PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد تبلیغ گوگل

behtash007
August 18th, 2017, 19:06
سلام خدمت استاتید

دوستان شما کدام را پیشنهاد میدهید پرداخت ارزی با ویزاکارت بصورت مستقیم یا پرداخت ریالی به سرویس دهنده های ایرانی برای تبلیغ گوگل !

از آنجایی که برای ساخت کمپین و مدیریت بودجه و منو های شلوغ در گوگل ادوز نیاز به کمی آشنایی دارد و من تا به حال انجام ندادم هر بار میخواستم ویزاکارت بخرم منصرف شدم چون واقعا از مبلغ نهایی برای کمپینی که ساختم رو نتونستم متوجه شوم از این رو نیاز به راهنمایی بیشتر دارم لطفا دوستان به من کمک کنید برای شروع 20 دلار میخواستم هزینه کنم و میخواستم خودم بصورت مستقیم ویزاکارت 20 دلاری بگیرم و دستررسی به پنل خودم داشته باشم از این رو هیچ سرویس دهنده ایران با مبلغ 20 دلار دستررسی به پنل نمیدهد .

Reza G
August 18th, 2017, 19:12
چرا از سرویس ****** استفاده نمی کنید؟ ما یک بار برای یکی از دوستان گرفتیم. سرویسشون خوب بود. پشتیبانی هم در حد توان، پاسخگو بود.

behtash007
August 18th, 2017, 19:17
چرا از سرویس ****** استفاده نمی کنید؟ ما یک بار برای یکی از دوستان گرفتیم. سرویسشون خوب بود. پشتیبانی هم در حد توان، پاسخگو بود.

ممنون از پیشنهادتون اتفاقا سعی کردم از ****** بگیرم ولی در زمینه کاری ما نمیتونن سرویس بدن و اینکه مبلغ بالاتر از 20 دلار را پنل میدهند !!!

sh.shirdel01
August 30th, 2017, 14:42
سلام من یک سایت فروش بلیط چاتر هواپیما (http://homa-charter.com) دارم . یک مدت از سیستم تبلغات گوگل استفاده میکردم ولی بجز ضرر هیچ سودی برام نداشت . پیشنهاد میکنم قبلش بیشتر فکر کنی

shishak_mang
September 3rd, 2017, 15:02
بستگی به میزان تبلیغات مدنظر شما داره.برای 20 دلار فکر نکنم کلا بتونید زیاد مانور بدید و توصیه میکنم توی همین فروم یک درخواست ارسال کنید.
این را هم درنظر بگیرید که سیستم گوگل ادورز به این شکل هست که ماهانه از حساب دبیت کارت شما کسر میکنند و اگر میخواهید که کمپین شما متوقف نشه باید از قبل کارتتون رو شارژ کرده باشید.