توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال مهم در مورد بک لینک ها
ColdWorld
August 20th, 2017, 01:47
سلام دوستان
چند سوالی هست که خیلی ذهنم رو مشغول کرده...
1- چه نوع بک لینکی از این دو نوع بهتر و پیشنهاد میدید؟؟
1-1 یک بکلینک گرون قیمت با پیج اتوریتی 76 از سایت http://1abzar.com
1-2 مجموعه ی 10 20 30 تا بکلینک ها با پیج اتوریتی 30 تا 45 (تولید مختوا دارن و اسپم نیستن) ؟؟؟
1-3 بکلینک های کامنتی و پروفایلی در سایتهای edu و gov و سایت های رنک دار دیگه.
========
2- بک لینک ها تا چه زمان قابل استفاده هستن؟؟
مثلاً فرض کنید بنده یه بکلینک سه ماهه خریدم از سایت 1pezeshk، حالا باید از کجا بفهممم که دیکه لازم نیست تمدیدش کنم؟ چند ماه کافیه؟
===
3 - بهترین جاهایی که میشه بک لینک معتبر تهیه کرد کجاست؟؟ لطفاً تجربه هاتون رو بگید
ColdWorld
August 20th, 2017, 09:00
کسی نمیتونه هیچ کمکی بکنه؟
wapmaster
August 20th, 2017, 09:04
سلام
اگر شما بک لینک با موضوع سایتتون خریداری کنید خیلی به سودتونه و اینکه بک لینک فله ای نخرید
از سایتهایی بک لینک بخرید که کلا ده بک لینک خروجی دارن اینجوری خیلی به نفع شماست
ColdWorld
August 20th, 2017, 09:15
سلام
اگر شما بک لینک با موضوع سایتتون خریداری کنید خیلی به سودتونه و اینکه بک لینک فله ای نخرید
از سایتهایی بک لینک بخرید که کلا ده بک لینک خروجی دارن اینجوری خیلی به نفع شماست
سلام.من به بکلینک فله ای تو وبلاگ ها اصلاً اعتقای ندارم.منتهای سایتهایی مثل Backlink.ir و netfollower.ir بکلینک های خوبی میفروشن.من میخوام بدونم اون بلینک با پیج اتوریتی 76 بهتره + یه سایت دیگه با پیج اتوریتی 69.یا اون 10 20 30 تا لینکی که این سایتها میزننن؟ ولا سایت من به زور یدونه مرتبط پیدا کردم که تو اون درج کردم لینک،مشکل اینجاست سایتهای مرتبط خیلی خیلی سخت پیدا میشن که بکلینک هم بدن و رتبشون خوب باشه.
wapmaster
August 20th, 2017, 09:56
یک دونه بک لینک اتوریتی بالا خیلی بهتر از بک لینک هایی هست که اصلا جایگاه خوبی ندارن
ColdWorld
August 20th, 2017, 10:07
یک دونه بک لینک اتوریتی بالا خیلی بهتر از بک لینک هایی هست که اصلا جایگاه خوبی ندارن
خبر دارم دوست عزیز این مورد رو.سوال اصلی این بود که این دوتا نوع بکلینکی که مثال زدم با ارزش هستن.یعنی هر دو تولید محتوا دارن هر دو اتوریتی دارن.منتها اونی که 1 دونه یا دوتاست اتوریتیش دو برابر ایناست.میخوام ببینم بین این دوتا کدومشون با ارزشتره اون رو بگیرم.اونی که تعداد بیشتره اتوریتیش کمتره، یا اونی که تعدادش کمه اتوریتیش دو برابره.
wapmaster
August 20th, 2017, 12:50
اونی که تعدادش کمتره اتوریتیش بیشتره بهتره
ColdWorld
August 20th, 2017, 12:55
مرسی از شما
دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن
ColdWorld
August 21st, 2017, 15:17
جواب درست دوتا سوال بعدی رو کسی نمیدونه؟؟؟!!!
armincity
August 21st, 2017, 16:18
تا زمانی که بک لینک شما در اون سایته ثبت شده و به محض برداشتن کم کم اثرش از بین میره(حدود 1-3 ماه)
بهتره مستقیم از وبسایت ها بخرید تا واسط ها مثلا سایت دانلود روزانه
بک لینک کم ولی با اتوریتی بالا بخرید مناسبه
حالا اتوریتی 76 نباشه هم نباشه...
ColdWorld
August 21st, 2017, 16:38
تا زمانی که بک لینک شما در اون سایته ثبت شده و به محض برداشتن کم کم اثرش از بین میره(حدود 1-3 ماه)
بهتره مستقیم از وبسایت ها بخرید تا واسط ها مثلا سایت دانلود روزانه
بک لینک کم ولی با اتوریتی بالا بخرید مناسبه
حالا اتوریتی 76 نباشه هم نباشه...
از دانلود روزانه دارم بکلینک عزیز.اما سوال من رو فکر کنم بد متوجه شدید. ببینید من تو دانلود روزانه بکلینک دارم 3 ماهه.از این خیلی قوی تر هست که اونم میخوام بگیرم اتوریتیش 76 ــه یعنی خیلی عالیه.سوال اینجاست که تا کی باید اینارو تمدید کنم؟ چطوری بفهمم دیگه بعد از این یه زمانی تمدید کنم فایده نداره؟من از سایت های خوبی بکلینک دارم مستقیم هم خریدم
armin.rf
August 21st, 2017, 17:28
با سلام و احترام
زمان پیشنهادی برای بک لینک 6 ماه هستش قربان اما این بدین معنی نیست که تا 6 ماه نتیجه نمیگیرید
نکته ای که باید قابل توجه قرار بدید اینه که در سایت های مزرعه لینک {سایت هایی که صرفا برای تبلیغ ساخته شده ان} نخرید بهتره
حتما چک کنید که سایت اپدیت داشته باشه و صرفا جهت فروش تبلیغات ساخته نشده باشه
Ashkankamangar.ir
September 10th, 2017, 03:37
سلام دوستان
1-2 مجموعه ی 10 20 30 تا بکلینک ها با پیج اتوریتی 30 تا 45 (تولید مختوا دارن و اسپم نیستن) ؟؟؟
========
مثلاً فرض کنید بنده یه بکلینک سه ماهه خریدم از سایت 1pezeshk، حالا باید از کجا بفهممم که دیکه لازم نیست تمدیدش کنم؟ چند ماه کافیه؟
===
3 - بهترین جاهایی که میشه بک لینک معتبر تهیه کرد کجاست؟؟ لطفاً تجربه هاتون رو بگید
سلام
ساخت بک لینک رایگان با استفاده از وبسایت
http://www.amarweb.ir/
arash05
September 15th, 2017, 21:14
بک لینک خیلی موضوع حسیاسیه مواظب باشید.
بعضی وقت ها بک لینکی میگیرید که برای شما بد تمام میشه و رتبه شما بدتر خواهد شد.
این موارد رو توجه داشته باشید بر اساس تجربه شخصی میگم:
بک لینکی بگیرید که حتماً مرتبط یا حداقل نزدیک به موضوع وب سایت شما باشد.
بنظر من لینک های چند ماهه فایده ای نداره چون احتمالاً بعد از انقضا رتبه شما برمیگرده!
برید تو سایت های مرتبط (حتی خارجی) پست مهمان بنویسید و لینک خودتون رو هم بزارید تو متن یا با مدیر اون سایت صحبت کنید با دریافت پول این رو قبول کنه!
همین کار رو بعضی از سایت های واسط انجام میدن (رپورتاژ آگهی)
morgoet
September 15th, 2017, 22:34
سلام دوستان
========
===
سلام خدمت شما
چند بک لینک با کیفیت مناسب تر از تعداد زیادی بک لینک بی کیفیت است.
توجه داشته باشید موضوع سایت لینک دهنده با موضوع سایت شما مرتبط باشد
بک لینک کامنتی به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود.
بک لینک ها تا زمانی که فعال باشند بر روی سایت شما تاثیر دارند و پس از حذف دیگر اثری بر سایت شما نخواهند داشت.
پیروز باشید.
babakm
October 2nd, 2017, 06:14
سلام دوستان
========
===
درود بر شما
می خواستم بدونم شما اولین بک لینکتون رو چند وقت بعد از شروع سایتتون خریدید و بک لینک های بعدی رو چند وت باید بگیرید؟
nezammoble
November 12th, 2017, 14:29
سلام
من وب سایتم رو به تازگی راه اندازی کردم و در مورد سئو و بک لینک اطلاعات کمی دارم.
اجاره آپارتمان مبله در تهران (http://nezammoble.com) این وب سایت من هست
میخواستم بپرسم از کجا میتونم بک لینک خریداری کنم که سایتم تو گوگل رتبه کسب کنه؟ کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
iroo
November 16th, 2017, 20:10
بک لینک با بیشترین اتوریتی
بک لینک مرتبط با فعالیت شما
بک لینک از سایت بازدید دار
بک لینک از سایت هم زبان
بک لینک از سایتی که کم لینک گذاشته، نه سایتی که 1000 تا لینک فروخته و همه جاش پر لینکه
بک لینک های مدت دار، به نظرم حداقل 6 ماه
devinar
November 17th, 2017, 22:49
استارتر عزیز پیشنهادات بنده خدمت حضور شما :
1- حتما بک لینک از موضوع مشابه سایت خود تهیه کنید
2- اصلا بک لینک از اسپمر ها نگیرید
3- اصلا بک لینک از سایت های فیدخوان نگیرید
4- به فالو بودن لینک در هنگام بک لینک توجه بفرمایید
5- دقت بفرمایید سایت مورد چه پیج اصلی و چه در بقیه پیج ها مجموعا کمتر از 10 یعنی عدد تک رقیمی 9 و پایین تر لینک گذاشته باشه.
6- اتوریتی های نرمال یعنی خوب اگه 3 تا 5 سایت بگیرید خوبه یعنی جوابگویی بهتر از گرفتن از 1 سایت با اتوریتی عالی هستش.
7- اصلا پکیجی خرید نکنید یعنی اصلا سمت فروشنده های پکیجی نرید هر کجا همچین گزینه ای یعنی فروش پکیج دیدید برگشت بزنید
8- از خود سایت درخواست تبلیغ متنی رو ارسال کنید ( پیوست به گزینه 7 منظور هستش )
iroo
November 17th, 2017, 23:14
استارتر عزیز پیشنهادات بنده خدمت حضور شما :
1- حتما بک لینک از موضوع مشابه سایت خود تهیه کنید
2- اصلا بک لینک از اسپمر ها نگیرید
3- اصلا بک لینک از سایت های فیدخوان نگیرید
4- به فالو بودن لینک در هنگام بک لینک توجه بفرمایید
5- دقت بفرمایید سایت مورد چه پیج اصلی و چه در بقیه پیج ها مجموعا کمتر از 10 یعنی عدد تک رقیمی 9 و پایین تر لینک گذاشته باشه.
6- اتوریتی های نرمال یعنی خوب اگه 3 تا 5 سایت بگیرید خوبه یعنی جوابگویی بهتر از گرفتن از 1 سایت با اتوریتی عالی هستش.
7- اصلا پکیجی خرید نکنید یعنی اصلا سمت فروشنده های پکیجی نرید هر کجا همچین گزینه ای یعنی فروش پکیج دیدید برگشت بزنید
8- از خود سایت درخواست تبلیغ متنی رو ارسال کنید ( پیوست به گزینه 7 منظور هستش )
احسنت، عالی بود، دست خوش
abbas141
November 17th, 2017, 23:25
سلام
به نظر من به جای بک لینک سعی کنید ، رپورتاژ بگیرید و مطمئنا چند برابر بیشتر میتوانید نتیجه بگیرید :
نمیگم بک لینک بده ، یا رپورتاژ معجزه میکنه ولی از نظر من در حال حاظر به چندین دلیل رپورتاژ بهتره
1) بک لینک : متاسفانه شیوه قرار دادن بک لینک در سایت های مختلف خیلی یکسان شده است .
مثال در اکثر سایت ها : یا در هدر یا در فوتر یا در سایدبار ها بک لینک قرار میگره و طبیعتا خود گوگل هم الان فهمیده که لینک های زیادی که در این بخش ها هستند بک لینک هستند و با هدف دستکاری نتایج جستجو قرار داده شده است ، پس در خیلی موارد یک بی احتیاطی میتونه بدتر باعث بشه شما به جای پیشرفت نمره منفی بگیرید و پسرفت کنید .
بک لینک گرفتن نتاز به تجربه زیادی داره ، BackLink یک روش سئو کلاه سیاه هست و هیچ جایی از اون به عنوان یک روش کلاه سفید یاد نشده است .
روش های کلاه سیاه اکثرا در حال تغییر هستند ، خیلی از افراد این موضوع رو نمیدونند و سعی میکنند بک لینک بگیرند ، هزینه هم انجام میشه ولی در نهایت می بینید که به جای نتیجه بهتر ، وضعیت بدتر شده اس ت.
2) بک لینک مدت دار هست : بک لینک خوب به صورت حداقل 3 ماه ارائه میشه . و بعد از اون طبیعتا تموم میشه
ولی رپورتاژ به صورت دائمی هست و تاثیر کار انجام شده هیچ وقت از بین نمیره ، شاید کمتر بشه ولی از بین نمیره ولی در بک لینک اینطوری نیست و بعد از 1 سال کاملا نتیجه اون بک لینک از بین خواهد رفت .
3) و... که اگر تمایل داشتید بیشتر توضیح بدهم بفرمایید تا بیشتر توضیح بدهم .
mr.jabbari
November 18th, 2017, 01:35
سلام و عرض ادب خدمت استاتر عزیز
تهیه بک لینک اولا بستگی داره به اینکه شما چه مقدار هزینه بخاید بکنید (چقد پول دارید) و دومین حرکت اینکه شما سایتتون تولید محتوا میکنه یا اینکه سایت شرکتی یا سایتی با ایندکس پایینه !
(یعنی بسنجین ببینید تهیه بک لینک با اتوریتی بالا براتون بصرفه هست یا نه !)
تک تک گزینه هایی که گفتین اعم از 1 2 3 همشون تاثیر خودشون رو دارن ! و نمیشه گفت صددرصد این از اون یکی بهتره و... اما مشخصا بک لینکی که هم موضوع با سایت شما باشه تاثیر بیشتری داره و میتونه بهتر شمارو تو نتایج بالا بکشه
اینکه سایتی که شما ازش بک لینک میخرید باید آیپی خور باشه و... اصلا ملاک درستی نیست ! شما بک لینک خریدید نه بنر که این براتون با ارزش باشه !
سایتی که اتوریتی خوبی داشته باشی مشخصا به شما قدرت میبخشه حالا چه ایپی بخوره چه نخوره !
ببینید اینکه بگید مثلا من 1 سال بک لینک میخرم و دیگه نمیخرم درست نیست وقتی استارت تهیه بک لینک رو زدید باید تا وقتی که میخاید در نتایج رتبه بهتری از رقبا داشته باشید بک لینک تهیه کنید !
چرا که هرروز رقبا بک لینک بهتری تهیه میکنند و اگر شما عقب بمونید از تهیه بک لینک مشخصا افت میکنید و رقبا بالا تر میرن تو سرچا !
چون بک لینک تمام کننده سئو میباشد و تاثیر مستقیم دارد !
buylinks.biz (http://buylinks.biz/)
از سایت ما دیدن کنید !
با نمونه کاری هایی در صفحه اول !
در کل بگم :
سعی کنید اگر قصدتون 1 الی 3 ماه بک لینک خریدنه بک لینک کلا نخرید !
مگر اینکه کلمه ای که میخاید توش پیشرفت کنید خیلی رقبای خاصی نداشته باشه یعنی اصولا کلمه ی دشواری نباشه