ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بستن پورت usb در اکتیو دایرکتوری

esmaeil1
August 20th, 2017, 16:12
سلام به دوستان گرامی

من یه شبکه دارم که در اون پورت usb از طریق پالیسی های اکتیو دایرکتوری مسدود هست و فلش درایو به هیچ وجه نمیتونه متصل بشه اما چیزی که امروز متوجه شدم این هست که اگر موبایل اندرویدی یا هر .... به پورت usb متصل بشه امکان انتقال فایل و ... وجود داره میخواستم بدون مکسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم این دسترسی رو هم بگیرم ؟

pakradm
August 20th, 2017, 16:50
با سلام و احترام

میتونید از طریق BIOS پورت های USB را غیرفعال کنید و بر روی BIOS هم پسورد بگذارید.
البته به شرطی که افرادتون در کیس را باز نکنن و ...!:d

itgalaxy
January 31st, 2018, 15:12
سلام به دوستان گرامی

من یه شبکه دارم که در اون پورت usb از طریق پالیسی های اکتیو دایرکتوری مسدود هست و فلش درایو به هیچ وجه نمیتونه متصل بشه اما چیزی که امروز متوجه شدم این هست که اگر موبایل اندرویدی یا هر .... به پورت usb متصل بشه امکان انتقال فایل و ... وجود داره میخواستم بدون مکسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم این دسترسی رو هم بگیرم ؟

سلام

روش کار اینجا توضیح داده شده :

http://www.adminportal.ir/blocking-removable-storage-via-gpo (http://www.adminportal.ir/blocking-removable-storage-via-gpo/)

razavihost
January 31st, 2018, 15:47
سلام به دوستان گرامی

All Removable Storage classes: Deny all access
Enabled

Removable Disks: Deny read access
Enabled

Removable Disks: Deny write access
Enabled

WPD Devices: Deny read access
Enabled

WPD Devices: Deny write access
Enabled

باید این موارد رو انجام بدین تا موبایل هم مسدود بشه.
موبایل رو جزو WPD حساب کردن.و حتی دوربین های دیجیتال

farhadhelix
February 2nd, 2018, 00:48
از طریق gpedit.msc میتونید ببندید usb هارو