توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای سایت فیلم
mehrania
August 18th, 2017, 14:27
سلام
عزیزان میخواستم یه سایت فیلم به زبان انگلیسی بزنم مثل سایت های گانول و ...
مشکلی که الان دارم اینه که حدود چند سال پیش اینکار یکی از دوستان من انجام داد و حتی با وجود اینکه لینک های دانلود از آپلود سنتر های دیگه بود و هیچ فایلی از فیلم تو هاست نبود اما با ریپورت های کپی رایت هایی که از طرف گوگل وبمستر براش میفرستادن سایتش نتونس تو گوگل بالا بیاد و بازدیدکنند جذب کنه
الان سایت های زیاد دانلود فیلم و سریال همین روش رو در پیش دارند و اکثرا هم صفحه اول گوگل اند و به فعالیتشون دارند ادامه میدند
میخواستم بدونم برای حل این مشکل باید چه کرد ؟
ColdWorld
August 18th, 2017, 14:42
دوست عزیز کپی رایت و dmca خیلی خیلی گیر میدن.اولاً باید هاست سایتتون کاملاً وارز باشه (یا از ایران یا روسیه ایسلند و....) دوم اینکه وقتی بهتون از وب مستر ریپورت میدن که فلان مطلب حذف میشه،باید دوباره ادرس پست رو تغییر بدید و تو وب مستر تولز فچ بزنید تا دوباره ایندکس بشه.تعداد پست هاتون رو زیاد کنید تا ابیوز ها خیلی به چشم نیان و دوباره ابیوز وب مستر اومد همینطوری ادرس رو عوض کنید و فچ بزنید تا ضرر زیادی نکنید.
mehrania
August 19th, 2017, 02:05
دوست عزیز کپی رایت و dmca خیلی خیلی گیر میدن.اولاً باید هاست سایتتون کاملاً وارز باشه (یا از ایران یا روسیه ایسلند و....) دوم اینکه وقتی بهتون از وب مستر ریپورت میدن که فلان مطلب حذف میشه،باید دوباره ادرس پست رو تغییر بدید و تو وب مستر تولز فچ بزنید تا دوباره ایندکس بشه.تعداد پست هاتون رو زیاد کنید تا ابیوز ها خیلی به چشم نیان و دوباره ابیوز وب مستر اومد همینطوری ادرس رو عوض کنید و فچ بزنید تا ضرر زیادی نکنید.
بله درسته ولی طبق صحبت هایی با دوستان داشتم گفتن هر هشدار کپی رایت که گوگل بده یک پنجم میشه ورودی هایی که سایت داره و همین نگرانم میکنه
ColdWorld
August 19th, 2017, 02:18
بله درسته ولی طبق صحبت هایی با دوستان داشتم گفتن هر هشدار کپی رایت که گوگل بده یک پنجم میشه ورودی هایی که سایت داره و همین نگرانم میکنه
فکر نکنم 1 پنجم بشه.چون گوگل رو براش 1 مطلب رو گزارش میدن حالا اون مطالب اگر خیلی باشه (که فکر نکنم خیلی زیاد بشه) میتونه بازدید رو کم کنه ولی شما با تغییر ادرس و Slug میتونی دوباره ثبتش کنید و ایندکس بشه.ما هم از این اخطار ها این ماه نزدیک 10 تا داشتیم که دوباره ثبت کردیم و 1 پنجم نشده ورودیها.
mehrania
August 19th, 2017, 02:23
فکر نکنم 1 پنجم بشه.چون گوگل رو براش 1 مطلب رو گزارش میدن حالا اون مطالب اگر خیلی باشه (که فکر نکنم خیلی زیاد بشه) میتونه بازدید رو کم کنه ولی شما با تغییر ادرس و Slug میتونی دوباره ثبتش کنید و ایندکس بشه.ما هم از این اخطار ها این ماه نزدیک 10 تا داشتیم که دوباره ثبت کردیم و 1 پنجم نشده ورودیها.
عزیز این سایت دانلود من میخوام بزنم روزانه حداقل بیس تا ربپورت خواهد داشت
ColdWorld
August 19th, 2017, 03:19
عزیز این سایت دانلود من میخوام بزنم روزانه حداقل بیس تا ربپورت خواهد داشت
ما خودمون هم سایت موزیک داریم و اینطوری نیست روزی 20 تا بیاد.برای ما که اول کار هستیم شاید هفته 1 یا 2 تا تو وب مستر بیاد که فوری رفع میکنیمش.موقعی 20 تا میاد که : 1 - بازدید بسیار خوبی داشته باشید 2- تعداد پستاتون زیاد باشه.اینطوری نیست به هر پستی گیر بدن. بیشتر به پستهای پر طرفدار که سرو صدا میکنه و چیزهایی که هکر ها ریپ میکنن و منتشر میکنن اونارو خیلی سریع گزارش میدن. من هم روی هاست میزبانی برام ابیوز میاد ،هم هاست دانلود و هم وب مستر.ولی هاست میزبانی رو بردم یه سرور وارز که ابیوز نیاد.وب مستر تولز رو هم دوباره هر چیزی حذف میشد ادرس رو تغییر میدادم و ثبت میکردم باز و هاست دانلود هم پستهایی که بالاتر مثال زدم رو روی سرویس های روسیه ای اپلود میکنم بعد از یه مدت از سرورم میزارم.راستی شما حتی میتونی از سرویس های کوتاه کننده لینک هم استفاده کنی مثل ouo.io اینطوری نمیزن داخلش کپچا بزنن و لینکت رو گزارش بدن.هم یه درامدی واسه شما داره