PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیفیت پورت دیتاسنتر های ایرانی

parsntc1
August 19th, 2017, 23:00
سلام دوستان
توی دیتاسنتر های ایرانی بهترین دیتاسنتر از نظر کیفیت پورت به خارج از کشور کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
(از لحاظ قیمت خواهش میکنم دوستان پیشنهاد ندن چون فقط کیفیت مهم هست)
با تشکر

company_hosting
August 19th, 2017, 23:03
سلام

پورت ایران به خارج برای همه محدود است همه دیتاسنتر ها

دیتاسنتر خوب اسیاتک و زیرساخت

Farid Saadat
August 19th, 2017, 23:30
سلام،
کیفیت پورت به نظر من اول از همه افرانت بدون شک و بعدش پارس آنلاین. آسیاتک هم در مرحله آخر. البته تبیان تجربه کاری ندارم.

با احترام.

RoobinaServer
August 20th, 2017, 00:10
سلام دوستان
توی دیتاسنتر های ایرانی بهترین دیتاسنتر از نظر کیفیت پورت به خارج از کشور کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
(از لحاظ قیمت خواهش میکنم دوستان پیشنهاد ندن چون فقط کیفیت مهم هست)
با تشکر
با سلام

نوع مرکز چندان مهم نیست چون لینک خارج تحت کنترل زیرساخت هست و هر رنج آیپی ممکن هست در یک مرکز دارای کیفیت متفاوت باشد.

اما از نظر لینک تبیان مناسب هست.

باتشکر

isoroush
August 20th, 2017, 00:53
من روی آسیاتک حدود ده سرور کولو کرده دارم ، از هر کدام سرعت آپلود به خارج کشور ( دانلود توسط کاربران خارجی ) به 450 مگابیت بر ثانیه میرسه (چندین ساعت به صورت ثابت) که واقعا واسه یه idc ایرانی شگفت انگیز به حساب میاد.

لطفا دوستانی که سرور اختصاصی از دیتاسنترهای مختلف دارن ( پارس آنلاین ، تبیان و ... ) یک توضیح از سرعت آپلود سرور در خارج کشور ( دانلود توسط کاربران خارجی ) بدهند.

amin karimi
August 20th, 2017, 01:59
با سلام جدیدا سرعت خیلی اومده پایین الان بنده از آلمان یک فایل دانلود میکنم رو هاست دانلودم ایران (تبیان ) دوستان هیچ لیمتی اعمال نشده و با سرور ویندوز ایران(تبیان) متاسفانه بالا تر نمیره
اما داخل کشور عالیه
عکس ببینید
http://uupload.ir/files/luzc_snap2.png

سرور کلوکیشن شده است در دیتاسنتر تبیان / اول خوب بود الان خیلی داغون شده حدودا دو هفته ای میشه