بله اول از هاست قبلی خود بکاپ بگیرید سپس انتقال بدید به سرور جدید. اگر کنترل پنل هاست قبلی و جدید از یک مدل باشد مشکلی ندارد ولی اگر متفاوت باشد اول باید تغییر دهید
موفق باشید
ertebat7
August 20th, 2017, 09:10
سلام
ابتدا در سرور اختصاصی بایستی کنترل پنل مورد نظر سی پنل / دایرکت ادمین ... را نصب و کانفیگ کامل وب سرور و امنیت و موارد دیگر انجام دهید
سپس اقدام به انتقال بک اپ کنید
اگر سی پنل هست و قصد دارید سی پنل نصب کنید به راحتی می توانید بک اپ خود را ریستور کنید
d-hadi
August 20th, 2017, 23:25
با تشکر از همه دوستان، کنترل پنل هر دو سی پنل هست و چون در بخش سی پنل بودم عنوان نکردم، دو سوال دیگه دارم
اول - با بکاپ و بعد ریستور تنظیمات مختلف هیچ نیازی نیست انجام بشه؟ بانکهای اطلاعاتی و... همه به درستی منتقل میشن؟
دوم اینکه اگه هاست اشتراکی فضای کافی برای بکاپ نداشته باشه چی؟ مثلا الان بیش از نود درصد فضا اشغال شده
kiavaco
August 20th, 2017, 23:26
شما بهترین راه اینه
backup wizard بگیرید
ببرید public_html
755 ست کنید
از سرور دیگر
wget کنید بعدش ریست کنید با دستور ریست بک اپ سیپنل
vpgroup
August 20th, 2017, 23:30
با تشکر از همه دوستان، کنترل پنل هر دو سی پنل هست و چون در بخش سی پنل بودم عنوان نکردم، دو سوال دیگه دارم
اول - با بکاپ و بعد ریستور تنظیمات مختلف هیچ نیازی نیست انجام بشه؟ بانکهای اطلاعاتی و... همه به درستی منتقل میشن؟
دوم اینکه اگه هاست اشتراکی فضای کافی برای بکاپ نداشته باشه چی؟ مثلا الان بیش از نود درصد فضا اشغال شده
با سلام و احترام
مورد اول: اگر بکاپ گرفتید و ریستور کردید با مشکلی مواجهه شدید دیتابیس را مجدد بارگزاری کنید مشکل جل میشود. معمولاً مشکلات احتمالی فقط برای دیتابیس پیش می آیند. در کل خیر راحت میتوانید انتقال بدهید
مورد دوم: اگر فضای شما کافی نیست به مدیر سرور خود تیکت ارسال کنید و لینک بکاپ مستقیم از ایشون تهیه کنید و در سرور جدید انتقال بدهید.
موفق باشید
d-hadi
August 21st, 2017, 18:16
با تشکر دوباره از راهنماییها، من بکاپ گرفتم ولی برای ریستور مشکل دارم، وقتی میخوام اینکار رو در سی پنل انجام بدم برای جستجوی فایل ظاهرا فقط باید از روی کامپیوتر خودم آپلود کنم و جایی ندیدم که بشه آدرس داد، یعنی حتما باید فایل بکاپ رو دانلود کنم روی سیستم خودم و بعد باز آپلود کنم؟ (فایل بکاپ رو به سرور جدید هم منتقل کردم)
و البته یک سوال دیگه، من فول بکاپ گرفتم ولی برای ریستور گزینه مشابه نداره و ریستور دیتابیس و home directory و ایمیل جداگانه داره، باید برای همه همون فایل فول بکاپ رو انتخاب کنم؟
با سپاس
pardazit.net
August 21st, 2017, 18:21
با تشکر دوباره از راهنماییها، من بکاپ گرفتم ولی برای ریستور مشکل دارم، وقتی میخوام اینکار رو در سی پنل انجام بدم برای جستجوی فایل ظاهرا فقط باید از روی کامپیوتر خودم آپلود کنم و جایی ندیدم که بشه آدرس داد، یعنی حتما باید فایل بکاپ رو دانلود کنم روی سیستم خودم و بعد باز آپلود کنم؟
و البته یک سوال دیگه، من فول بکاپ گرفتم ولی برای ریستور گزینه مشابه نداره و ریستور دیتابیس و home directory و ایمیل جداگانه داره، باید برای همه همون فایل فول بکاپ رو انتخاب کنم؟
با سپاس
سلام
باید از داخل WHM رستور کنید
لطفا از داخل whm به مسیر زیر بروید :
Backup ---> Restore a Full Backup/cpmove File
tebyanhosting
August 21st, 2017, 18:22
با تشکر دوباره از راهنماییها، من بکاپ گرفتم ولی برای ریستور مشکل دارم، وقتی میخوام اینکار رو در سی پنل انجام بدم برای جستجوی فایل ظاهرا فقط باید از روی کامپیوتر خودم آپلود کنم و جایی ندیدم که بشه آدرس داد، یعنی حتما باید فایل بکاپ رو دانلود کنم روی سیستم خودم و بعد باز آپلود کنم؟
با سپاس
از طریق ssh باید انجام بدید با دستور wget و بعد ادرس فایل بکاپ
در صورت تمایل میتونید در تلگرام پیام بدید راهنماییتون میکنم
d-hadi
August 21st, 2017, 18:33
سلام
باید از داخل WHM رستور کنید
لطفا از داخل whm به مسیر زیر بروید :
Backup ---> Restore a Full Backup/cpmove File
من اتفاقا از اونجا هم سعی کردم ولی عین همون بخش گزینه browse داره که فقط از روی سیستم میشه فایل رو انتخاب کرد. البته این در بخش Restore with File هست. یک گزینه Restore with Username هم داره که من سر درنیاوردم. اگه باید از این قسمت اقدام کنم لطفا یه توضیح مختصر بدید و اینکه چه گزینه ای رو باید انتخاب کنم
tebyanhosting
August 21st, 2017, 18:36
من اتفاقا از اونجا هم سعی کردم ولی عین همون بخش گزینه browse داره که فقط از روی سیستم میشه فایل رو انتخاب کرد. البته این در بخش Restore with File هست. یک گزینه Restore with Username هم داره که من سر درنیاوردم. اگه باید از این قسمت اقدام کنم لطفا یه توضیح مختصر بدید و اینکه چه گزینه ای رو باید انتخاب کنم
توضیح های بیشتر :
برید از قسمت بکاپ بکاپ بگیرید و دسترسی 644 بدید به فایل و بیاریدش قسمت روت هاست
بعد برید وارد ssh سرورتون بشید و با دستور wget به این صورت :
wget backup-_user.tar.gz
به جای backup-_user.tar.gz اسم فایل بکاپ رو بذارید و بزنید اپ که شد برید توی whm قسمت بکاپ یه قسمت هست که میتونی بکاپ های که توی سرور هست رو بزنی برا ریستور
اکانت رو انتخاب بکن و بزن برا ریستور بشه / تمام
d-hadi
August 21st, 2017, 18:40
برید توی whm قسمت بکاپ یه قسمت هست که میتونی بکاپ های که توی سرور هست رو بزنی برا ریستور
اکانت رو انتخاب بکن و بزن برا ریستور بشه / تمام
خیلی ممنون ولی دقیقا مشکل من همینجاست، فتیل بکاپ رو به سرور منتقل کردم ولی اینجا نمیدونم چطوری ریستور کنم، توی whm جایی ندیدم بشه فایل رو از سرور انتخاب کرد
tebyanhosting
August 21st, 2017, 18:45
خیلی ممنون ولی دقیقا مشکل من همینجاست، فتیل بکاپ رو به سرور منتقل کردم ولی اینجا نمیدونم چطوری ریستور کنم، توی whm جایی ندیدم بشه فایل رو از سرور انتخاب کرد
از قسمت Restore a Full Backup/cpmove File
عکس پیوست شد از این قسمت باید توی لیست باشه
36583
d-hadi
August 21st, 2017, 18:51
فکر میکنم مشکل من اینه که فایل روی روت نیست، الان فایل بکاپ داخل پوشه public_html یکی از یوزرها هست، چطور میتونم اون رو به روت کپی کنم؟ فقط باید از طریق ssh و تایپ فرمان انجام داد؟
این موردی هست که قبلا هم بزام سوال بود، از طریق whm راهی برای کپی فایل نیست؟
tebyanhosting
August 21st, 2017, 18:55
فکر میکنم مشکل من اینه که فایل روی روت نیست، الان فایل بکاپ داخل پوشه public_html یکی از یوزرها هست، چطور میتونم اون رو به روت کپی کنم؟ فقط باید از طریق ssh و تایپ فرمان انجام داد؟
جناب چون مبتدی هستید تشریف بیارید تلگرام بنده شخصا با نرم افزار AnyDesk متصل میشم به سیستم شما و براتون انجام میدم شما هم یاد بگیرید
چون هر چی الان با راه حل و متن و عکس به شما بگیم شما متوجه نمیشید
d-hadi
August 21st, 2017, 19:13
جناب چون مبتدی هستید تشریف بیارید تلگرام بنده شخصا با نرم افزار AnyDesk متصل میشم به سیستم شما و براتون انجام میدم شما هم یاد بگیرید
چون هر چی الان با راه حل و متن و عکس به شما بگیم شما متوجه نمیشید
ممنون از لطفتون، هر وقت فرصت شد بتون پیام میدم
joomla2
August 21st, 2017, 20:23
سلام.
باید از ssh اقدام کنید.
بعد از ورود به ssh به مسیر زیر بروید
cd /home
با دستور wget فایل بک آپ را دانلود کنید.
بعد وارد whm شوید از قسمت backup وارد Restore a Full Backup/cpmove File شوید.
در قسمت Transfer Method گزینه Restore with Username را انتخاب کنید.
بعد از فیلد پایینش فایل بک آپ را انتخاب کنید و روی دکمه restore پایین صفحه کلیک کنید.
موفق باشید
dizaji_saeed
August 21st, 2017, 20:34
این موردی هست که قبلا هم بزام سوال بود، از طریق whm راهی برای کپی فایل نیست؟درود
پلاگین ConfigServer Explorer (cse) رو روی whm روت نصب کنین
بعد از طریق این پلاگین، میتونین به همه فایلهای سیستم دسترسی داشته باشین و عملیات گوناگون (حذف ، کپی، انتقال ، تغییر نام ، تغییر پرمیشنها ، تغییر owner ، آپلود فایل ، ایجاد پوشه و ...) رو به سادگی انجام بدین
از همین طریق ، میتونین فایل بکاپ رو به جایی که میخاین ، منتقل کنین
آموزش نصب cse از طریق ssh سرور:
cd /usr/src
rm -fv /usr/src/cse.tgz
wget https://download.configserver.com/cse.tgz
tar -xzf cse.tgz
cd cse
sh install.sh
rm -Rfv /usr/src/cse*
موفق باشین
yourhosting
August 21st, 2017, 22:01
در سرورتان از قابلیت
Copy an Account From Another Server With an Account Password
استفاده کنید
بدون نیاز به wget و ...!
d-hadi
August 21st, 2017, 23:59
با تشکر از همه دوستان، مشکل حل شد، فایل بکاپ چون توی روت نبود نشان داده نمیشد، کپی کردم و انجام شد
درود
پلاگین ConfigServer Explorer (cse) رو روی whm روت نصب کنین
بعد از طریق این پلاگین، میتونین به همه فایلهای سیستم دسترسی داشته باشین و عملیات گوناگون (حذف ، کپی، انتقال ، تغییر نام ، تغییر پرمیشنها ، تغییر owner ، آپلود فایل ، ایجاد پوشه و ...) رو به سادگی انجام بدین
از همین طریق ، میتونین فایل بکاپ رو به جایی که میخاین ، منتقل کنین
آموزش نصب cse از طریق ssh سرور:
cd /usr/src
rm -fv /usr/src/cse.tgz
wget https://download.configserver.com/cse.tgz
tar -xzf cse.tgz
cd cse sh
install.sh
rm -Rfv /usr/src/cse*
موفق باشین
با سپاس از شما، این افزونه گمونم خیلی به دردم بخوره. دستورات رو انجام دادم ولی وقتی به install.sh میرسم پیغام command not found میده! احیانا جایی اشتباه تایپی نشده؟
- - - Updated - - -
در سرورتان از قابلیت
Copy an Account From Another Server With an Account Password
استفاده کنید
بدون نیاز به wget و ...!
اتفاقا قبل از گذاشتن تیکت، این قابلیت رو هم استفاده کردم ولی انجام نمیشد، فکر میکنم هاست مبدا باید دسترسی های خاصی داشته باشه، ولی به هر حال نتونستم
yourhosting
August 22nd, 2017, 00:15
با تشکر از همه دوستان، مشکل حل شد، فایل بکاپ چون توی روت نبود نشان داده نمیشد، کپی کردم و انجام شد
با سپاس از شما، این افزونه گمونم خیلی به دردم بخوره. دستورات رو انجام دادم ولی وقتی به install.sh میرسم پیغام command not found میده! احیانا جایی اشتباه تایپی نشده؟
- - - Updated - - -
اتفاقا قبل از گذاشتن تیکت، این قابلیت رو هم استفاده کردم ولی انجام نمیشد، فکر میکنم هاست مبدا باید دسترسی های خاصی داشته باشه، ولی به هر حال نتونستم
یکبار فایروال رو غیرفعال کنید مجددا تست کنید
./install.sh باید بزنید
d-hadi
August 22nd, 2017, 00:48
یکبار فایروال رو غیرفعال کنید مجددا تست کنید
./install.sh باید بزنید
ببخشید من مبتدی هستم و ممکنه خوب متوجه نشم، insyall.sh/. که میزنم پیغام No such file or directory میده
در مورد فایروال نمیدونم چطوری غیرفعال کنم!!
yourhosting
August 22nd, 2017, 00:55
ببخشید من مبتدی هستم و ممکنه خوب متوجه نشم، insyall.sh/. که میزنم پیغام No such file or directory میده
در مورد فایروال نمیدونم چطوری غیرفعال کنم!!
cd /usr/src
cd cse
sh install.sh
rm -Rfv /usr/src/cse*
d-hadi
August 22nd, 2017, 00:57
cd /usr/src
cd cse
sh install.sh
rm -Rfv /usr/src/cse*
مجدد همون فرمان قبلی رو زدم و نصب شد، اگه باز مشکلی بود میپرسم
خیلی خیلی ممنون