برای مشتری راحت تر خواهد بود. که البته این مورد فقط برای سایت های فروشگاهی و آنهایی که درگاه پرداخت بانکی دارند صدق می کند.

bakuryu
August 25th, 2017, 17:51
درود دوست عزیز. در این مورد ممکنه توضیح بدین.
مرسی

عددش چجوری بدست میاد ؟

این در واقع از ۱۶ بیت بدست میاد که ۲ به توان ۱۶ منهای یک این عدد بدست میاد

starting
August 25th, 2017, 20:37

خیر مشکلی ندارند
بیشتر سایتهای ایران رو همین آی پی اشتراکی هستند
و یکی از بزگترین آی پی اشتراکی که میشه مثال زد کلود فلر هست
بهینه سازی و... ربطی نداره در مواقعی امکان داره مثلا 30 سایت با یک دیتابیس میخواید بالا بیارید بهتره یک آی پی نداشته باشند اونم در حد احتمال هست و نمیشه یقینا گفت علت آی پی هست یا سیستم ضد اسپم گوگل
چون یک وقت میگیره و وقتی نمیگیره