PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قطع شدن لایت اسپید بعد از آپدیت

aminsoltani
August 20th, 2017, 01:15
سلام دوستان
لایت اسپیدی که من الان دارم استفاده میکنم ورژن 5.0.17 هستش. وقتی لایت اسپید رو آپدیت میکنم ( از طریق custom build 2 ) لایت اسپید بعد از مدتی (حدودا 20 دقیقه ) قطع میشه که باید لایت اسپید رو ریستارت کنم تا دوباره اوکی بشه و باز بعد از مدتی قطع میشه.

وقتی از ورژن 5.0.17 استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم. ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

موفق باشید.

Yas-Host
August 20th, 2017, 08:38
باسلام.

در تماس باشید بررسی شود.

aminsoltani
August 21st, 2017, 00:48
چیش باید بررسی بشه ؟

bakuryu
August 25th, 2017, 17:56
لطفا چک کنید ببینید
PHP suEXEC: Yes
میباشد

Amlaaki
August 25th, 2017, 19:04
شما به هر حال دارین از یک روش دور زدن لایسنس ( هزینه ای به سازنده برنامه نمی پردازید ) استفاده می کنید و به همین دلیل است که ممکنه قطعی به وجود میاد .

هرکس هم چه در ایجاد و استفاده از چنین کار هایی دخیل باشد 100 درصد مطمئن باشید شدید ترین و واضح ترین حرام همین نوع است !

حال برخی ها دلیل مزحکی می آورند که شرکت سازنده برنامه ایران را تحریم کرده است ! : مال او هست دلش می خواهد ! مگر شما که صاحب یک خانه هستید اختیار اموال خود را ندارید ؟ شاید اصلا دلتون نخواست به کسی اجارش بدین !

aminsoltani
August 25th, 2017, 20:00
لطفا چک کنید ببینید
PHP suEXEC: Yes
میباشد

بله فعال هستش.

- - - Updated - - -

شما به هر حال دارین از یک روش دور زدن لایسنس ( هزینه ای به سازنده برنامه نمی پردازید ) استفاده می کنید و به همین دلیل است که ممکنه قطعی به وجود میاد .

هرکس هم چه در ایجاد و استفاده از چنین کار هایی دخیل باشد 100 درصد مطمئن باشید شدید ترین و واضح ترین حرام همین نوع است !

حال برخی ها دلیل مزحکی می آورند که شرکت سازنده برنامه ایران را تحریم کرده است ! : مال او هست دلش می خواهد ! مگر شما که صاحب یک خانه هستید اختیار اموال خود را ندارید ؟ شاید اصلا دلتون نخواست به کسی اجارش بدین !

دوست عزیز اول بپرس ببین من لایسنس دارم یا نه، بعد قضاوت کن. من ماهی 180 هزار تومن پول لایسنس میدم.

mrhhamidi
September 8th, 2017, 01:50
سلام دوستان
لایت اسپیدی که من الان دارم استفاده میکنم ورژن 5.0.17 هستش. وقتی لایت اسپید رو آپدیت میکنم ( از طریق custom build 2 ) لایت اسپید بعد از مدتی (حدودا 20 دقیقه ) قطع میشه که باید لایت اسپید رو ریستارت کنم تا دوباره اوکی بشه و باز بعد از مدتی قطع میشه.

وقتی از ورژن 5.0.17 استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم. ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

قابل حل است
در تماس باشید

AfranetServer.ir
September 11th, 2017, 14:43
با سلام و عرض احترام

اگر همچنان مشکلتون حل نشد در خدمت هستیم.

موفق باشید