PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زاپنی شدن زبان مرورگرم در صفحات وب

ali1232
August 18th, 2017, 01:34
سلام امروز یه مشکل عجیب پیدا کردم
در چند سایت ژاپنی رفتم و بعد مرورگرم شده ژاپنی زبانش یعنی هرچی سرچ میکنم به زبان ژاپنی میار
و حتی انگلیسی م در گوگل تاپی میکنم ژاپنی مینونیس
http://s9.picofile.com/file/8303838326/Capture.PNG

vpgroup
August 18th, 2017, 01:47
سلام امروز یه مشکل عجیب پیدا کردم
در چند سایت ژاپنی رفتم و بعد مرورگرم شده ژاپنی زبانش یعنی هرچی سرچ میکنم به زبان ژاپنی میار
و حتی انگلیسی م در گوگل تاپی میکنم ژاپنی مینونیس
http://s9.picofile.com/file/8303838326/Capture.PNG

با سلام و شب بخیر

در قسمت تنظیمات مرورگر ورودی گوگل را به (یاهو / خود گوگل / بینگ یا ... ) میتوانید تغییر دهید. همچنین فایل زبان صحیح میباشد؟ بررسی کنید ببینید انتخاب شده انگلیسی باشد

موفق باشید

ali1232
August 18th, 2017, 01:52
در قسمت تنظیمات مرورگر ورودی گوگل را به (یاهو / خود گوگل / بینگ یا ... ) میتوانید تغییر دهید
چطوری؟

بله خود مرورگر انگلسی هست و سالم ولی در موفع سرچ میشه ژاپنی

vpgroup
August 18th, 2017, 02:02
در قسمت تنظیمات مرورگر ورودی گوگل را به (یاهو / خود گوگل / بینگ یا ... ) میتوانید تغییر دهید
چطوری؟

بله خود مرورگر انگلسی هست و سالم ولی در موفع سرچ میشه ژاپنی

عرض ادب مجدد

منظور بنده ورودی مرورگر میباشد که میتوانید تغییر دهید و تست کنید.

یک کار دیگر هم میتوانید انجام دهید. یکبار مرورگر را حذف و مجدد نصب کنید ببینید درست میشود یا خیر

نتیجه را اعلام کنید اگر مشکل برطرف نشد راه دیگر ارائه شود

موفق باشید

ali1232
August 18th, 2017, 02:07
پاک کنم همه رمز ها و بوک مارکام میپره

vpgroup
August 18th, 2017, 02:33
پاک کنم همه رمز ها و بوک مارکام میپره

عرض ادب مجدد

اگر در مرورگر حساب داشتید و وارد آن هستید رمز ها و کوکی های هر حساب با ورود مجدد دوباره بازخوانی میشوند

موفق باشید

BAMPA
August 18th, 2017, 03:00
دوست عزیز مشکل شما 99% از extension و افزونه هایی هست که نصب کردید (یا نصب شده بصورت اتوماتیک)

شما مرورگرتون هرچی هست تمام extension (در کروم) یا تمام پلاگین (در موزیلا) هاتو disable کن ، مرورگرو ببند دوباره تست کن.

ali1232
August 18th, 2017, 12:37
ممنون از همه دوستان
بالاخره فهمیدن چطوری باید درست بشه
من چندین فونت در ویندوز کپی کرده بودم ک در موفع کپی ازم سوال میکرد این فونت ها قبلا با ابن اسم هست ولی من گفتم روی همونها بریزه
حالا گویا برخی فونت های اصلی بوده ک با فونت های ژاپنی جایگیزین شده بود
اومدم فونت های دیفالت ویندوز 7 را که در ماشین مجازی قبلا نصب داشتم را همه اش را کپی در در بخش فونت های ویندوز 10 اصلیم
الحمدالله درست شد
پس نکته اینکه هیچ وقت فونت ها را روی فونت نیزیم و بهتره اسکیپ بزنیم تا به مشکل نخوریم
ممنون از همه دوستانی که اون موقع صبح جواب دادن