PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد وب مستر گوگل - server eror

ahmad.naderi
August 19th, 2017, 11:08
سلام
من یک سایت فروشگاه اینترنتی داشتم. بعد از مدتی تصمیم گرفتم سرویس دهنده رو عوض کنم. وقتی دامنه رو تغییر دادم به سرویس دهنده جدید. بعد صفحاتی که از قبل توی گوکل ایندکس شده بود به دلیل اینکه کلا هاست و نحوه url های سایت عوض شده روشون که کلیک میکنی ارور server میدن. توی گوگل وب مستر هم مینوسه ارور های server زیاد شده. حالا من چه جوری میتونم این ارور ها رو رفع کنم. عکس از وب مسترم هم گذاشتم
ممنون میشم کمکم کنید
36563

myasin.veici
August 28th, 2017, 18:55
سلام دوست عزیز خطای فوق به دلیل در دست رس نبود سایت در زمان خزش گوگل هست

morgoet
September 9th, 2017, 23:18
با عرض سلام و وقت بخیر
شما فرمودید که در سرویس جدید نحوه url عوض شده است در این صورت لینک های قبلی شما ارور 404 دریافت می کنند.
اگر به این صورت است ابتدا آدرس های قبلی را به آدرس جدید ری دایرکت نمایید سپس از پنل گوگل وبمستر به قسمت crawl و سپس crawl errors مراجعه بفرمایید مواردی که ریدایرکت کردید تیک بزنید و بر روی mark as fixed کلیک فرمایید.
اما تصویری که شما ارسال نمودید به این موضوع اشاره دارد که هنگامی که robot های گوگل به وب سایت شما مراجعه نمودند سایت در دسترس نبوده است. در اینصورت حدودا پس از گذشت 2 هفته مشکل بطور خودکار باید برطرف شود.
در صورتی که این پاسخ مشکل شما را برطرف نکرد لطفا توضیحات دقیق تری از مشکل خود ارائه نمایید
با احترام

alfapardaz
September 12th, 2017, 13:50
از تغییر ادرس هست